Mjau

Stackars Fiona! Hon löper & löper. Denna vår ska hennes kastrering inte bortprioriteras! Det är hemskt att stänga henne ute ur sovrummet på natten, man hör verkligen hur gärna hon vill komma in! Och hennes favorit M vill inte gosa med henne, för han tycker det är "fejk", eftersom hon inte gosar för att hon vill utan för att hon "är ledsen i stjärten" (tror det var så pappa uttryckte sej gällande hennes löp, haha):P Jag däremot känner verkligen med Fiona & förstår hur jobbigt det måste vara att så himla gärna vilja avla av sej och så får man inte! Lite som henne känner jag varje dag efter praktiken när man umgåtts hela dagen med små hjätegryn, tur nog börjar inte jag rulla runt på golvet och gapa iaf!

Igår var det storbesök här på Lindsnäsvägen! Farmor, pappa, monica & Nathalie, zacke & Vincent <3 Jag blev totalcharmad av lille Vincent, en riktig pussunge som skratta så gott som hela tiden. Humor hade han! Och skulle trycka på allt. Han var förtjust i Fiona också, var säkert extra kul när hon "jamade" hela tiden ;) Jag fick hålla hans hand medan natha böt blöja på honom. Gud vad jag dog, JAG VILL OCKSÅ HA! *mjaaaaaaau* *rullrull*

Kommentarer
Postat av: <3

Hahaha...<3

2012-01-05 @ 14:06:48
Postat av: Malin

haha ja :) fast jag tycker inte hon har så mycket hår som det ser ut som på bilderna, men längre har det blivit iaf! :D ja det tycker jag med!

2012-01-05 @ 14:21:45
URL: http://maladiesjournal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback