Den lilla centimetern.

En meter kan betyda mycket. Till och med några ynka centimetrar. De där ynka centimetrarna betyder nog fan mest. De kan ha sån frukstansvärd inverkar på humöret! Och på relationer! Vad är det då för små mått jag syftar på? Jo. De där små centimeterarna mellan tvättkorgen och kalsongerna på golvet. HUR kan det vara så svårt att flytta de där kallingarna bara några små centimeter till så att de hamnar i tvättkorgen? Och HUR kan det vara så svårt att ställa tillbaka hårsprayen på badrumshyllan istället för på handfatet?

Det kanske har med tid att göra? Att det sparas viktiga sekundrar på att skippa de där sista centimetrarna. Det kanske är extremt viktiga sekunder det handlar om. Jag vet ju själv att de där sekunderna jag sparar på att INTE ställa ner min tekopp i diskmaskinen innan jag går till skolan på morgonen är superviktig iaf. Lika viktig som jag tycker den där extra sekunden det tar att lägga smutstvätten I tvättkorgen istället för BREVID tvättkorgen är. Vad konstigt egentligen att bara en sekund eller ynka centimeter kan ha så himla stor betydelse.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Tack för den.. ja så många grejer vi har för oss ..gällande små små pytte cm...

hoppas tvättkorgen hittar vägen..:)

2012-01-31 @ 19:09:52
Postat av: Rebecka

Ja du Trixiefarmor, jag tror de är lättare att få tvättkorgen att flytta sjg med tankekraft än vad det är att få männen att hitta rätt! ;))

2012-01-31 @ 21:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback