Ny blogg på gång

Har suttit hela kvällen & skurit ut sexkanter, ska sy ett täcke för hand igen :) Farmor har beställt ett täcke, blev inte riktigt ded tyget hon önskat, men hoppas det är barnsligt nog ändå! Har ett tyg med nallar på, men färgerna på det tyger passar fan inte till nått annat tyg! Och det är rätt "glesmönstrat", så vet inte alls vad man skulle kunna sy av det tyget. Det är ju gulligt, men passar inte alls till lapp-arbete :(

I samband med att jag byter bloggdesign så kommer jag också att byta bloggadress! Känns lite läskigt, jag menar, det här har ju varit min dagbok i över 3,5år. Nya bloggnamnet blir förstås Trixcanfix. Det känns mycket mer mej. Haha. Alltså, inte för att mina namn ewa trixie rosalie inte är "mej", utan... eh svårt att förklara. Jag skriver mer om sådant jag skapar än om mitt privatliv. Den här bloggen har ju som sagt varit en dagbok, med vissa perioder väldigt privata inlägg... Frågan är bara om jag ska sluta skriva om "vanliga" saker & hålla mej till "fixar"-saker som pyssel, sömnad, måleri, husrenovering & inredning?


Kommentarer
Postat av: Johanna Olsson

JAG VEEEEEET! så där snyggt slitna, lööv it. Är jätte inne på en mjuk himmelsblå färg just nu, precis som bordet var i! Så nu vill ja ha allt i den färgen :).

2012-02-07 @ 23:08:54
URL: http://jonia.blogg.se/
Postat av: Farmor

Tack snälla goa du.

. vilket arbete , sexkants-rutor... som verkligen är välarbetat.. tycker "trekanter" el pyramidkanter el fyrkanter hade fungerat..

.jag vet ju hur mycket studiearbete du har ,

din kärleksfulla roliga rellation med SJ

, tar ju en del tid..småler

Tack för gottiga smultron-gubbar att plocka o ta efter...för små barn-tassar

Finfina färgkombinationer...

Kramom

2012-02-08 @ 00:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback