Pilates

Nästan två månders träningsuppehåll har jag haft. FYFAN! Jag är helt jävla otränad igen. Att det ska gå så fort att bli av med "muskler" och "smidighet"?! Jättejobbigt. Började lite lätt med promenader förra veckan, och fortsatte med pilates denna vecka. Igår var första passet.. Det märktes! Varenda kroppsdel knakade och jag var helt slut efter 20minuter. Innan jul märkte jag knappt av 20minuter... Rörelserna var svåra att göra nu också. Jävla skit. Kylskåpstrixie igen alltså! Jaja. Bara att börja om.
Jag sov förresten mellan 17-19. Hade lätt kunnat sova för natten... men anledningen till den långa vilan var att jag måste sitta uppe halva natten för att läsa klart en bok. Vilket jag ska göra snart, ska bara duscha först. Sen ska jag bara lägga fram kläder. Och kolla datorn en sista gång. Och bara... Känner mej som Alfons Åberg. Hur mycket ajg än skjuter upp det så ska boken vara färdigläst idag & klockan ringer 0530. Men snälla, vad ointressant. Men är för trött att sudda ut & skriva om. Så stackars er som läst detta.
Hösäck & degmage. Kommer krävas en heldel pilates för att fixa det! men när det är jul (hela december alltså) blir det ju lätt så ! ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men snygg äru för det. & bad mörk i skallen du är. Har du färgat det? Haha.. Jag har inte hunnit testa på min pilates än.. Men vi säger såhär.. Får man sån här bedrövlig träningsvärk av att sy ett täcke, hur fan ska det inte bli då om man tränar pilates :S Jag har träningsvärj i revbenen(?) & i överarmana.

2012-01-12 @ 08:55:04
URL: http://ohstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback