Kukar

Vad svårt det är när rutiner rubbas. Jag kollar alltid (om jag inte har oturen att det inte ens börjat när jag går upp) på nyhetsmorgon medan jag käkar frukost. Det ger mej myskänsla, lugn&ro liksom. Jag tror inte min morgonhjärna orkar ta upp så mycket av nyhetsflödet, men mitt morgonhjärta myser :) Men inte idag. Idag är den dagen vi slipper det förbannade jävla Telia. Teliakuken. Vi har ju haft krångel med telia hela tiden sen vi flyttade hit, tvn har laggat & internet har aldrig kommit upp i den hastigheten vi betalat för. Men eftersom micke, nån gång för länge sen innan smarta Trixie kom till hans liv, gått med på nå jävla guldpaketsavtal kunde vi inte säga upp abonemanget. Förs nu!!:D Jag är så lycklig över att slippa telia! Det som gör mej mindre lycklig, och är orsaken till att min morgonrutin förstör, är det tar tid att byta leverantör. Upp till 6veckor kan vi få vänta innnan boxer startar igång alla sina tjänster, "bara för att det är så". Irriterande!

Nu ska jag ta tag i dagen dos av plugg. Två böcker ska läsas. Hujeda mig vilken lyckost jag är!
Btw, mina täcken finns på tradera istället.
Och nu är cpinternet avstängt också. Om 2-3v kommer boxer att starta sin tjänst. Om vi har tur. Jävla idioter. Det är väl fan bara att trycka på en knapp å sen är det klart! Ingen jävla 3gmottagning har man med äckel3 när man är inomhus heller. Så min fina iphone är ju helt oanvändbar i nästan en månad nu. ERSÄTTNING??

Kommentarer
Postat av: emelie

vilken fin blogg du har :) spritsen kommer ifrån Tala, det är allt jag vet :) hoppas du hittar en fin sprits du också! ha en bra dag!

2012-01-03 @ 13:54:35
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: Louise - foto

Kikar in och önskar dig en trevlig kväll (:

2012-01-03 @ 16:55:52
URL: http://wizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback