Jag älskar H&M

Det "jobbiga" med hmshoponline är att dom kan ändra leveransdatum lite hipp som happ... var meningen att jag skulle få hem paketet v07, sen blev det v08 å nu står det v09. Det jobbiga med det är att man kan LÄGGA TILL massa saker i beställnigne medans man väntar på leveransen.. Och det har jag ju gjort några gånger:p Lagt till OCH tagit bort:O Så här ser min beställning ut nu iaf:


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Kvällsmys

Nu blir det söndagsmys:) Tända ljus, En kopp te, Fruktbitar & King Of Queens. Den här veckan hade inte kunnat slutat bättre! Ska jag avra ärlig så uppskattar jag verkligen att vara singel, att bo själv & vara själv. Vissst, ibland är det kanske ensamt, men nu känns det så himla rätt&bra!


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Dagens fångst i ord

Klockan 1300 hämtade Bettan upp mej i hennes splitternya lilla bil :) Bettan, jag, bettans lillebror, vånk & vånks kompis åkte till Kupolen. Hittade massvis med fint! Underbart trevlig dag, med käk på donken hihi. Fan, alltså kanske inte bra för kroppen, men vad ska man göra när jag är den enda i ett sällskap som är fjantig när det gäller mat? ;) Enda minuset med dagen var väl att Lagerhaus inte finns längre! :O Vart tog det vägen? Vi blev värsta ledsena iaf :(

 

Nu på kvällen har jag diskat å städat undan lite, ska väl försöka komma i säng tidigt ikväll så jag är utvilad inför den kommande veckan! Har som mål att promenera minst fyra dagar den här veckan. Det fixar jag lätt :) Jag har faktsikt börjat LÄNGTA till "nästa gång jag får röra på fläsket" :)


· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Dagens fångst i bild

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Party igår

Usch. Vilket slöseri med pengar igår! Var kul typ 10min sammanlagt... Förförfesten var helt klart roligast, sen gick det bara nedför... Ingen efterlängtad efterfest blev det heller. Jaja, träffade ju iaf trevligt folk =) Men, känns totaldött att gå ut i den här jävla staden.. Alla e ju av samma skrot å korn. Nej, en flytt å ett jobb i tex Uppsala skulle sitta fint nu!

Igår när jag kom hem från krogen så hände det nått emd mina ben... Jag fick typ sendrag i båda vaderna samtidigt! Å sendraget gick inte bort! Så fick lov att hoppa i gympaskorna och gå ut på en liten nattpromenad för att det skulle släppa. Men det slppte inte helt:( När jag strecker tårna mot taket gör det så förbbanat jävla ont! Hur ska jag klara en hel shoppingdag i borlänge idag? :O
Det är alledes för tidigt för converse, men tror jag måste ta dom, tror inte mina ben kan gå i klackar idag:(


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Frågor

Jag har ju vart borta från bloggen i 2veckor. MASSA saker har hänt, vill ni bli uppdaterade om något?


· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Äntligen!

Gott folk, IM BACK! :)

Tog ett litet oplanerat blogg-uppehåll. Jag hade mkt att fundera ut & frågor som ville ha svar. Jag hade inte tid alls att blogga. Och inte vågade jag heller, för hade ingen lust att riskera att "hänga ut någon" eller låta er läsa mina innersta tankar. För då hade väl nån fixat in mej på säters dårsjukhus haha;P

Hur som helst, jag är tillbaka! Starkare än förmodligen NÅGONSIN! Vet ni hur skönt det känns? Att äntligen accepterat fakta, att äntligen göra det som är bäst för mej. Att äntligen förstå vad jag är värd! Mitt eget värde. Jag själv. Min själ. Min personlighet. Allt det där jag tappade på vägen. Alla dom där sakerna som gjorde Trixie till Trixie. Nu när jag ser bakåt förstår jag verkligen er som sa "vart har den gamla Trixie tagit vägen?"... Den gamla trixie är tillbaka, nästan iaf. Jag är fortfarande i en utvecklingsfas. Men jävlar så bra allt kommer bli, jag är redan lycklig! JAG ÄR LYCKLIG! Förstår ni? :D Knappt så jag fattar det själv haha. Men, många kloka människor har sagt till mej "För att må bra måste man göra sej av med det som har negativ påverkan på sej själv". Ohyes baby, jag kan säga att det FUNKAR SOM RINNANDE VATTEN!

Imorn är det utgång som gäller, med lite brudar. Fan vad jag längtat efter det, det ska firas ordentligt! Jävlar vad kul vi ska ha:D Och självklart med bästaste hämps! <3


· Kommentera inlägget här ·
Personligt 2 kommentarer
A true lovestory - my side


· Kommentera inlägget här ·
Personligt 4 kommentarer
Placebo

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.


· Kommentera inlägget här ·
Personligt 0 kommentarer
Ensam ikväll igen?

Har nyss vart ner på stan med hampe :) Jättekul att bli lite uppdaterad, fan vad glad jag är för hennes skull! :D Blev dock inte så mkt shopping:/ Ett par leggings med några svarta nitar på sidan & 4 (6st egentligen) ringar. Mest för köpandets skull liksom.

Pratade nyss med Jeanna, hon verkade inte så sugen på att gå ut längre. Så lutar väl mot att man får sitta hemma själv å tröka ikväll IGEN. Jaja.. Thats life, man kan inte ha det bra hela tiden. Men har inte gett upp hoppet helt om ikväll, ska tjata lite på henne senare i eftermiddag ;)

Ska "unna" mej sista avsnittet king of queens (sista jag har på datorn) å sen kanske vila lite. Efter den eventuella vilningen så ska jag göra crepes =) Blir nog smaskigt! Fan, om jag är själv hemma ikväll igen, så tänker jag INTE se på melodifestivalen iaf.

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Fika på stan

Nu fick jag äntligen aledning att använda min nya kavaj ;P Ska ner å fika med hämps nu :D Var skitlänge sen! Å har massa smaskigt jag vill bli uppdaterad på ;) hihihihi. Ska bli härligt! Sen kommer jeanna ner vid två å ska gå runt i lite affärer med mej. Nananaaa!

Hörs sen! PUSS

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Byebye!

Nu är jag klar. Kul att jag för en gång skull blev nöjd med håret då... Haha, alltså det är väl trevligt att det ville som jag vela idag, men spelar ju inte så stor roll när jag ska jobba NATT.

väskan e packad: 2 "allt om vetenskap", 2 bananer, Ramlös Blåbär, 1 Risenta, LITE naturgodis. Vill ni göra mej glad inatt/ikväll, släng iväg ett sms! ;)

PUSS

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Dags för jobb igen...

Mitt nästsenaste inälägg avslutade jag "Tänk om man ändå fick jobba dygnet runt... :(". Känns som att vikariefixarna läser min blogg! ;P Haha.. Igår jobbade jag ju först på dagis, sen 6h på sommarjobbet. Idag jobbade jag först på dagis, sen ska jag iväg å jobba vakennatt i 10,5 med start ikväll. Ojoj! Det blir lite extra pengar ;) Men inte fan blir jag utvilad:P Ett till plus är att jag slipper sitta hemma själv å tänka å känna mej ensam, MKT BRA! :)

Men, just nu skulle jag vilja sova, LÄNGE. Sen skulle jag vilja gå ut å svänga mina lurviga med massa snygga tjejer! Min fantasi växlar mellan att vara på en "women-only"krog eller en "gay-bar" eller en "vanlig krog ala Star Hotel". Hmm... Goda gratis drinkar är med i fantasin också, sånna där drinkar man blir alledes lagom full på å inte inheåller några kalorier alls! ;) Hade inte det vart härligt så säg? =)

Fick alla hjärtans dag kort av mamma idag, låg på hallmattan när jag kom hem :) Söt hon är!

Och svar på en underbar väns kommentar:
Jag är svår att nå, till och med jag själv kan inte nå mej... Mitt "överjag" är mkt starkare än mitt "jag", och jag tror "detet" har fått en hjärnblödning... Men, snälla, lämna mej inte! :( Jag vill ha din/er hjälp men jag kan så jävla tyvärr det går INTE ta emot den förs mitt överjag lugnat ner sej... :(

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
fortfarande vaken..

ens nån ide att sova?... :'( fan så mkt känslor att allt svämmar över. Vad är det jag vill med mina frågor? varför vill jag ha bokstavliga svar? räcker det inte med mitt motto "action speaks louder than words"? Att säga saker utan att ritkigt mena det är absolut inte svårt. Att visa vad man menar kräver ansträngning & äkta käsnlor. DET är svårt för vissa ska ni veta!
för mej som bara vill tycka om alla, å ta hand om alla, barn som vuxna, är det inte svårt alls. Det enda svåra är att ta hand om mej själv. men jag måste nog börja göra det snart, för det är INGEN som tar hand om mej.

fan vad lätt livet kändes för ett tag sen, trodde det här året började bra. nya vänner, massa mys, massa underbart. inget av det finns kvar idag.

· Kommentera inlägget här ·
Personligt 0 kommentarer
14 timmars arbete & massa ord

Nu är jag så sjukt jävla trött! Först jobbade jag 8h på dagis, sen 6h på mitt sommarjobb... Ojoj vad trött jag är! Å ensam, å lite rädd. Jävla alkiskärring i trapphuset som står å gastar i en mobiltelefon (tror jag iaf, kankse är nån till i trapphuset som viskar till svars). Hon hade ställt väskor å kassar å flyttlådor framför hela jävla porten! Fick HOPPA över några för att ta mej in! :O Och var mer väskor inne i trapphuset.. I fönstret där hon stod var det nå spritflaska uppställt, luktade lite kräk av henne (antar att det var hon som lukta iaf).

Jag vill ha en karl här nu :( Eller inte vara här alls... Åh! Det suger att vara singel ibland! Aldrig nån att krama, pussa, bli omhållen av, nån som ger TRYGGHET. Nothing! Inget alls får jag! :( Bara jag å mina katter, å deras pip skrämmer minsann inte iväg nå alkisar! :( Å brevinkast har man ju också till på köpet, nån kommer bergis bryta sej in eller kasta in brandbomber i mitt brevinkast inatt. Så vågar inte sova heller, för har tydligen inte nån brandvaranre, å dom har ju äntligen hämtat brandsläckarn.

Massa borttaget

Nu är jag sjukt känslosam alltså! Skulle mer än gärna ha nått öra just precis nu, jusst precis här som lyssnade på mej... Som förstod mej, å som kanske kunde hjälpa mej ur detta. Hur ska jag ta mej vidare i mitt liv? Hur ska jag kunna må bra igen? Hur ska jag klara av att ha ett fungerande privatliv? På jobbet mår jg bra och är glad, jag känner att jag betyder något, att jag behövs. Jag får ge något till någon. Jag finns. Jag märks. Jag är viktig. I mitt privatliv? Jag behövs inte. Jag är inte viktig. Jag får inte ge något, jag får inte något... Jag bara är. Jag bara ÄR nånting, nått med massvis av känslor som sprutar åt alla håll. Jag är toalt missanpassad i mitt privatliv, som ett freak på en circus, folk älskar att snacka om mej men klarar ej av att vara i min närhet. Förutom min familj då, fast dom har ju inte så mkt att välja på... Kan nån ge mej lite specifika orsaker till varför jag VARJE JÄVLA eftermiddag/kväll/helg sitter ensam hemma? Enda sociala kontakterna jag har är min familj å folket på jobbet............................................................................................................

Tänk om man ändå fick jobba dygnet runt... :(

· Kommentera inlägget här ·
Personligt 1 kommentarer
Godnatt!

Idag så håller jag faktiskt (typ iaf) 21-regeln. Nu stänger jag av datorn & sätter mobilen på ljudlöst! :) Hörs mera imorn, sov så gott tills det.

Imorn jobbar jag 0630-1500. Ska blir nice=) Länge sen jag slutade innan 1600 nu!

Ska borsta gaddarna, sen lägga mej i sängen å läsa nya "Allt om Vetenskap" som jag unnande mej när jag var å handlade. Tänk, har unnat mej tre saker jag verkligen gillar idag: Naturgodis, vila, vetenskapstidning. HÄRLIGT! :) Alltså... lite konstigt är det väl ändå att mina tre favorittidningar är Icakurrieren, AvestaTidningen och vetenskapstidningar? :P Om man tänker på vad jag lägger pengarna på, så borde jag ju egenltigen ha nån tjejig modetidning som faovirt. men ICKE!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 3 kommentarer
Inte som jag tänkt mej

Jag hade tänkt sova med Betty breve mej i soffan, vakna av alarmet 1830. Jag sov NÄSTAN med betty i soffan. Hon var först mysig, pussade & buffade med huvudet för att sedan lägga sen ner vid min mage. Det var då helvetet började!!! "Nu jävlar ska den där kärringen få igen för häromdagens duschande *moahaha*" tänkte Betty och började TVÄTTA sin päls. Inte så där gulligt å fridfullt, utan så där FRENETISKT, SNABBT, HÖGLJUTT SMASKANDE TVÄTTNING. Och inte bara det att mina öron fick damp på ljudet, min kräkkänsla blev större och större ju längre hon höll på, man hörde verkligen hur äckligt blöttorrt det var i käften på henne, å hur liksom blääääääääääääää! Usch, jag ryser av att återberätta den här hisstorien!

Jaja, Betty lät för jävligt så fick putta ner henne på golvet. Två gånger. Sen kunde jag äntligen vila. I 20min. För då skulle det minsann vara nått ljud på tvn som påminnde om mitt alarm-ljud. Nyvaken tror jag att "nu är det dags för jobbet", kollar på klockan och ser att den bara är 1803. Jag tänker "åh vad skönt, då kan jag vila ett tag till". Då minsann jävlar, så tänker min kissblåsa "åh vi jävlas med trixie och gör henne superduperkissnödig *moahaha*". Fick därför lov att stänga av alarmet, halvspringa till toan (tur att det är nära) och slå ner mitt feta arsle och kissa en SKVÄTT (var tydligen itne så kissnödig.... gaaaah).

När jag sitter där å skvätter känner jag hur mkt jag fryser, är isbit om både händer å näsa. Så springer in i sovrummet (ja, det är tur att jag bara har en liten 2rok så jag slipper springa så långt) å  kastar av mej kläderna & hämtar handdukar. Sen duschade jag. När jag står där i duschen kommer jag på "fan, jag skulle ju ha gjort lite träningsövningar innan duschen...". Dom blir inte av ikväll! Stod länge & dividerade om jag skulle nämna min "icketräning" i bloggen eller ej. Om jag skulle låta er tro att jag var duktig å tränade idag, eller om jag skulle vara ärlig och berätta att jag GLÖMDE (okej... struntade i) att träna.

Omg... JAG ÄR BÄST PÅ ATT SKRIVA MKT!! Egentligen skulle jag bara berätta att jag inte tränade. Haha... ;)

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Vad hettere nu igeeen?

Jag är en av dom, och vet att det finns minst en till (vilket är mr big, men han e ju lite smådålig på svenska i allmänhet så vet inte om jag ens ska räkna in honom haha) som växlar att säga "larm" och "alarm". Ibland säger man "har du ställt larmet?", ibland säger man "jag har ställt alarmet på ...". Ofta när jag säger alarm/larm så funderar jag över vad det heter EGENTLIGEN. Att man inte kommer ihåg det hhaha? Jag ställer väckarklocka på mobilen (och måstegåtilljobbetomtiominuterklockan) minst en gång om dagen. Lär man sej då inte? Ser man inte vad det står i menyn brevid den guldiga klockan? ALARM. Haha, för att vara säker så måste jag leta reda på mobilen å kolla upp saken.. vänta! Japp ALARM.

Hur kan man ha så svårt för att komma ihåg vad ett ord betyder?
Nån som också är felsägare gällande alarm/larm? Eller kanske har nått annat ord på lager som också är SVÅRT att komma ihåg rätt betydelse för? ;)


· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Totaltrött

Jag är så trött så trött. Jag har handlat efter jobbet, ska göra lite träningsövningar innan jag duschar senare ikväll. Sen har jag planerat att fixa naglarna. Tycker om när svart nagellack är "avskalat", men nu ser det för jävligt ut, ser riktigt lortigt ut. Men har inte riktigt tagit mej tid för naglarna på länge, förut målade jag dom var annan eller var tredje dag:O

Hur som helst, tänker faktiskt unna mej två saker idag. För jag tycker man behöver LUGNA dagar (timmar efter jobbet..) ibland! Jag har ätit ca 1hg  naturgodis. Fick bli min middag:P Suuuupergott! Att unna mej nått gott är typ det bästa jag vet, spelar ingen roll om det handlar om en frukt, naturgodis eller en skål med chokladpudding. Den andra saken som jag ska unna mej nu, det är det bästa i hela världen (som man kan göra ensam, även om det är ännu bättre om man är två...), VILA PÅ DAGEN/EFTERMIDDAGEN!!!! Det är så skööööönt att liksom vila under dagen, att sova kanske en timme, å sen väackas av alarmet å veta att "det gör inget om jag snoozar 10min för jag behöver inte stressa upp till jobbet". Det är så underbart!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Hemma på rasten

Nu har jag den där känslan igen, att jag skulle kunna ge vad som helst för att slippa gå tillbaka till jobbet å jobba de sista två timmarna. Mina ögonlock bränner, å min puls finns nog knappt:P

Nån som vet när True Blood börjar igen? Å nej, jag vill fatiskt inte se dom i förväg, jag vill se när det går på svt. Jag tycker det är mysigt. Lika Dh, kollar ALLTID på tvn. Dh & trueblood ger mej lite rutin på kvällarna, nått att se fram emot osv. Åååh börja nuuuuuuuuuuu!

Just ja, det där tröjan från tradera var BRUN. okej, färgen dög väl men inte som på bilden, inte alls. Å modellen... DRA MEJ BAKLÄNGES!!! Tjejen på bilden har knytningen UNDER pattarna, på mej går dom ÖVER pattarna. SÅ SJUKT JÄVLA FULTTTTTTTTTTTTTT! Så om det är nån där ute med väldigt små pattar å smaaaala små osynliga axlar å är sugen på den för övrigt vackra topen, säg till!


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Tisdag

Jävla trött jag blir, varken blogg.se eller internet funkar som det ska! :( Lite segt dårå... Blääää!

Har promenerat till krylbo idag, och solat =) Nu är jag hemma, har precis ätit en skål fullkornshavregrynsgröt. Vilket fult ord. hade lingonsylt & mjölk till iaf.

Nu är jag skitseg. Tänkte kolla igenom lite traderagrejer, sen duscha & lägga mej tidigt. För ovanlighetens skull är det rätt så halvtomt på ord fårn mej, jävligt konstigt:S

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Sommarjobb

Sökt sommarjobb nu=) Samma ställe som de två senaste somrarna! Roligt jobb, underbar personal & mkt bättre lön än på dags! :) Dock inget jag tror jag skulle klara av att jobba med heltid, eller kanske. Vi får se vad man utbildar sej till i framtiden.

Nu har betty torkat, å hon e fortfarande skabbig på halsen å svansen :/ fan då, får duscha henne IGEN ikväll när jag kommer hem från krylbo. Ska gå dit idag med, å soooola! Nu har jag lagt in lite panflöjtsmusik på mobilen, så kan jag sola å ha avslappning at the same time liksom ;)

Nej, nu ska jag väl ta å kila tillbaka till jobbet igen, rasten e snart slut:/ Hade gett många kronor för att få lägga mej ner i soffan och sova några timmar;P MÅSTE komma i säng tidigare ikväll!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Ännu en traderavinst

Vann nyss en spikmatta! :) Härligt:) Hoppas den levereras snabbt, ser verkligen fram emot att börja använda den. Står att spikmattan också förbättrar förbränningen... hmm... om jag tror på det vet jag inte, men det skulle ju inte skada om det var sant direkt ;) Men även om den inte håller det den lovar, det där med att man blir mindre stressad, bättre blodflöde osv, så är det ju AVSLAPPNANDE och VARMT att ligga på den ;) Å allt som har med värme att göra gillar ju jag, en tvättäkta fryslort!

 

165kr (inkl. frakt) är väl rätt okej pris för en spikmatta ?


· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Blöt katt

Jag blev MINST lika blöt som Betty haha:) Men det gör inget, för fick massa pussar&gos när "djurplågeriet" var klart, fick till och med lite pussar under duschningen! :O Nu är hon blöt & jäklig, hon tycker nog jättesynd om sej själv. Hon kollar på mej med sina stooora oskyldiga ögon och tänker "jävla kärringjävel, vet du hur jobbigt det är att slicka sej torr eller?:@".

 

Så här såg hon ut INNAN jag duschade henne... Det är medicinen som fastnat i pälsen, och klibbat ihop den annars så silkeslena pälsen till stripigt pundarhår.

 


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Nya traderavinster

Nu har jag vunnit på tradera igen;P Kul att fynda! Är liksom bara frakten som kostar i stort sett :)

Dock jävlar skit gällande halsbandet. Vet att lillasyster önskat sej ett halsband med medlajong man kan öppna, så tänkte vara snäll å buda hem nå fint sånt till henne:) Gissa vad hon hade på sej när hon kom hit i fredags? JO, ett EXAKT likadant halsband som jag budat på! Och gissa om jag vann auktionen då, JA! Lite onödigt... :/ Går inte alltid rätt när man vill vara snäll:P


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Vackra ord som berör mej

Nyss vart ner i tvättstugan och slängt i maskin nummer tre. Sen får det fan vara nog! Måste ju torka allt uppe i lägenheten eftersom torktummlarn fortfarande inte funkar, och den sketna lilla avfuktaren som finns i torkrummer gör ingen nytta alls. Har dammsugit lite också, ska ta & dricka en kopp te sen fortsätta städa.


Idag på jobbet (under fikarasten) läste jag några fina kärleksdikter i icakurriren(!). Här är två av dem:

 

Idag på jobbet (under långrasten) använde jag mej av "vilorummet". Visste inte ens att det fanns ett sådant! Blåkullen, där jag jobbar annars, borde VERKLIGEN också ha ett sånt! Det fanns en säng med filtar&kuddar, ett bord med massa böcker, en cd-spelare med lugn&harmonisk musik och en spikmatta! Jag låg på spikmattan å hade avslappning i 30min. Först tyckte jag det gjorde ont som fan, kunde knappt lägga mej ner! Men sen efter en stund, så kände man hur det började pirra i ryggen, å sen blev det jättevarmt! Hur fränt å härligt som helst! MÅSTE ha en sån! :)


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
If djurförsäkring

Sååå! Nu var det avklarat! :) Nyss setat i telefon med if. Två gånger. Gissa varför? Jo, det var tydligen inte gratis att ringa dit... Så efter att ha setat i kö några minuter, för att sen rabbla all min OCH bettys info, och sen gå igenom mina kvitton några gånger, så dog det. "Du har inga pengar kvar att ringa för". KUL! Och datorn var inte på... Så tog ju en stund att få igång den, å en stund att få igång mitt skitdåliga mobila bredband (tele2 suger). Eftersom internett laggade fett med skit, så tog det en evighet innan det fanns nya pengar på mobilen. Till slut kunde jag ringa upp. Fick prata med en annan försäkringstant då. Som tur var hade hon jag pratat med innan sparat ALLT vi pratat om, så ehövde bara ge mitt kontonummer :) Nu äre klart! 642kr ska jag få tillbaka insatt på mitt konto. Nästa besök behöver jag bara betala direktregleringen till djursjukhuset (om jag nu inte vill ligga ute med pengarna, å det KAN jag INTE), vilket var 150kr eller nåt. Härligt! :D Slipper jag gå å ha ont i magen över att kanske inte kunna betala för nästa besök...

På tal om nästa besök. Otippat att det är samma dag som mrbig får sitt provresultat..? :/ Usch, ser INTE fram emot det alls! :( Måste ta ledigt från jobbet också, men bara nån timme. Hoppas det går bra!? Om jag säger till redan imorgon så lär det väl gå att fixa?

 


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Alla♥dag-kort

Skulle egentligen bara skriva ett schema över den kommande veckan, så jag har koll på när jag ska promenera, tvätta, träna osv. Men, när jag satt där vid skrivbordet fick jag enorm skaparlust så pillade ihop fyra stycken alla♥dag-kort :) Tror nog det bara är fyra vänner som får kort.. För nu är skaparlusten över haha! ;P Nu är klockan snart 2230, jag har inte duschat än & ska byta sängkläder... Dags att sätta fart nu då kanske!· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Alla♥dag-kort

Skulle egentligen bara skriva ett schema över den kommande veckan, så jag har koll på när jag ska promenera, tvätta, träna osv. Men, när jag satt där vid skrivbordet fick jag enorm skaparlust så pillade ihop fyra stycken alla♥dag-kort :) Tror nog det bara är fyra vänner som får kort.. För nu är skaparlusten över haha! ;P Nu är klockan snart 2230, jag har inte duschat än & ska byta sängkläder... Dags att sätta fart nu då kanske!· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Gårdagens shoppingreslutat

Lillasyster i sina nya kläder: Leggins, Tröja(från divided så är som en klänning på henne),

Bolero (också från divided), Diadem (från damavdelningen).

 

Storasyster: Nya kavajen (VÄRSTA KAP FÖR 199KR) + Linne


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Nysolad

Hallå!

Sitter hemma hos pappa och monica, har nyss solat en timme :) Helhärligt! sov säkert hälften av tiden också, var behvöigt eftersom jag vaknade så tidigt imorse hihi. Snart blir det käk, nån "shopska-sallad" eller vad pappa sa:S Blir nog gott iaf, jag är som vanligt hungrig haha! Tänkte jag skulle diska å skura golvet i köket när jag kommer hem, kanske till och med orka mej på trägolvet i vardagsrummet, är väl medicinspott lite överallt skulle jag tro... Att kattfan bara inte kan ta å svälja skiten!? :/ Eh, väntar nog med vardagsrummet till imorn, då är det sista medicindagen. Då ska jag även shmponera betty, hon ser helskabbig ut nu! Lägger ut en bild senare så ni får se...

 

Den här helgen har vart toppen! :)


PS, När jag promenerade till krylbo så hörde jag massa fågelsång:D Blir så lycklig när solen skiner å det KANSKE blir vår snart hihi! :)


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 3 kommentarer
Ej tillgänglig

Fan vad skönt det var att vara "ej tillgänglig" igår! :) Mobilerna av, msn av, facebook av... Helt ifred liksom! Ingen som störde. Underbart! Det måste ni prova :)

Somnade tidigt igår, innan tolv iaf. Jättemysigt :) Vaknade tidigt också, för mer än två timmar sen... Har hunnit äta frukost: nyponsoppa m. glass, en kopp te & en mango. Magen är lite skum efter nästan 3 dagar av onyttigheter.. Inte för att jag vräkt i mej godis eller så. I fredags tog jag bara några stycken, men fick ändå ont i magen. Nej, ska bli skönt att vara "själv" i veckan, komma tillbaka till de vanliga matrutinerna :) En sak är då säker, den karl som bestämmer sej för att spendera livet med mej kommer INTE få käka kebabpizza 3gånger i veckan! ;)

Och hallå allihopa, hur HÄRLIGT är det inte med vårsolen? :D Igår hörde jag och lillasyster till och med vårfågelsång! :D Sitter just nu i bara morgonrock och sockor, å e lite för seg för att gå ut på promenad (vill käka lunch & duscha först) just nu. Men har balkongdörren på glänt, både jag och katterna blir helt lyckliga av "vår"luften å den här solen! Alla tre sitter å sniffar mot balkongdörrn haha:P På tal om balkonger, nån som vet vart man kan köpa sånt där balkongskydd? Vill att katterna ska få vara ute på balkongen, men då måste jag ha nått nät el. liknande så dom ej ramlar ner!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Lördagsmys

Fan vad mätt jag är! Usch, vill aldrig mer äta! Men gott var det verkligen :) Synd att jag brände plåten med vitlök & rödlök bara... var supersugen på sånt! :/ Nyss ätit LITE kladdkaka m grädde, har ju lördagsmys med en riktig kaloriråtta! ;) Han köpte kläddkaka, godis, 1liter pucko... säker nå mer också haha. Jag nöjer mej med mitt naturgodis & nyponsoppa (varm med glass i) ikväll! Känns som det är nyttigare iaf :) Men just nu vill jag kräkas bara jag kollar mot köket...

Fan vad skönt det är att leka vuxen ibland! Ett rikitgt vuxenpoäng är att man tar reda på disken efter kvällsmiddagen INNAN man sätter sej framför tvn. Jag skurade till och med spisen! :O Så nu är mitt kök skinande rent, vilket annars brukar sparas till dagen efter, eller dagen efter dagen... haha;P

Nu är det dags för king of queens igen! Jag stormtrivs.

Och till alla er som vill dela med er av era åsikter angående "ja-ni-vet-vem", jag är totalmed och överens om vad som gäller, och varför det gäller... MEN jag tycker inte att det är så lätt hela tiden, därav mina känsloutbrott osv. Jag vet hur läget är, jag blir inte "lurad" eller "utnyttjad" eller "ljugen" för... Saker å ting är svårt, men jag vill försöka. Jag är vuxen och väljer helt själv. Så, med detta sagt: Nu är det helt SLUTPRATAT om den saken. Inga predikningar, ingen som lägger sej i, ingen som ska vara med å bestämma. Inget. Jag vill och KAN klara detta själv!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Godmorgon lördag!

Blev väckt av lillasyster kvart i nio. WOW!! Första gången hon vågat väcka mej nån gång tror jag haha. Vet inte om jag e farlig på morgonen, men brukar ju inte vara superglad när jag vaknar;P Dock beror nog det på vem det är...

Hunnit med frulle & disk från igår. Thilda har duschat. Så nu sitter vi i soffan, kollar på LAink. Undrar om man ska slå på en film kanske? Ska iofs börja med maten om en timme, tar ju tid att steka pannkakor!! Men då har hon nått att göra iaf:) Haha, alltså se på film, inte slava för storasyster idag igen;P Blir nog "Never ending story" :)

Efter pannkakorna blir det en tripp ner på stan. Ska försöka hitta nå snyggt och BILLIGT till henne haha=) Kanske slinker det ner nå nytt till mej också hihi. Inte för att jag kanske behöver det så mkt menmen... Btw den där vita koftan jag betställde från hm var typ guldglittrig.... å såg ut som en morgonrock! Så den åker tillbaka.

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Kul humor

Hahha! jag å thilda har setat å asgarvat ett tag i soffan nu, anledning = felsms.com. Fan vad roligt det ääääär! :D Speceillt den här :D Oh herregud! Men snart blir det sängen. För thilda. För mej blir det soffan. Jag är en god syster och låtar barnarbetarn sova i en riktig säng haha;P Själv kommer jag ÄNTLIGEN sen jag flyttade hit kunna somna till tvn hihihi :) Vet dock inte om min rygg kommer gilla att sova i soffan, om det INTE gillar det så får ungen massera mej imorn bara, mohhahaha ännu mer barnarbete ;)


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Lillasyster & Jag

Jag & Lillasyster kom precis hem från bion. Den var rätt okej faktiskt, blev lite tårögd på slutet hihi;P Och som alltid när man ser disneyfilmer undrar man "jaha, å när ska JAG få uppleva sån där puttinuttighärligtgulligunderbar kärlek?"... Efter bion gick vi till hemköp, köpte lite mer frulle & glass till morgondagens pannkakor :)

Sötaste lillasyster :) Men hon är inte så liten längre, så jag försöker lära henne  vikten av HÅRT ARBETE. Haha;P Så nu minsann fick hon göra iordning tacosen (medans storasyster stod i duschen moahhaha) OCH sätta plastfolie på alla skålar å ställa in i kylen efter måltiden. Sen fick hon minsann bära hemköpskassen nästan hela vägen hem! Och inte tog arbetet slut där, när vi väl var hemma fick hon ge katterna mat också! ;) haha,nu  sitter hon helt slut i soffan brevid mej å kollar på Morden i Midsomer. Vafan sänder dom det på vintern för? :S

Trixie: Le då!

Thilda: *ler med munnen stängd*

Trixie: Men visa tänderna!!!!!!!

Thilda: "Jag ahr ju tappat alla..."

Sötnosan

 


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Dagens funderare...

Jag har en mkt viktig fråga! Nått jag funderat över många många gånger! Kan ni hjälpa mej att besvara den?

Funderingen(frågan):
Varför ska man "göra sej fin" när man går på bio? Man sitter ju ändå i mörkret. Ingen ser en. :S Jag vill egentligen gå dit i myskläder å duntofflor, men vafan. Man ska ju tydligen vara fin av nån anledning när man går på bio, vad är anledningen?

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Äntligen fredag! :)

Nu är det fredag, och HELG! Har hela helgen planerad, rätt okej även om jag mest av allt vill lägga mej å sova redan nu hahah:P Snart kommer mami&thilda. Då blir det att dra igång med maten, thilda har beställt: Tacos. Blir nog gott! Sen måste jag hoppa in i duschen, för kl 1900 är det dags för bio "Grodan & Prinsessan".

Tror nog jag kommer somna tidigare än henne idag haha :)

Förresten, igår åt jag Bilar. Första gången på jättelänge sen jag åt godis! :( Men faaaaan vad gott det var! Dock fick jag värsta magsvedet :/ Trots magontet godiset gav mej fick jag ändå lov att äta upp det som blev över från igår idag på rasten hihihhihi:P Im a fattie. Men, igår var det faktsikt 22dagar sen jag åt godis!


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Tradera

Vann nyss två armband på tradera :) 25kr för båda (inkl. frakt)! Tycker dom var söta, har ju blivit helt förälskad i blommor & romantiska ting:)


· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Dags för lite vila..

Uh herregud! Nu är jag trött, har vart hemma 20min nu. Pckat ur två kassar med mat & käkat en halv melon. Nätmelon, inte min favorit.. Att jag aldrig kommer ihåg det! :/ Nu ska jag ta å vila en timme eller två... Sen ska jag städa städa städa! Imorn är det helg, FAN VAD JAG LÄNGTAR!

Förra helgens klänning - undra om det blir tillfälle att använda klänning denna helg också?=)


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Dåligt tidsbegrepp

Satt nyss å tänkte "fan vad skönt, då slutar jag om typ två timmar!", för det är alltid så när jag är hemma på rasten. Bara det att alla andra dagar förutom torsdag har jag eftermiddagsrast... Ååååh hela dagen kvar nu ju! Mer än 5 timmar liksom... :/ Ska gå å handla & hämta ut paket direkt efter jobbet, sen vila en liten stund haha. Jag sov nästan 8h inatt, men kom ändå inte upp ur sängen förs 30min innan jag började jobba... Suger ju skithårt att jag måste storstäda idag också:/ Jag tycker det är så svårt att hinna med alla måsten när man jobbar heltid! Undrar verkligen hur folk klarar av det, dom som har familj å sånt. Liksom, är dom supersuper snabba som aldrig behöver sömn? :S

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Good night

Kom ju inte hem förs ca 2030 idag, så det där med regeln att all "kommunikation" skulle vara avstängt kl21 sprack ju haha. Tar ju tid att läsa bloggar, skriva blogg, kolla face, käka (jag kollar alltid på King of Queens när jag käkar, om det nu inte är simpsons/familjy guy på tv) osv. Men NU ska jag stänga av & ge betty medecin (försöka iaf..) sen hoppa in i duschen en snabbis.

Imorn är det jobb igen. Efter jobbet ska jag helg-handla (blir tacos på fredag & pannkakor på lördag) & hämta ut de där spetskläninngen som anlände till hemköp idag. Sen blir det väl till att städa också, göra iordning lite inför helgen när syster kommer =)

Btw, ännu en i min släkt ska få barn nu... Alla utom jag.... Grattis och lycka till iaf!

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Tröstshopping


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Trixie aka Snögubben

Tjena! Hemma från jobbet & vänder, igen:P Fick lov att slå ner mitt feta ass i soffan för att dra över lite ny KUL musik till mobilen. Ska ju gå till Krylbo, i detta väder... Har jag bestämt mej så har jag! Fan, börjar bli riktigt bra på att göra saker jag bestämt mej för, dock inte när det gäller allt... Men nu kommer jag nog få hjälp från alla möjliga håll, så då kanske jag klarar av ALLT jag bestämmer mej för! :) Hur som helst, jag ska gå till krylbo TROTS "snöstormen" där ute :( NÅN SOM HÖRDE ATT JAG BESTÄLLDE VÅR ELLER? Jävla vädergubbe som bara jävlas med mej, fattar gubbfan inte att jag vill ha på mej mina nya vårkläder NU eller? Å öppna skor... å blommigt... å visa mina bruna beeeen. å visa mina bruna celluliter.... ;)

Jaja, jag ska iaf gå till krylbog nu! :) Sola, dricka kaffe med hhm & förhoppningsvis få skjuts hem ikväll;P

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 0 kommentarer
Något klokt

Taget ur "Den ROSA barnkammarboken"

Kärlek kan vara att ge någon...

En vacker blomma...

Ibland till och med EN HÖG MED BAJS!!!

Och om man har ritkigt tur... En slemmig mask!

 

Haha.. kunde lika gärna varit jag som skrivit&ritat dessa bilder haha.. Ni förstår nog alla vad man kan tolka slemmig mask till va?;P Och lika med en hög med bajs... :/

 

 


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Något tråkigt


Morgonens trevliga överraskning - GE MEJ TIPS PÅ HUR JAG SKA FÅ BORT DET!!

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Något kul

Min favoritkomedi <3


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Sov gott!

Fan, jävla skit :( Blev värsta sent idag! Jag som hade tänkt lägga mej innan 21 idag! :/ Kommer vara helt död imorn... Fanfanfanfan.

Imorn har jag tänkt promenera till krylbo, hoppas det går  bra för hhm & att hon e hemma =) Sen, så ska jag införa en ny regel, ingen internet och ingen mobil hemma hos mej efter kl2100 på vardagar. Inte ens sms, bara om det är viktigt, typ tex om kanske Linn behöver hjälp med godkännandet av ett dumpningssms ;)

Jag fick lite panik dag över att tiden går så fort, å jag fortfarande lever ensam... Så lite tårar samlade sej i en hängande hög på dubbelhakan... Då blev jag ÄNNU MER ledsen å fick lov att beställa lite mer kläder på hm:P Haha... Suck... Också bara vårkläder som jag inte kommer kunna använda på ett tag. Hatar att vänta!!! :( Men det är inte så farligt att vänta när man vet helt 100% säkert att man kommer njuta som fan sen ;) hihi.   Lägger ut bilder på kläderna imorn!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, brottas med betty & sen sova. Usch, nu kom huvudvärken också.. Jag som aldrig har huvudvärk... uuh... rycker i hela ögat. Jag skulle VERKLIGEN ha lagt mej då kvart i åtta när jag tänkte gå å sova...

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 1 kommentarer
Fredagen är planerad!

Härligt! :) Fredagen är fixad, min söta lillasyster ska övernatta hos mej! Fredagsmys, bio & kanske lite lördagsshopping? :) Ser jag verkligen fram emot! Ska bli nice att skämma bort lillasyseter lite, speceillt nu när hon börjaar bli lite större och helt ofattbart börjat gilla kläder! :O Hon har alltid vart en pojkflicka, som vägrat ha annat än svart å döskallar. Nu har hon vidgat sina vyer lite haha, leggins & kjol kan hon till och med ha på sej! :O :D

Åh vad jag ser fram emot fredag nu! :)


Bion vi ska kolla på - nån som vet om den är godkänd?:)

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 3 kommentarer
Framtidsfamiljefunderingar

Nu när jobbet äntligen är över så längtar jag verkligen till att få gå dit igen! Idag är en sån här dag då jag känner mej ensam&bortglömd... Massa tankar å funderingar flyger runt i skallen. Idag sa en arbetskompis till mej nått om "tänk när du får egna barn.. blablabla". Ja, om jag nu får några. Får alltid motkommentaren "Men Trixie, du är ju så ung än så inget att oroa dej över!". Jag är snart 21år. Och åren går fort, snart sitter jag där och får höra "Är det inte dags för dej att skaffa egna barn snart? Du är ju ändå över 30.".

Nutid: Jag är snart 21 år. Kommer inte få barns för om ca tidigast 25 (eller aldrig)
Förklaring till den uträkningen:
  • Träffa en kille som blir intresserad av mej och vill träffa mej. Ca: 3månader - aldrig
  • Vänta på att den där killen man träffat ska vilja bli seriös & vilja ha ett förhållande. Ca: 6månader - aldrig
  • Prata om att flytta ihop, utan att killen gör slut... Ca: 1år - aldrig
  • Prata om att skaffa barn, utan att killen gör slut... Ca: 1år - aldrig
  • Faktsikt försöka skaffa barn + graviditeten. Ca: 9månader - 5år (eller aldrig...)
När folk runt omkring mej säger "men du är ju så ung, du är ju inte ens 21år än" kan dom ju knappast tänka på vilken himla tid det tar INNAN det ens kommer bli TÄNKBART för mej att skaffa egna ungar... Jag kommer fortfarande vara relativt ung när jag är 25år. Men är jag fortfarnde singel då, så kommer jag få barn tidigast som 30år. Och är jag singel när jag är 30år är det ju liksom bara att glömma det där med familj å barn. För att få barn efter 30 är svårt, alltså svårt att bli gravid efter 30år. Och  det blir svårare å svårare för varje år som går...

Ta dagen som den kommer är INTE något jag klarar av haha;P

Jag kommer iaf inte ha min egen familj innan jag är 25år, det har jag accepterat. Dock har jag inte accepterat än att jag kanske får leva hela mitt liv utan att få uppleva. Skrev nyss en lång lista på saker jag förmodligen aldrig kommer få uppleva, jag kom till "skolavslutningar" sen blev jag för deprimerad för att fortsätta tänka i den banan hehe:P

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Sov gott

Nej.. nu orkar jag inte med att hålla mej vaken längre! Dags att ge betty sin medicin nu, fan... hatar det! Vi blir så himla osams :( Nu har hon lärt sej att när jag tar henne å går mot badrummet att det är "dags för djurplågeri" :( Hon börjar streta emot å skrika redan i hallen... Vafan! Hatar att ge henne medicin! Å hela hennes päls ser asskabbig ut, den där flottiga jävla pastan (heter så men är som vit salva på spruta) har hon ju spottat ut på sej själv...! Och på mina kläder.... Menmen.. nu ligger stackarn å sover intill mina ben i soffan, å så ska jag väcka henne å plåga i henne skitvidrig flottsalva. Snälla låt henne bli frisk snart!!!

Och snälla, säg att min försäkrning täcker återbesöket... Måste komma ihåg å ringa if den här veckan!

Betty på sin favoritplats


· Kommentera inlägget här ·
Vardag 2 kommentarer
Kvällsnöje

Dagens kvällsnöje var Tradera. Inte för att jag hade planerat att spendera massa tid inne på den sidan just ikväll, men man måste ju fördriva tiden med nått! =) Dock hittade jag inte så mkt att buda på, jag blir så jävla snål. Ja menar, jag vill inte lägga nå högt bud om frakten är över 18kr typ haha.

Btw, är jag den enda i hela sverige som inte kollar på Paradise Hotel?:S

Är sugen på nått också :/ Får nog lov att göra iordning lite te & hårdmackor till 2½men som börjar nu. Just ja, idag klarade jag av att koka ägg som faktsikt GICK att skala haha. Annars har jag alltid "lyckats" med att få rinniga ägg... Men dom blev nästan för hårda nu, men hellre det:P Jag gillar medium ägg, den enda som klarar av att göra äggen som jag verkligen vill ha dom är ÄGGKOKARN. Och jag har ingen sån:(

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 4 kommentarer
Alla hjärtans dag

För första gången i hela mitt liv (eller ja, sen man var stor nog att fråga chans på killar) är jag singel på alla hjärtans dag! Nej nu ljög jag nog... har nått minne av att jag skrev i min kalender "bli ihop med nån idag!" på den 14feb när jag var elva.. haha. Sen är jag inte hundra på om jag hade "pojkvän" i sjuan, men tror det. POÄNGEN DÅ: Jag är inte van att vara singel på alla hjärtans dag. Jag är van att myspysa med nån man tycker om, kanske ge nån liten present, laga nån speciell mat å ha det liksom så där undebart man bara kan ha med en kille! Fan, har både ångest och sorg över att inte kunna fira alla hjärtans dag så som jag vill fira den... :/

Dock har jag väl några vänner iaf (HOPPAS JAG) som kanske skulle uppskatta att bli lite extra uppskattade på allahjärtansdag? Vill dom inte det så får domfan lov att bli det ändå haha;P Men bara liiite, bara några småkort att skicka ut. Dom ska jag ta å göra i veckan =) Skulle vara trevligt att bjuda mina vänner på mat också, men är så jävla svårt ju! En är vegitarian, en kan typ bara äta ägg, soppa & vatten, nån annan e kräsen osv:P haha. Men om nån vän kanske e sugen på att spendera den 14feb med mej är det bara att hojta till, är som sagt "tillgänglig" då haha:(


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Måndag

Hej gott folk! Blev inget bloggande igår... Min dator var totalosams med mej då, men idag verkar den snällare =) Får nog ta å bjuda hit Johan på lite mat, så kan han förhoppningsvis göra min dator snäll igen;)

Jahapp. En ny jobbvecka har börjat imorn! "Fick lov" att byta arbetstid med en på jobbet imorn, tror hon var sjuk. Så jobbar till 1730 ist för 1600. 1½timme kanske inte låter mkt, men när man kommer hem så sent har jag ju knappast tid att gå ut på promenad, har ju hundra andra saker som måste göras här hemma! :/ Tvätta behöver jag också, hoppas tvättstugan e ledig efter jobbet på onsdag.

Idag kunde jag inte gå ut å gå, för har 4skavsår på vänster fot och 3skavsår på höger fot. Aja baja vad dumma mina nya pumps var :(

Senaste två vekorna har jag ätit fyra stycken mangos. Men... hur fan "öppnar" man dom på bästa sätt? :S HJÄLP! Mitt sätt gör bara så det blir kladd å skit å trasigt:(

· Kommentera inlägget här ·
Vardag 4 kommentarer