Jag hatar folk

Vilken jävlig dag det har vart! Och är... Jag är trött på folk. Jag älskar vårt hus. Men jag vill så gärna bo i en större, smartare stad som Uppsala. Eller långt ute på landet där jag slipper folk.  Folk. Folk. Folk. Vart man än vänder sej, på nätet, praktiken eller irl. Det är folk. Jag HATAR folk! "Men vi tycker så här för så har vi alltid tyckt & vi är helt oförmögna att lära oss nått nytt & utvecklas". "Jag lägger mej alltid i för jag tror att jag är bäst". "Jag vågar aldrig säga/skriva nått själv men jag ska alltid skratta bakom ryggen". Det är folk det. Och folk finns det mycket av i den lilla pisskukäckelskitstaden jag bor. Det är mickes fel att jag bor här. Jag var på väg att ÄNTLIGEN göra slut med Avesta för all framtid, å då kommer han. Och så blir jag kär i han. Och så köper han ett hus. I AVESTA. Whyyyy gooood whyyyyyyyyy? Nej. inte fan finns det nån gud, för fanns det de så skulle han/hon fan inte gjort så jävla mycket folk så jävla mycket för nära mej.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Varför tror du jag flyttade? :O Att flytta från Avesta var det bästa jag nånsin gjort. Det är så skönt att slippa folk med Avesta/bruks/småstads-mentalitet.

2012-01-10 @ 18:48:55
URL: http://myssli.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kände samma sak, men de fem-sex personerna jag skulle sakna, är välkomna hem till mig i Uppsala på fika:D Det är ju trots allt inte så långt bort. Det fanns ingenting som höll mig kvar i Avesta. Inga jobb och inget annat att göra på helgerna än förfest-krogen-pizza-efterfest. Herregud, det senaste året satt jag som en 80-åring om lördagskvällarna och broderade och åt marianne!

2012-01-10 @ 19:13:42
URL: http://myssli.blogg.se/
Postat av: Em

Trixie. All respekt till dig och ditt kommande yrke. Du kommer (är) säkerligen vara bra på det. Men alltså. Du är också folk? Det bevisas speciellt med detta inlägg, kan man tycka. Och du klankar ner på annat folk på detta vis? När detta folk bara sagt sitt om något du yttrade dig om? Jag tycker det är trist hur folk beter sig. Vart dom lägger sin energi. Blir ledsen av att läsa sånt här. Hur man ska klanka ner på varandra och bara inte kunna dela på vad man tycker utan att bli 'osams'. Och det finns skitfolk överallt. Dom kommer man uppenbarligen aldrig undan. Det hela handlar om hur man väljer att göra med sin situation, och vart man lägger energin. Tror inte detta inlägg hjälpte dig speciellt mycket med att komma över detta hat mot folk, egentligen. Jag önskar dig all lycka med studierna och ditt kommande yrke, det är skönt som förälder att veta att det finns de som brinner för vad de sysslar med. Oavsett benämning, befattning etc. När allt kommer omkring så är det ändå barnens bästa vi vill se efter och hålla oss till, oavsett ordval och allt sådant påhitt.

2012-01-10 @ 19:53:10
Postat av: Maria

Alla personligheter finns även i storstäder. Dom är bara fler i antal och så är även skitsnackandet där.

2012-01-10 @ 20:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback