Kvällsfika med Linn

Kom rätt nyss hem från en kvällsfika (kvällsmat) på stan med Linn ♥ :) Det är ju inte ofta det händer, men jävligt trevligt när vi väl får tid att träffas! För inte fan finns det mycket tid över till vänner i ett vuxet liv... Iaf inte om man inte vill/kan vara ute på krogen varje fredag&lördag. Den lilla tid man får över till vila vill då iaf jag helst spendera i soffan tillsammans med micke för att samla ny energi att klara av allt skolarbete man har. Och så fort jag får någon timme över går ju det oftast åt till katthemmet... Ja, undra hur fan det blir när man får barn. Hur ska man hinna med allt? När man knappt hinner med när det bara är jag&M?


På tal om vuxet liv. När jag var 16år piercade jag tungan. Jag har inte reflekterat över det speciellt mycket. Men idag kollade jag fan efter, och det passar faktiskt inte med hål i tungan som snart 23årig kvinna. Så, nu är den ur. Och fan vilken befrielse det var! Har aldrig tyckt jag störts av tungstaven, men gud vad skönt det var att ha en helt slät tunga! :) Funderade på att ta ur navelpiercingen också... Men den låter jag sitta i, tycker jag ser tjockare ut utan piercing haha:S


Nyaste bilderna på mej och Linn. 1½år gamla...

Kommentarer
Postat av: sandra

Jag tycker du hinner med sjukt mkt nu, även fast du pluggar som en jäkla galning. Jag fattar inte ens vart din energi kommer ifrån. En sak är då säker, du kommer ju fixa mamma-livet utmärkt.

2012-02-08 @ 22:30:36
URL: http://ohstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback