Kärlekens dag

Idag är det (som ingen med facebook kunnat missa... hehe) alla hjärtans dag. Jag & min kärlek firade ju i lördags eftersom han jobbar borta i veckorna. Jag tycker synd om människor som är ensamma idag, jag har varit ensam en gång förut på hjärtdagen & usch vilken ångest jag hade över det... Och avundsjuka på alla andra som hade nån att spendera denna "påhittade-för-att-försäljare-ska-tjäna-extra-kosing-dag". Men, när man har nån att spendera dagen med är den ju underbar att längta efter! Nog för att jag och micke så gott som firar hjärtdagen varje torsdag varje vecka året om (datenights) ;P Det skadar ju inte med en extra dag!
Hur som. Jag är lite kluven. Jag vet ju att det är ett problem, åtminstonne varit, i bland annat skolorna. Hur vissa elever får en stor jävla bukett de skrytsamt har hängandes runt halsen, och vissa aldrig någonsin skulle få ens en ros av någon "hemlig beundrare". Jag minns så väl i högstadiet när nå dumma jävla tonåringar köpte rosor till en "nörd" bara för att jävlas... Det blir liksom en popularitetstävling av det hela. Men kamratstödjarna hade ett år satt upp hjärtkort på VARJE skåp i hela skolan. Alla fick känna sig uppmärksammade, jävligt fint gjort tycker jag:) Men för att summera det hela:
Alla hjärtans dag kan lätt förvandlas till en popularitetstävling,
få ensamma människor att känna sej ännu mer ensamma &
tvinga av pengar från personer som egentligen inte har råd att köpa en hjärtpresent.

Så egentligen kanske denna dag inte bidrar med så himla mycket kärlek... Fast jag hoppas ändå att den gör det! För vem mår inte bra av lite extra kärlek? Vare sig det är en dyr present eller bara ett litet kort som uppmärksammar att just du finns.

Kommentarer
Postat av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Roligt att du ville vara med i min utlottning :)Jag håller med dig och känner igen lite av det du skriver om. Alla hjärtans dag är menat till att vara en fin dag och det är synd att det kan bli så fel så det istället slutar med att man känner sig ensam :(

2012-02-14 @ 22:16:31
URL: http://stjernfalls.blogg.se/
Postat av: Malin

Bästa inlägget du nånsin skrivit :)

2012-02-14 @ 23:05:14
URL: http://maladiesjournal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback