Fröken, får jag sitta i ditt knä?

Sista dagen på VFUn är äntligen gjord! Mer än så vill jag egentligen inte skriva... Förutom att det var med sorg i hjärtat att lämna stället när ett barn som tytt sej väldigt mycket till mej sitter i mitt knä & helt plötsligt kollar upp på mej och säger "du är min bästa vän". "Vad glad jag blir när du säger så!" var det enda jag fick fram. Det är sorgligt. Och jag kommer sakna många barn, alla var speciella på sitt sätt. Jag hoppas dom får ett bra liv! ♥

Dagens guldkorn 1: Bakgrund: Det finns en pojke som är väldigt utåtagerande och dagligen hamnar i slagsmål och munhugg. Han har svårt för att ta positiv kontakt med andra. Ännu svårare för att "krama istället för att slåss". Efter att jag testat mig fram i hanteringen med hans utbrott har jag kommit fram till att hålla fast han, samtidigt som jag stryker handen över hans rygg och talar lugnt är den bästa metoden. Han verkar lugna sig på det sättet. Pojken kommer till mig med en bok och frågar "Fröken, får jag sitta i ditt knä?". YES! vilken utveckling! Han har kommit på ett sätt att söka positiv närkontakt. Mitt frökenhjärta smälte.

Dagens guldkorn 2: Jag sitter och läser en saga för en flicka som sitter i mitt knä. Rätt var det är släpper hon av en brakare som vibrerar i hela mitt lår. Flickan tar ett djupt andetag och säger stolt "Mmm kände du prutten?". Fy fan vad lustfyllt det är att jobba med barn!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv; EXAKT!!! haha.. fick den känslan jag med. Gillade inte det där flaggtyget först. Tyckte det såg billigt ut. Men sen när det blandades ihop med det blåa & svarta så kändes det inte så himla billigt längre. Vart en mysig kall ton över det hela.

2012-01-11 @ 20:08:05
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

Alltså jag ler så mungiporna går upp till öronen, nöär jag läser det här inlägget. Gud vad barn kan vara sådär överhärliga. Den där metoden med att stryka barnet på ryggen är jag tvungen att göra med Emmy. Hon är en tydlig kopia av mig & Richard, som bara blir värre av skäll & höjda röster.

2012-01-11 @ 20:11:37
URL: http://ohstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback