Ser jag ljuset i tunneln?

Jag tror inte det är sant. Men jag skrev nyss klart mitt b-arbete. För första gången alltså. Jag har skickat det till en klasskompis som är så snäll att hon läser igenom & ger kritik. Och hon är jätteduktig, så jag vet med säkerhet att jag kommer få skriva klart mitt b-arbete en andra gång också haha:) Jag förväntar mig inget betyg på arbetet faktiskt, utan vill bara få det bedömt så jag vet vad som ska kompletteras... Luddig info ger luddigt arbete, iaf när det gäller mej som alltid måste ha raka direktiv för att kunna prestera bra.

Det enda jag kan tänka på är koppar och matsal just nu. Dukningar. Fikastunder. Ååååh. Fika! Fan, är så jävla hungrig! Var ju ett tag sen man käkade kvällsmat... Jaja, det hinns inte med nå kvällsmat2 heller, för då blir man pigg och måste vänta nån timme till med att krypa till sängs.

Fiona har börja löpt nu. För första gången på över ett halvår. Än en gång bankar jag huvudet blodigt över att jag inte kommit ihåg att kastrera kåtdjuret. Men nu är det inte hennes jamande eller snuskigt runtrullande på golvet som gör mej sätersugen, utan hennes förbannade jävla äckliga slickeri i pullan! DET LÅTER FÖRJÄVLIGT!!!! Det ska ju inte vara meningen att man som kattägare ska bli tvingad att ha öronproppar även DAGTID. Jaja. Min lilla diva. Efter detta löp är det slut med dina kåterier!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback