NY BLOGG!

Hej! Nu överger jag den här bloggen! Hoppas ni hänger med till min nya :)  trixcanfix.blogg.se

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Sagaform

Imorse när jag kom till tågstationen var tåget inställt. Så det blev till att plugga hemma istället! Lika bra var väl det, för har fått hela två spontanbesök idag :) Först kom farmorKarin på fika, sen strax efter att hon åkt kom Farmor på mellis! Farmor hade med sig en förlovingspresent också, en pajform från sagaform - hur fin som helst! Nu bara måste jag börja spara på Season-serien :)

På kvällen var jag ute och promenerade med Sandra, ska ta en promenad runt broarna imornbitti med. Så himla skönt! Nu ska jag kolla lite på Glee och gråta en skvätt!


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Ett glas rött

Jag sitter och väntar på skjuts. Min kära svägerska har fått tillbaka sitt körkort så det passar bra att dra lite nytta av det ;) Micke drog till festen för flera timmar sen, fattar inte att han orkar. Fick spetsa kaffet med lite fireball för att ens orka byta om. Usch, jag måste verkligen gå ner i vikt nu... I samband med att jag böt om provade jag kläder och rensade ur sånt som är för smått, sånt som satt som en smäck när jag & micke blev tillsammans... 4/5 av min garderob är för liten... Alltså, jag måste fan ha utvecklat två extralår det senaste året! Det är hemskt. Typ 7 par jeans och minst 20 klänningar som jag inte kommer i på långa vägar. Jag var till och med för tjock för ett par skor. Då är det illa! Trots det bjuder jag på ett par egobilder, första gången sen jag färgade håret mörkt tror jag... Herregud, thank god for dålig kamerakvalitet!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Övningsköra

Tidigare i veckan bokade jag & micke in "övningskörning" i kalendern. Jag har vart nervös hela veckan. Kände mig kräkfärdig när jag satt mig i bilen (på passagerarsidan). Men vi åkte ändå! Folk hade tipsat på facebook vart vi kunde börja övningsköra. Han körde runt till de olika ställena - men det var fullt överallt. Det slutade med en gråtfärdig Trixie som aldrig fick köra... Jag måste lära mig att parkera felfritt innan jag ger mig ut på vägarna "igen" har M bestämt. Visst, det är väl bra om jag kan parkera felfritt, men det finns ju aldrig några bra ställen att parkera på. Förutom kvälls/nattetid. Men då vågar jag verkligen inte köra eftersom jag aldrig kört i mörker (inte nederbörd eller vintertid heller för den delen...)! Och industriområden är bara att glömma - det finns ju inga parkeringsrutor där!

Usch. Jag är så fruktansvärt tröt på kravet på körkort. Jag har klarat hela mitt vuxna liv utan, varför måste jag ha ett nu? Jo, endast för att underlätta för andra... Jag har två ben, som både klarar av att cykla (när det inte är snö ute) och promenera (året om). Jag kan även åka tåg och buss. Jag har en kvarts promenad till alla affärer, knappt en minut till både förskola&sjukhus. Två-tre minuter till skola. Varför måste jag ha körkort då? Jag HATAR verkligen att köra. Och jag hatar kravet på körkort.

Tänk om min mamma och pappa brytt sig i att bli handledare till mig då jag var aktiv övningskörare innan jag blev myndig. Då kanske jag skulle ha haft körkort idag? Ska väl inte lägga skulden på dem. Dem såg väl att jag var värdelös och varken vågade eller ville köra med mig...

Tre saker är jag bra på i livet. Och att köra bil är inte nått av de! Jävla äckelbil. Vill bara lägga mig och dö. Förstör våran planet gör det också!
Och jag lär ju tillägga att det idag stod i AvestaTidningen att ett körkort idag kostar mellan 17000-21000kr.....

· Kommentera inlägget här ·
Personligt 0 kommentarer