Nyårslöften

Nog allt är det konstigt att man gång på gång i sitt liv lovar sig själv saker man inte håller, utan problem. Lovar man däremot någon annan något som t.ex. "jag lovar att jag ska hjälpa dig med..." eller "jag lovar att vi ska fira jul ihop" skulle det bli massa jävla problem och negativa följder. Varför är man (iaf jag) så noga med att hålla mina löften till andra men inte de löften jag ger mej själv?
Eftersom jag vet att jag suger på att hålla löften jag ger mej själv tänker jag istället sätta upp lite nyårsmål:
  • Låta januari bli en alkoholfri månad, så jävla mycket onödiga kalorier att ta öl eller vin till maten. Trots att det är så gott... Ja ja. För att "spara" lite kaloriintag så blir det noll alkohol.
  • Bara äta hämtmat en gång i månaden.
  • Gå ner i vikt. Helst 20kg.
  • Sommarjobba inom barnomsorgen.
  • Komma ihåg att kastrera Fiona.
  • Komma ihåg att varva ner då&då.
  • Motionera minst 3ggr i veckan. For ever.
  • Förbättra min tolerans mot gitarrstämmande.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Satt & funderade på om jag skulle sätta mitt första nyårslöfte någonsin det här året. Hm.. Men kan inte komma på nåt. Finns ju iofs skitmkt, men blir bara besviken på mig själv om jag inte fixar det.Om du ska motionera så kan vi väl göra det ihop..? För så långt ifrån varamdra bor vi ju inte :) Alltid roligare & lättare att göra det ihop med nån.

2012-01-02 @ 15:10:32
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: Pappa

inte lite krav du satt upp inför dig själv;)Ps. nåt biafrabarn vill jag då rakt inte ha så strunta i punkt 3 är du snäll:)

2012-01-02 @ 16:05:13
Postat av: Rebecka

Har du provat shape up appen? Man fyller i vad man väger vad man vill väga hur lång man är å kroppsmått åsså säger den hur många kalorier man "får" äta (i mitt fall 1200 ist för ca 2000 för att gå ner 0.8 kg i veckan) jag har sedan i mitten på november gått ner från 68 till 65 å står fortfarande stadigt kvar!! Man fyller i allt man äter å om man tränar åsså lägger den till å drar ifrån kaloierer åsså får man gröna staplar å bockar å fina kg diagram! Den är toppen! Prova den :) å rapportera hur de går! ;)

2012-01-02 @ 16:43:48
Postat av: Johanna

Önskar dig lycka till med dina mål :)

2012-01-02 @ 19:22:58
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Micke

Haha den sista var bäst!! :)

2012-01-02 @ 19:33:58
Postat av: Fasaii

kul :)

2012-01-02 @ 20:14:47
URL: http://fasaiilove.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback