Krig nr783

Ja, vem kunde inte ana? Det är krig igen. Niklas kläckte ur sej en så fin kommentar mitt i bråket när jag bara kände mej tom och det enda jag tänkte på var att jag inte var värd att leva överhuvudtaget och måste vara manodepressiv och ha alla jävla störningar man kan ha(fast det kunde väl inte han veta att jag tänkte), "du var ju glad ett litet tag iaf". Ja, och det är allt jag kan vara med han. Glad ett litet tag. Ändå vill jag på nått sjukt vis finnas i hans liv och tvärtom. Varför? Vi bara bråkar. Jag tycker mej inte få den plats jag behöver. Jag tycker jag inte får nån plats alls. Han säger att jag inte ens ser när han försöker ändra sej, eller har ändra sej. Det kanske stämmer, jag kanske är blind för sådant. För det ända som finns i mitt huvud är "hon". Jag vill inte dela min kille med nån annan jävla brud. Nån annan jävla brud som är mijlarder gånger snyggare än mej, som har skitstora pattar, som har ljust fint hår, världens vackraste fejs och som att toppa gräddet på moset, hon är sjukt smal och tränad! Dom hade 6 fina underbara år tillsammans. Dom är tighta som fan även nu. jag och niklas är mil ifrån varandra. Hur ska jag klara av att närma mej han så länge hon är i min väg? Så länge hon står brevid niklas och jag puttas åt sidan?

Hej Trixie, hört att du är den svartsjukaste människan någonsin? Jo tack, det har jag hört. Det stämmer säkert. Eller ja, det stämmer helt hundra säkert. Vad ska jag göra åt saken? Det enda jag tänker på när jag sitter vid hans dator är att den är full av bilder, minnen mm av HENNE. Det enda jag tänker på när jag ser hans lägenhet är att hon vart där. Det enda jag tänker på när jag ser han säng är att hon har besudlat den med honom. Då tänker ni, men gå inte till hans lägenhet så försvinner dina tankar om henne? Gå hem ist. Ni har så fel. Jag bor i HENNES, i DERAS, gamla lägenhet där dom spendera 5 av alla sina år med varandra. vart jag än kollar så ser jag henne. Jag ser dom två. Göra saker jag aboslut inte kan skriva här. Hon typ hemsöker mej. Jag ser kvinnan överallt. Jag har bara sett henne på kort. Jag vet inte ens hur hon rör sej, eller hur hon luktar eller hur hennes röst låter. Ändå finns hon överallt. Överallt med sina jättepattar och superplatta mage och jättevita vackra leende. Jag förstår inte hur man kan lämna någon sådan, även om kasnke inte kär-kärlek finns kvar, så nog fan skulle jag klara av att vara tillsammans med eprsonen ändå bara fr att den är så sjukt jävla vacker. Förstår ni då en av anledningarna till varför jag är så rädd att förlora henne till niklas? Hon är en av de vackraste personerna jag sett. Och det är j nå ffel om det inte är en av de vackraste niklas sett. Vad har jag att ge? En mullig brud med finnar, celluliter och små strutisar? Oh yeah. Det ser ut som att min kropp vart med i andra världskriget (fast inte som jude för då hade jag ju vart smal), och insadan är minst lika skadad den med.

Enda gången jag kan vara en bra männsika är när jag jobbar. När jag har min yrkesroll att luta tillbaks på. Annars är jag ett monster. Och det är väl egetnligen ingens fel, jag är född så bara.
Det började att jag var ett krullhårigt litet monster som liten, bet alla barn på dagis och gjorde allt för att mina förldrar skulle få psykbryt. Sen gick det några år, runt 11årsåldern. Då kom en ännu värre monstersida fram av mej, krig krig krig med allt å alla runtomkring mej, orsakade skilsmässor och gjorde så att andra tappade orken med allt. Min plats i livet är att förstöra för andra och mej själv. VIP-plats i helvetet fick jag ju redan som 2åring.

Ikväll ska jag supa skallen av mej och hoppas på att inte bli 14år igen. Men vad gör det, vilken ålder jag än är får alltid min omgivning nån slags negativ känsla.

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Nyshoppad - men gladast är nog räven.

Jag har vart på stan med Niklas idag å shoppat lite å fikat. Köpte ett halsband, armband, hårfärg, mascara, EN tshirt och inget mer :( Sen hämtade jag ut ett paket från nelly på hemköp. Med ett armband och ett halsband å en stickad kortärmad tröja. Ändå är jag inte nöjd:( Just ja, köpte två trosor också. Men armabndet från nelly var LILA. Jag är helt hundra på att jag beställde ett svart! Å halsabdnet var inte lika fint som på internett, å tröjan var i tightaste laget. Menmen. Tänkte ha på mej det imorn om det blir nån utgång. Jag hoppas på det iaf! Tom ska till en som heter malin, är aboslut inte säkert att jag kan hänga på, men hoppas det.

*fick lov att censurera nedanstående pga brist av respekt...*


På fredag är det en jobbig dag. Niklas älskade *** kommer hem från sin halvårsresa runt jorden. Hans ex. Hans bästa vän. Jag är allt annat än positiv om det. Det är det enda jag kan säga, för skriver jag alla mina arga å orloiga å ledsna å hemska känslor å tankar jag har om det så dumpar väl niklas mej på en gång... Jag mår sjukt dåligt över det iaf. Det värsta är att han inte sagt att vi är tillsammans, (fast tydligen har han skrvit det på typ sms eller nått kom han på nu) hon har väl säkert sett det på facebook, om hon nu kan läsa, men HAN har inte berättat det. Så om vi anatar att hon inte sett det på facebook, så vet hon inte om det. Å inget i hans lägenhet (som dom sak träffas i) tyder på att han har en flickvän. Alltså, jag tror inte att han skulle vara otrogen. Utan det känns bara sjukt fittigt att hon ska komma dit. Ja menar, det finns mer saker som är hennes eller deras i lägenheten än som är mitt... Å ändå har hon inte ens bott där. Inte vad jag vet iaf. Blä. Jag å niklas bråkar om det. Han tycker jag är fjantig, å att jag överreagerar. Att han sagt från början hur det är mellan han å hans ex. Ändå valde jag att träffa han. Så, han tycker att jag får skylla mej själv.
Det värsta är nog ändå att han älskar henne, å att det är hans bästis, att hon betyder mkt mkt mkt mkt mkt mer än mej å alltid kommer att göra. Nej, det värsta är, det är att HON vet om det. Att hon vet att INGEN annan kommer vara lika bra som henne. Att INGEN annan kommer kunna ta hennes plats. Jag avskyr människan utan att ens känna henne. En liten del önskar att hon skulle försvinna för gott, men då skulle ju niklas gå å vara ledsen över det å det vill jag inte. Men hon kan väl iaf åka till typ mars eller jupiter eller nått? Hon gillar ju ändå att resa liksom....

Har tre kattspyor och en disk att ta reda på. Men jag pallar inte just nu. Vill bara gråta å lägga mej å dö ett tag. Usch, tänk att en person man inte ens känner eller träffat kan få en att må så dåligt? Ja, hon har ju lyckats jävligt bra eftersom jag itne ens är glad fast jag shoppat! :( Jävla ***.

UPPTADERING: Gissa om det var ett jävla liv från niklas när jag berättade lite kort vad jag skrivit i min blogg om hans ex? Jajjemän. Som vanligt alltså. Han tycker att jag ska hålla mina känslor för mej själv, men det kan jag inte å har kommer aldirg kunna. Jag har ett behov av att srkiva av mej. Och att folk ska förstå varför jag mår å tycker som jag gör. Det är ju därför jag har blogg ju för fan! Fick lära mej en ny grej nyss också, hon har känt han i 7½år längre än mej. Och det kommer hon alltid att ha gjort. Hon kommer alltid ligga 7½år längre fram än mej. Hur fan i helvete är det möjligt att tävla mot nått sånt? Jag är chanslös. Det spelar ingen roll. Hon kommer alltid vara hon som vet mkt mer, som känner han mer, som är bäst. Jag kommer alltid ligga där som tvåa. Om ens det. Jag kommer aldrig kunna springa ifatt vad dom har med varandra. Niklas säger att det vi har är nått nytt, ett nytt kapitel eller vad fan för dravel han sa... Det spelar väl ingen roll? Jag är fortfarande inte hon, och jag kommer fortfarande aldrig få lika stor plats som henne. Jag är ju bara Trixie. Jag är BARA Trixie. Inte så jävla mkt att komma med med andra ord. Kommer jag någon gång få känna mej speciell? Kommer jag nånsin känns att jag duger? Det tvivlar jag starkt på. För jag är bara jag.

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Nyshoppad - men gladast är nog räven.

Jag har vart på stan med Niklas idag å shoppat lite å fikat. Köpte ett halsband, armband, hårfärg, mascara, EN tshirt och inget mer :( Sen hämtade jag ut ett paket från nelly på hemköp. Med ett armband och ett halsband å en stickad kortärmad tröja. Ändå är jag inte nöjd:( Just ja, köpte två trosor också. Men armabndet från nelly var LILA. Jag är helt hundra på att jag beställde ett svart! Å halsabdnet var inte lika fint som på internett, å tröjan var i tightaste laget. Menmen. Tänkte ha på mej det imorn om det blir nån utgång. Jag hoppas på det iaf! Tom ska till en som heter malin, är aboslut inte säkert att jag kan hänga på, men hoppas det.

*fick lov att censurera nedanstående pga brist av respekt...*

På fredag är det en jobbig dag. Niklas älskade *** kommer hem från sin halvårsresa runt jorden. Hans ex. Hans bästa vän. Jag är allt annat än positiv om det. Det är det enda jag kan säga, för skriver jag alla mina arga å orloiga å ledsna å hemska känslor å tankar jag har om det så dumpar väl niklas mej på en gång... Jag mår sjukt dåligt över det iaf.
Det värsta är att han inte sagt att vi är tillsammans, (fast tydligen har han skrvit det på typ sms eller nått kom han på nu)  hon har väl säkert sett det på facebook, om hon nu kan läsa, men HAN har inte berättat det. Så om vi anatar att hon inte sett det på facebook, så vet hon inte om det. Å inget i hans lägenhet (som dom sak träffas i)  tyder på att han har en flickvän. Alltså, jag tror inte att han skulle vara otrogen. Utan det känns bara sjukt fittigt att hon ska komma dit. Ja menar, det finns mer saker som är hennes eller deras i lägenheten än som är mitt... Å ändå har hon inte ens bott där. Inte vad jag vet iaf. Blä. Jag å niklas bråkar om  det. Han tycker jag är fjantig, å att jag överreagerar. Att han sagt från början hur det är mellan han å hans ex. Ändå valde jag att träffa han. Så, han tycker att jag får skylla mej själv. Det värsta är nog ändå att han älskar henne, å att det är hans bästis, att hon betyder mkt mkt mkt mkt mkt mer än mej å alltid kommer att göra. Nej, det värsta är, det är att HON vet om det. Att hon vet att INGEN annan kommer vara lika bra som henne. Att INGEN annan kommer kunna ta hennes plats. Jag avskyr människan utan att ens känna henne.
En liten del önskar att hon skulle försvinna för gott, men då skulle ju niklas gå å vara ledsen över det å det vill jag inte. Men hon kan väl iaf åka till typ mars eller jupiter eller nått? Hon gillar ju ändå att resa liksom....

Har tre kattspyor och en disk att ta reda på. Men jag pallar inte just nu. Vill bara gråta å lägga mej å dö ett tag. Usch, tänk att en person man inte ens känner eller träffat kan få en att må så dåligt? Ja, hon har ju lyckats jävligt bra eftersom jag itne ens är glad fast jag shoppat! :( Jävla ***.

UPTADERING:
Gissa om det var ett jävla liv från niklas när jag berättade lite kort vad jag skrivit i min blogg om hans ex? Jajjemän. Som vanligt alltså. Han tycker att jag ska hålla mina känslor för mej själv, men det kan jag inte å har kommer aldirg kunna. Jag har ett behov av att srkiva av mej. Och att folk ska förstå varför jag mår å tycker som  jag gör. Det är ju därför jag har blogg ju för fan! Fick lära mej en ny grej nyss också, hon har känt han i 7½år längre än mej. Och det kommer hon alltid att ha gjort. Hon kommer alltid ligga 7½år längre fram än mej. Hur fan i helvete är det möjligt att tävla mot nått sånt? Jag är chanslös. Det spelar ingen roll. Hon kommer alltid vara hon som vet mkt mer, som känner han mer, som är bäst. Jag kommer alltid ligga där som tvåa. Om ens det. Jag kommer aldrig kunna springa ifatt vad dom har med varandra. Niklas säger att det vi har är nått nytt, ett nytt kapitel  eller vad fan för dravel han sa... Det spelar väl ingen roll? Jag är fortfarande inte hon, och jag kommer fortfarande aldrig få lika stor plats som henne. Jag är ju bara Trixie. Jag är BARA Trixie. Inte så jävla mkt att komma med med andra ord. Kommer jag någon gång få känna mej speciell? Kommer jag nånsin känns att jag duger? Det tvivlar jag starkt på. För jag är bara jag.

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Löning

Ohyes idag klirrade det i kassan! :D Gjort av med massvis med pengar redan känns det som. Betalat räkningar och lagt undan pengar för nästa djuraffärsbesök och kommande räkningar. Och handlat på lidl för 350kr, massa mat! Å vart typ 350kr på ÖoB också. Unnade mej faktsikt två stekpannor i olika storlek för 79kr tillsammans. Tyckte jag var värt det! :P Sen köpte jag hårinpackning som luktar jordgubb, typ 17kr eller nått:P Nu är en tråkiggrej avklarad! Köpte massa tråkigt idag. Som tex sköljmedel, tandborstar, schampoo&balsam för att sedan komma hem å ställa in varorna i min städskrubb. Vad märker jag då? Jo, jag har kvar allt det från förra månadens ÖoBs besök... Jaja. Det skadar ju inte att ha sånna saker hemma :)

Jag kasnke har sommarjobb på samma ställe som förra året:D Fick sms av mamma, hon sa att hon skulle hälsa från arbetsgivaren att jag fått jobb... Men låter ju inte så trovärigt, det ringer väl dom å säger till mej? :S Vilket fall så har jag försökt få tag på dom idag, men inget svar :/ Hoppas verkligen att ajg fått det iaf, bra med stålar och en suverän arbetsplats:D

Imorn jobbar jag 9-17 och  på onsdag 9-15. Härligt:) Är på bästaste dagiset också, Blåkullen in my heart forääääva!

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Bättre sent än aldirg...

Här kommer lite bilder från förra helgen ;P Haha. Finns även en video på mej och Tompa när vi ger gärnet till Chris crocker. Riktigt härlig imitation ;D Haha. Dock förblir den hemlig.


Kan ju tillägga också att jag gjorde ett smart drag att inte ta några kort på krogen... ;P

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Ingen ögoninflamation iaf!

Jag tippar på att det bara var en jävligt dryg vagel. För nu har det inte varat på hela dagen, bara gjort lite ont. :) Hoppas det är bra imorn. För imorn ska jag försöka ragga ihop nån vän som vill shoppa med mej efter kl1600! Har nämligen 50kr i bonuscheck på hm som verkligen måste utnyttjas. Skulle behöva en fotkräm. Har tänkt på det i flera månader nu, men glöms alltid bort. Men nu ska jag komma ihåg! :D Jag har även spanat in ett par skitsnygga trasmattor, typ 79kr st eller nått på Hemtex. Tänkte att två eller tre sånna kommer passa utmärkt på min balkong :) Sen behöver jag lite mer trök (japp, lika mkt trök som den förbaskade fotkrämen), en ny deo tex. Det är ju jättetråkigt att handla. Sen måste jag köpa hårinpackning, hårtoning och en ny tandborste. GUD VAD TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lite fejkblommor till balkongen tänkte jag försöka fynda på Coop, var länge sen jag var där å strosa, men sist fanns det massa sånt iaf :)

Har ju redan beställt både skor, kläder och smycken. Så ska försöka lightshoppa sånt imorn. Vet inte ens om jag har råd att köpa nå nytt till min födelsedag. Tror jag ska ha den där ljuguldglittriga klänningen då. Just ja, skulle gärna vilja klippa mej innan jag fyller tjugo också, men det tänker jag fanimej inte slänga pengar på! Så, jag får vara risig i håret minst en månad till. Typ till jul eller nått.....

Nu sitter jag med spänning och väntar tills lönen ploppar in på mitt konto så jag kan betala räkningar å spara undan lite pengar. Har räknat ut att jag kommer ha ca 5000kr att handla mat och shoppa för. Och festa såklart;) Det vill säga om jag inte lägger undan lite pengar... Får se vad mitt samvete säger inatt när lönen kommit in. ;)

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Besviken och Ögoninflamation?

Besviken
När Niklas är på fyllan tycker han alltid om mej HUR MKT som helst. Om vi inte är med varandra så messar han stup i kvarten om hur mkt han saknar mej, längtar efter mej, tycker om mej, är kär i mej osv. Alltid. Förutom igår. Inte ett pip. Ingenting. Jag som hade sett fram emot att få lite gulliga sms för en gång skull :( Men icke sa nicke. Hoppas det inte hänt nått bara. :/

Ögoninflamation
Antingen så är det en djävulsk vagel i högra ögat, eller så har jag fått ögoninflamation. Det började i fredagsmorse har jag för mej. I lördags när jag vaknade fick jag inte upp ögat för det var helt igenäcklat med var å skit. Idag var det likadant. Å nu är jag röd i ögat också, och det rinner å gör ont :( Men bara på ett öga! Tråkigt iaf.

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Bölar som en liten unge

Nu har jag sett klart på The Notebook. Gissa vem som bölar då? JAG! Usch vad jag gråtit, är helt jävla slut, ögonen är svullna å jag känner mej helt uttömd på känslor. Sjukt vacker film. Å sjukt känslomässigt jobbig! Fyfan.. Den filmen kommer då jag aldrig se igen iaf.... :/

På nått sätt känns det som att niklas snott en hel del lines från den filmen alltså haha. Många grejer jag kände igen.. Inget som ska avslöjas här, men han vet nog vad jag syftar på... :P

Nu ska jag se på ett avsnitt av HIMYM. Sen ska jag sova. Måste se nått lättsamt nu innan Johnblund kommer. Annars komer jag bara ligga å tänka på massa jobbigt hela natten. Blä. Och som grädde på mosfanet sover jag utan niklas. Och utan öronproppar. Gud vad jag hade behövt en arm att sova på inatt!

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
The NotebookJag är hos papi&hejhejmonica. Kom hit idag runt 12tiden :) De två gamlingarna har redan gått å lagt sej:P Fast det var nog nån timme sen monica somnade haha:D Jag är också trött, men känns lite fel att somna vid den här tiden en lördagkväll. Min Niklas är på kryssning med några jobbarkompisar, dom har nog det skitbra skulle jag tro:) Speceillt eftersom dom jävlarna hade sån tur att bli felbokade! Dom hade bokat nån billig skithytt, och betalt priset för en sådan. Men när dom kommer på båten märker dom att dom inte bara fått en, utan TVÅ lyxhyttar. Med plattv å allt! Jag är inte alls avis;P Så nu ska han å grabbarna kolla på rockband från 2300 till 0600. Kan ju slå vad om att en viss liten karl kommer vara väldigt trött och ömklig när han kommer hem imorn kväll haha:) Då blir det att pyssla om han lite, om han är snäll alltså;)

Jag tänkte kolla på The Notebook nu. Den ska tydligen avra skitbra och värsta snyftig. Niklas tipsade mej om filmen. Han bölar tydligen som fan varje gång han ser den. Tror han gillar den rätt så starkt, för han har den tom på original ;)

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Krylbo

Idag är jag och Niklas i krylbo hos papi&hejhejmonica. Trelvigt som faaan:D Om nån timme ska vi iväg till krylboresturangen å äta SKITGOD mat:D Jag har världens fetaste finne mitt i pannen ovanför ena ögonbrynet. Å inte plattat håret. Så känner mej sjukt ful, men men, vi är ju ändå bara i krylbo;P

Papi å niklas e sjukt sociala, men bara med varandra.... Monica ska försöka hitta nått att ha på sej, sen ska jag sminka henne:) Funfunfun.

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Lite nytt :D

Såg nyss på min internetbank att jag kommer få ca 3500kr mer i lön än jag räknat på. Haha:D Blir alltid lika glad när lönebeskedet kommer, eftersom när jag räknar ut på vad jag kommer få i lön så räknar jag alltid bort för mkt skatt å inte med sem.ers. Så, jag får alltid mkt mer än jag förväntat mej. Månades överskottslön gjorde mej så glad att jag gick in på hms onlineshop... Men jag var faktsikt duktig, det var knappa 500kr med all frakt å skit. Det skulle blitt över 1100 om jag inte var snål nog att ta bort några toppar... Det vart iaf de här tre nästansomriga sakerna:DTänkte att dessa tre sakerna kommer passa fint ihop med mina ljusa slitna jeans, pilotbrillor, ljusbrun axelväska och bruna skinnjacka :) You gotta love HM! <3

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Tradera

Haha. Jag har lagt ut två klänningar på tradera! Haha. Har inte så jävla stor koll på vad jag ska göra om nått nu råkar bli sålt! Menmen, det är väl ett problem man får ta tag i senare;) Här är dom iaf: http://www.tradera.com/auktioner/TrixieNS.

Hampe och jag var arbetslösa båda hon och jag idag. Så hon kom hit på lite äppelpaj&vanlijsås. Sen var hon modell för mina klänningar jag tänkte sälja på blocket. Har massa mer skit att sälja, men ska se om det här blir sålt först, om de blir det så säljer jag väl nå mer. Efter fikat så åkte vi till smörgåstårtan å åt. Rätt så gott iaf. Men hon som jobbar där lär ju ha mens 24/7. Surfitta! Sen gjorde jag det pinsamaste på jävligt länge, jag bad om att få resten (orkade bara äta halva painricken, vilket va bra gjort ändå eftersom dom e skitfeta) inplastat så jag kunde ta hem den... Höjden på fattigdom! Men måste ge den till älsklingen nu, kan fan inte äta nån som är skambelagt :(

Innan Hampe kom hit och gjorde min dag lite trevligare var jag ute på en lång morgonpromenad i solen. Med niklas vinterjacka. Inget bra val. Var blöt som fan på ryggen, och på HANDLEDERNA när jag kom hem.

Nu ska jag spela lite Rollercoaster tyoccon. Disken och ögonbrynsfärgning + plockning får allt vänta en stund till.

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Äppelpaj

För ungefär en timme sen sa jag till Niklas "Jag kan baka äppelpaj om du vill". Det tyckte han var en bra idé. Dock hade jag ett krav, att han skulle följa med och handla ingridienser. Efter väldigt många om och men, så klarade jag till sist av att släpa iväg han de fjuttiga metrarna till hemköp... Han tyckte det var fett jobbigt. Och inte nog med det, jag tvingade han att vispa vaniljsåsen också! Ej populärt! Fy faaaan vad hemskt krävande jag är ibland;) Nu är vi båda mätta och glada. Och jag lär ju aldrig bli smal iaf. Kan ju trösta mej lite med att jag både kommer vara tjock OCH ha träningsvärk imorgon. Känns lite nyttigt iaf. Men bara lite.

Nej nu ska jag krypa upp i soffan brevid niklas igen. Behöver lite extra kärlek när jag är gravid. Jag blir alltid gravid efter jag ätit. Fast gravid är nog fel ord... SKENgravid! HAHA. Jag är skengravid minst 3gånger om dagen. Ojoj.

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Ledig idag

Imorse så skulle jag dra upp Niklas kl8, så han skulle hinna till jobebt i bra tid för att hinna byta till sommardäck innan han började sitt pass. Den slöfocken ville såklart snooza 50min... Haha. Men, jag klev iaf upp. Btw, strax innan sju väckte niklas mej å fragade å hur mkt var. Haha! Det är helt sjukt, han måste pratat i sömnen, för han har ALDRIG vaknat tidigt någonsin. Var lite kul iaf:) Hur som helst gick jag upp ungefär halv nio. Kollade på det som var kvar av "Vakna med The Voice" och gjorde frukost. När älsklingen var klar följde jag med han till jobbet, sen gick jag därifrån, först till han för att hämta min mobil jag glömt och några nedladdade spel (varav ett inte funkade å jag blev skitförbannad).

Förutom en kort morgonpromenad har jag hunnit med att diska, välta ut ca en halvliter ris på golvet och en varm spis, spelat rollercoaster tycoon 3 tills jag hgalvft tröttnat, städat badrummet och kollat på HIMYM. Sen har jag fan inte gjort nå mer... Jaja. Är ju "ledig" idag så har väl all rätt att slappa. Just ja! Jag har ju plågat mina stackars magmuskler ett tag också. Sen fått en 50kr bonuscheck från hm :D

Nu ska jag spela lite mer i väntan på att älsklingen kommer hit så jag kan utfodra han igen;P


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Kliande jävla ben

Än en gång vill Gudfan jävlas med mej. Jag har fått tillbaka mitt kli på benen :( Vet inte om det beror enbart på gud eller att jag solat nån gång. Vet inte faktiskt, men tippar på att det är lite av båda delarna. Irriterande å jobbigt som fan iaf! När jag badade nyss smörjade jag in benen med olivolja så länge, å smörjade som fan med hudkräm innan jag hoppade i sovmyskläderna. Det bränner/svider nu, men kliar inte så himla mkt. Men fortfarande så pass mkt att jag knappt kan koncentrera mej på att skriva ordentligt. Fick fundera en stund över hur koncentrera stavas... Bara det är ju drygt.

Nyss har jag utfodrat min karl med varm choklad och skorpor. Egentligen ville han ha chips&dip, eller popcorn. Övertalade han ändå på hemköp att köpa apelsiner ist. Å dom skull ju "va hårda, då är dom godast". Han vet ju inte vad han snackar om! Tre apelsiner för typ en tjugo som smakade sågspån. Vet ju vem som bestämmer inköpen hädanefter iaf ;)

Idag jobbade jag heldag. Riktigt skönt:) Hade tänkt ta en promenad efter jobbet, men sov dåligt inatt så ist åkte jag hem till niklas (har ju snott en nyckel haha) och tvättade, för att senlägga mej å vila nån timme. När jag vaknade var det dags för mat, å sen hanns det inte med nån promenad. Men har aif cyklat fram&tillbaks till skogsbo idag. Okejokej, jag gick upp för månsbobacken med cykeln... Men det var fan svinjobbigt det med! Min kropp är inte gjord för att motionera runt sjusnåret på morgonen...

Som det verkar har jag inte nå mer jobb denna vecka förs på fredag. Då jobbar jag 6h i Karlbo, har stängning då. Lite drygt, för då måste man fixa tillbaka nyckeln dit veckan efter... Jaja. Måste ju skrapa ihop så mkt pengar som möjligt nu. Har ju knappast råd att tacka nej till jobb!

Btw, har inte blivit så mkt bloggande nu. Var ju partyparty i fredags, å i lördags kom ju nikls hem;P Såååå har haft fullt upp med irlsaker. Och tro det eller ej, jag å niklas har hållt någorlunda sams sen han kom hem! Jag som småflippat lite när jag hittat jävlabullensaker i hans lägeneht bara. Kan hon inte bara... hmm... raderas ur hans minne och aldrig komma tillbaka från sin jordenruntresa? SNÄLLA! Men självklart inte, den där gudfan vill ju göra allt för att plåga min stackars själ.

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Niklas är hemma :)

Nu har niklas äntligen kommit hem, han ko hit typ halv7. Men vart fullt upptagen så har inte hunnit skriva förs nu haha:P Var nyss på donken å åt, nån ny hamburgare som var stark. Har skitont i magen nu :( Snart väntar (förhoppingsvis, för han har lovat mej) massage. Har sjukt ont i axlarna å nacken, så det är väldigt behövligt faktiskt:)

Igår var det trevligt som fan, fast råkade få en ritkig 14årsfylla därpå natten.. jaja. Ska lägga upp bilder senare :)

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Huvudvärk och viktångest

Usch. Jag har sjukt ont i huvudet, är trött som ett as och känner mej yr. På jobbet när smärtan var som värst såg jag knappt nått för jag var så yr, blixtrade massa överallt å såg stjärnor. Mådde så illa av det, kändes som att jag var åksjuk haha:P Kräkan var inte långt borta! Men nu är jag hemma hos papi&hejhejmonica. Fast det är bara filip  här hemma. Å vi sitter vi varsin dator haha, så inte so socialt, men e så jävla slut nu så behöver inte vara social...

Imorn ska jag jobba mellan 11-16 i skogsbo. Sen 1900 ska jag på bio :) Sen efter bion blir det vin med bästa tompis :) Nice eller vadå!?

Inatt somnade jag typ kl3. Inte lätt att gå upp till jobbet å hoppa på cykeln då inte... Var ju ett jävla tråkigt å långt skitsamtal med niklas... Jävla tjaffs. Vi förstår verkligen inte vad den andre menar. Å båda vill höras lika mkt å få fram sina egna åsikter å verisioner av allt... Blir ju inte lättare att komma överens då... Är fortfarande lite ledsen över det. Jag vet inte, men känner mej så tom och orkeslös ibland. Visst, jag är kung på att överreagera. Men igår... så var det nog. Allt kokade över. Jag orkade inte mer. Å ja, jag tycker också det är taskigt att hålla på å bråka när nån är på semester. Men kunde liksom inte skjuta upp det längre.

Btw, jag undrar hur länge sen det var jag inte hatade mitt utseende så jävla mkt som jag gör nu å gjort den sista tiden. Bara det att jag tagit egopics endast tre gånger detta år lär ju betyda nånting... Å en av de tre gångerna var på nya tröjor, så mitt ansikte var ju inte med. Förra året vet jag fan inte hur jävla mkt kort jag tog på mej själv alltså. Flera gånger i veckan. Nu börjar jag nästan grina så fort jag ser mej själv i spegeln. Blir äcklad å ledsen. Besviken på mej själv att jag aldrig antränger mej tillräckligt för att bli smal. Men, jag kunde ändå se skaplig ut på kort, eller om jag verkligen ansträngde mej. Nu spelar det ingen roll hur jag gör, jag blir ändå aldirg det minsta söt.
       Gud vad jag saknar min kropp från början av högstadiet. Å jag kommer så väl ihåg hur vacker jag kände mej på skolavslutiningen i sexan. Tyvärr har jag inget kort att visa, men kan beskriva. Jag hade vita tajta kläder, perfekt smala lår, superplatt mage och midja. Jag hade ansiktsform och kindknotor. Sotigt sminkad och guldblondt hår med slingor i uppsatt i en stor buske med hängande hårslingor som ramlade ner i ansiktet.  Jag kände mej så fin. Jag var lika lång då som nu.Skillnaden var min vikt. Jag väde 49kg. Och anträngde mej inte ens för att hålla vikten. Jag var naturligt smal. Gud vad jag saknar det :( Fan i helvete att man träffade en jävla gris som var allt annat än snäll mot mej, som matade mej tills jag gick upp 24kg, på väldigt kort tid dessutom. Bara för att jag skulle hata min kropp å ingen skulle få tycka att jag var snygg... Det lyckades han ju verkligen med iaf!


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
....

Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
NY DESIGN

Som jag skrev förut så hade jag helt glömt bort hur man fixade med bloggen. Å tur som jag hade ville malin arvidsson hjälpa mej :D Jag höll på å krångla å ändrade mej som fan, men visst blev det bra tillslut? :D
Jag är då väldans nöjd:D

Här har ni malins blogg:)

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Splittrad

Jag känner mej så sjukt splittrad. Vet inte vem jag lurar? Mej själv antagligen. "Det kommer bli bättre", undra hur länge och många gånger jag tänkt så... Eller att "nu kommer det här bra hålla i sej och det är slut på allt dåligt". Förnekelse? Varför tänker jag så? Är det värt att kämpa när man inte vet vad man kämpar för?

Jag vet inte vad jag vill leva för liv. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vet inte vad jag tycker är viktigt att göra innan man blir gamal och död. Jag vet inte hur jag vill att min framtid ska se ut. Det enda jag vet är att jag vill må bra, klara mej ekonomiskt utan att oroa sej 24/7 om man kommer kunna betala nästa månads hyra. Jag vill ha minst två barn, Luna Novalii Stridh och Stephanie Soltråle Stridh. Jag vet inte om jag någonsin vill gifta mej. Jag vet inte om jag någonsin kommer bo i ett hus. Jag vet inte om jag någonsin kommer klara av att stå på egna ben utan nåns hjälp. Jag vet inte om jag någonsin kommer ta körkort. Jag vet inte om jag någonsin kommer att ha råd med nått jag vill göra eller uppnå.

Spelar det ens nån roll om jag är lycklig när jag inte vet vad jag vill med mitt liv? Spelar det ens nån roll om man försöker? Jag känner mej helt tom.· Kommentera inlägget här ·
4 kommentarer
Hemma hos favoritrumpan

Har nyss diskat lite, ska väl fortsätta så fort jag bloggat klart. Det är jävligt lätt att komma på massa saker man "måste göra" och är "jätteviktiga" när man har tråkiga saker som disk eller uphänging av tvätt framför sej;P På tal om det, hängde tvätt nyss faktiskt. Min OCH Niklas tvätt. Tvättat i samma maskin. Första gången. jag vet att det låter lite larvigt, men det kändes faktiskt riktigt seriöst att göra det =) Fick lite supersaknad av han då, så fick lukta på tvätten en extra gång;P Hans sköjlmedel luktar så himla gott! Och vet ni vem som valde det åt honom och är det ENDA han tävttar med nuförtiden? Jo, JAG;D

På fredag är det bästämt att det ska bli balkonghäng med tompis, gud vad jag ser fram emot det! :D Å lördag kommer niklas hem, ser jag ännu mer fram emot! Fan vilken toppen helg det kommer bli! :D Plus att jag ska gå på "Kenny Begins" på fredag innan jag träffar Tom. Underbart!

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Träningsvärk!

Uscha mej vilkeen träningsvärk jag har. I armar, mage å rumpa. Cyklade för första gången iår, det känns vill jag lova! Lånade niklas cykel som har en pytteliten sadel. Ajajaj! Saknar min tantcykel med jättestor&mjuk sadel :( Ska väl hämta hem den nån gång snart hade jag tänkt.

Imorn jobbar jag 0800-1630. Ska jobba torsdag å fredag med på samma ställe:) Men då blir det nog inte heldagar. Men iaf, pengar behövs verkligen! Man får ju slita som fan för att få ihop sina timmar nu. Å med slita som fan menar jag att be till alla gudjävlar att nån dagisfröken blir sjuk ;P

Idag var det en jättehumla i mitt kök! Jag och katterna jagade den, som tur var så var den skitslö. Men hatar dom ändå:( Skitskumma insekter som brummar som fan, å är svåra att mosa. Fast inte lika svåra som silverfiskar. Dom är ju nästan omöjliga att döda!

Jag saknar fortfarande Niklas. Han kommer hem på lördag redan:) Och nej, inte för att han saknar mej utan för att många av grabbarna han åker med vill hem å vila upp sej innan dom börjar jobba på måndagmorgon:P Hade vilekt fall tänkt gå ut på lördag, men nu blir det ändrade planer. Vill ju spendera lördagen med niklas så klart, inte bara för att han  vart borta en vecka, utan för att han i stort sett ALDRIG är hemma&nykter en lördag;P

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Balkongmöbler:D

Jag fick låna ett gamalt skruttbord av pappa, och två solblektgröna plaststolar :) Så nu börjar det arta sej till ett balkonghäng här på fredag;D Eftersom bordet var så skruttigt så målade jag om det, men ska nog måla ett till lager sen om jag orkar haha:P Nu har jag kletat ner mina enda "normala" mysbrallor :/ Att ajg inte tänkte på att vara naken eller så;)

Före:


Efter:


Längtar till på fredag, då ska jag å Tompis inviga min balkong med lite vin och tjyvrökning ;)

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Papi&m/moki/monka

Haha. Niklas kan inte skriva monica på fyllan. Säkert tre-fyra gånger igårkväll skrev han "pappa&monka". Inget smeknamn som gillades av monica;P Farmor kallade monica för moki i en kommentar, och jag förkortar alltid ner hennes namn till m. Jag måste fan komma på nått bättre. Pappa tyckte det var hysteriskt kul om jag skulle kalla henne för "krylbotanten", eftersom farmor döpt sej själv till "skogsbotanten" när hon lämnar kommentarer i min blogg. Nu har jag kommit på vad hon ska få heta i min blogg! Det är mkt längre än "m", men så mkt bättre haha:D

Jag är hos papi&hejhejmonica. :) Igår kollade vi på bedtime stories och marley&me. Jag satt också å pillade lite i ps, tänkte göra om bloggen. Men kom inte längre än så här! Har en söt liten bloggerska som förmodligen ska fixa om min blogg, jag varken orkar eller kommer ihåg riktigt hur man ska göra. ingen fantasi har jag heller. Jag vill iaf ha nått i stil med bakgrunden på min header. Haha.

Niklas skrev även andra roliga grejer igårkväll/natt. Här har ni tex två olika verisioner på ordet "älskling" = allskji & älskkoig.
Sen så skrev han även att hans damtrosor var helt våta. Och dom var våta för att morgan knullade i munnen. damtrosorna hade han tydligen snott av mej. När jag frågade om det idag, visste han inte vad jag snackade om men erkände ändå att han måste ha ljugit. Haha. Usch, jag saknar han redan:( Och mkt saknar jag han!
Jag får bara ringa en gång om dagen... Å jag har redan ringt idag. Så måste vänta ändå tills imorn innan jag får höra hans röst igen :/ Å nu när jag ringde så satt han på toaletten.. Så pratade med en halft närvarande niklas i knappt fem minuter. Det var allt jag fick idag. Igår var det typ 3min :( Blä. Fuck you karljävel!


· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Saknar han redan!Hur mkt kommer jag inte att sakna det här då? :( Btw, det här var det bästa
kortet av typ 10... Mitt jävla hår tar ju upp alla bilder. Vattenskalle man har.Den här då?! Hur mkt kommer jag inte att sakna den?;) Oh my love <3

Nått jag däremot absolut inte kommer sakna är ju hans jävla oförmåga
att diska! Seriöst... Hur länge har den där koppen stått på hans diskbänk?
Och vad var det från början? Måste ju vart oboy eller nått, för nån vecka sen...
Alltså. Och lukten! Höll på att kräkas! Bläbläblä. Den lilla koppen fick
begravas i soporna. Ni förstår varför va? :P
· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Mitt leg är funnet! :D

Igårkväll när jag skulle gå å hämta niklas hos ett par grabbar hittade jag mitt leg! Jag vet att jag ahde letat där förut! Men då hittade jag det inte... Det skumma är, vafan lägger man ett leg i en sjallåda för? :S Måste vara nån av katterna;P Sjallådan är ju ändå bettys gömstölle & sovplats. Jag blev iaf skitglad att ajg hittade det:D Ohlala! Inget kan stoppa oss nu ;)

Nu står älsklingen i duschen. Om 40min åker han bort i 10 080minuter. Fattar ni hur lång jävla tid det är eller? :( Jaja, igår hade vi iaf det mysigt tycker jag. Kollade på film och bråkade inget alls! hihi :) Och han höll om mej HELA natten. Supermys. Lite jag kommer sakna att inte ha nån som håller om mej när jag ska sova:/

 Om en stund ska jag hem å städa lite hade jag tänkt. Katterna har väl säkert rivit lägenheten. Igår när jag gick hade dom krig och superrace. Dom sprang in i grjer så det small, välte saker och var allmänt skitdryga. Handla skulle man ju behöva göra också. Men det får vänta till imorn, för idag ska jag till papi&m och sova över :) Kommer bli heeelnice!

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Hemma igen!

Ojojoj... så tyst som jag var under besöket hos niklas familj har jag inte vart på länge! Ojojoj... Niklas tyckte dock det var "helnice" att slippa min röst ett tag;P Och det kommer han ju göra i 7dagar nu! Vad bra hans öron måste må då :)
Vilket fall så lever jag. Men det är knappt. Jag fick lov att ta i hand också.. känns så töntigt, för jag vet ju vad dom heter redan, å dom vet (förhoppingsvis iaf) vad jag heter.

Svängde förbi papi&m på hemvägen. Skönt att träffa dom igen :) Ska dit imorn på påskmat och filmkväll :) Då blir det övernattning=) Fast kommer kännas konstigt att inte sova brevid niklas. Gud vad jag fasar för att han ska åka :( Skulle inte förvåna mej om han kommer hem i gips. Och utan skägg och hår. Med "världens sexigaste" snowboardbrudars mobilnummer i telefonboken. Med snoppar inpräntade med spritpenna på hela kroppen. Och utan att ha saknat mej alls. Känns som att det kommer bli en plågsam vecka! Men imorrn ska jag ju till papi&m, och på måndag leka med malinmylove, på tisdag & onsdag jobbar jag. Så halva veckan kommer jag ha fullt upp med annat, men kommer nog oroa ihjäl mej ändå.

På nått sätt känns det som att det är slut mellan oss:S Asså, vi har inte gjort slut. Men att han åker, borta ur mitt liv en hel vecka. En hel vecka! Jag tror vi bara sovit ifrån varandra typ max 5 gånger på 4månader... Det kommer bli tufft, för mej. Han har ju morgan, grabbarna och snygga tjejer att tänka på. Buhu :( Självömkan är på topp idag! ;) (och kommer vara de nästkommande 7dagarna också, baar en lite varning hihi;) )

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Påsk...

Jag har gått med på att följa med Niklas till hans familj på påskmiddag idag. Jag har aldirg träffat dom någon gång. Bara hans pappa, när han var fyllechaffis till mej och niklas och jag var aspackad å sa massa pinsamma saker jag inte kommer ihåg. Just nu är det 1timme och 15min kvar innan niklas hämtar mej. Jag är så nervös att jag vill kräkas! Hur ska jag våga äta nått? I förebyggande syfte så åt jag en paj för ett tag sen, så jag inte är så hungrig å äter massvis med god mat... Blä! Usch, hundra tankar snurrar i mitt huvud! Niklas förra tjej var ju typ bästis med hela hans släkt. Å jag... kommer bara vara blyg å frmodligen aldirg träffa dom igen. Jag vet att det är superviktigt för niklas att jag går ihop med hans familj, å gillar inte dom mej... så kommer det ju inte funka mellan mej å han :/ Nejnej, jag har inte press på mej alls!!! Gahh... å att hans syster som ahtar mej ska dit gör ju mej inte mindre nervös. :(

Följer jag inte med nu så kommer jag säkert aldirg träffa dom. Nu börjar jag fundera på om det kanske skulle vara det bästa:P Shit. Okej, men den här gången å inge mer... Jag hatar att träffa "svärföräldrar"! Helt sjukt... Jag är så nervös! Nervös nervös nervös! Jag kommer bli jättegenerad, röd i ansiktet å blyg. Å så måste man ta i hand! Det HATAR jag! Får handsvett, å jämt när jag ska presentera mej säger alla "ursäkta/vad sa du?". Antingen fattar ingen att det finns ett namn som trixie, eller så är det jag som itne kan säga det. Nu måste jag öva på att säga mitt namn också... Trixie, klicksi, tjicksi... shit. Jag kan inte säga mitt namn!

Det här kommer bli väldigt intressant! Shit.. Om jag lever berättar jag för er senare ikväll hur det gick...
Wish me luck, ill need it...

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Party

Jag, och söta Chick (hon som bor här med en av grabbarna) är dom enda flickorna här. Det märks verkligen hahha... Tror det är tredje eller fjärde gågnen jag sitter vid datorn, så går rätt så segt:P Hata grabbsnack!
Stod i vägen ca 3sek när dom spelade rockband... Niklas kläckte ur sej typ " om den där jävla.... eh... tjejen kudne flytta på sej!". Haha.. undra vad han skulle sagt egentligen?

Fick nyss värsta papi&mlängtan. Jag är ju numera van att sepndera mina fredagskvällar med dom! :( Är ju iofs inte så långt å gå, men det kan ju bli skoj här senare. För det brukar ju vara drag i brunnbäck ;)

Aja. Uppdateringar imorgon! Kanske slänger upp ett par kort om jag vågar dra fram kameran;P

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Förkyld

Lagom till långledigheten har ajg blivit förkyld. Hade jättehårda snorkrpkor i näsan när jag vaknade, å mörkgrönt snorslem. Hur underbart är det då? :( Hatar hatar hatar snor. Menmen, förhoppningsvis blir det party idag ändå :) Eller, det är ju inte ritkigt party... Alla är ju sisådär 1-2 generationer äldre än mej haha. Känns ju inte ritkigt som att man passar in, så tur att iaf älsklingen inte beter sej som en 25åring;) Men dom andra är faktiskt vuxna. Så, man blir en aning hämmad när man är med äldre folk. Man dansar ju inte asset av sej till "If you seek amy" eller "You spin my head right round" och skriker till öronen ramlar av. Heller inga posekort och flams. Det känns lite som när man är 14år å försöker dölja att man druckit:P Haha... Menmen, ändå trivs jag där i brunnbäck. Känns lite avslappnat, lite roligt att kolla på när vuxna människor spelar guitarhero eller vad fan det heter. Men jag förlorar alltid så det är inget kul :( Å blir alltid spöad i singstar, men när jag är med mina vänner så vinner jag :( Jajaaaaaaaa. Man kommer ju knappt märka att älsklingen lever de närmsta 8dagarna, så lär ju passa på att vara i närheten av han ;)

Inatt har jag drömt massa skumt. Var blandannat på öb och handlade jättebilliga ljus.

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Långhelg!! :D

Nu är jag ledig till tisdag kl 0800. Nice:) Skönt att få sova ordentligt. Nått som inte är lika skönt är att mitt leg fortfarande är borta :( Ringde till trapper igår, men dom hade inte hittat nått, å gjorde dom det skulle dom ringa. Men eftersom dom inte ringt så finns det ju inte där heller :/ En till oskön grej är ju att jag vill lyssan på "you spin my head right round"låten med flo rida. GÅR DET DÅ? inte på youtube... Jävla copyright dom har börjat med. Men har ju spotify kpom jag på, så hoppas den finns där :)

"Om jag är snäll" imorn så blir det party i brunnbäck :) Hoppas jag är snäll då, för jag vill festa, och tillbringa sista tiden med älsklingen. Han åker ju snart på suparsemseter med grabbarna till sälens bartömmning i en vecka. Nejenj, jag är inte alls nervös och orolig... :/ Jaja, han slipper mej i en vecka så han är nog mer än nöjd;D

Nu ska jag ta tag i den ovikta tvätten och diskhögen som bara halverades igår. Sen ska jag ta en sista genomsökning av lägenheten i hopp om att hitta min legitimation.


Glad påsk allihop!

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Vart är min legitiamtion?

Ja, snälla kan inte nån berätta? Jag letade ihjäl mej efter legget igår n är jag skulle köpa snus. Men inte fan hittade jag det. Jag trodde det låg i plånkboken, så då fick jag leta ihjäl mej för att först å främst hitta plånboken. Men låg det där i? Nej, klart som fan det inte gjorde. Det fanns ingenstans! Inte i nån jacka, eller nån påse, eller nån väska. Ingenstans :( Jag har då inte råd att fixa ett nytt idkort iaf:/ Jävla skit. Varför lägger jag alltid bort mina grejer?

Fick mitt första å förmodligen enda påskkort i år igår, av farmor & farfar :) Hihi, hon skickar alltid så trevliga vykort å brev. Och det uppskattas ju, för vad får man annars för post? Bara reklam och räkingar. Tänk om man slapp sånt å bara fick trevliga brev. Ska nog sätta upp en skylt på brevlådan "Inga räkningar, tack!".

Om jag "är snäll" på fredag ska jag få följa med Niklas å hans vänner ut till brunnbäck på party. Hoppas jag kan hålla mej snäll, för jag har ju en klänning som hängt i garderoben sen förrförra helgen. Helt oanvänd! Den måste ju få fylla sitt syfte en gång iaf ;)


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
2 månader

Idag har jag och Niklas vart tillsammans två månader! Helt ofattbart va? Haha.. det trodde jag aldirg;) Menmen, hittills idag har vi inte bråkat, å det är den första bråkfria dagen på fyra dagar. Yey oss! :D

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Vackert väder :)

Fan vad fint väder det är idag:D Varit ute med dagisbarnen på både för- och eftermiddagen. Härligt :) Imorn jobbar man bara 3h :/ suger ju som fan. Menmen. Det är ju sånna sjuka nerdragningar inom barnomsorgen nu. Fattar det inte! Det ska dom dra in på, våran framtid, men kan bygga nya elljussåpr för nån miljon å renovera domarhagsskolan... Bygga skateparker och skit går ju också bra. Jävla kommun man lever i!

Igår storstädade jag. Så idag kan jag bara ta det lugnt:D ska se på en film nu, Bride Wars tror jag det blir :) Härligt!

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Skogsutflykt avklarad!!

Man var tvåa upp på berget:D Vet inte vem som kom upp sist och blev en barbiedocka,  niklas var femma upp iaf. Och han har gjort lumpen? In my ass att han gjort! Bullshit så det skriker om det!
Det var trevligt iaf, men vädret började ju surna ur när vi väl var uppe. Vi var typ 13st på berget, och jag var DEN ENDA som hade gummistövlar!  Haha, kan ju säga att jag var den enda som var torr om fossingarna ;)


        

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
John Me - Love is my Drug
Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Utflyktssöndag

Hej mina små hjärtegryn! Igår hade jag tänkt skriva i min blogg att min farmor hade namnsdag. Jag tror det var igår iaf... Vilket fall så skulle jag gratta henne, men det var inget blogginlägg igår... Jag var så sjukt sliten efter fredagkvällen och fredagsnatten!!! Så bakis var det länge sen jag var. :/ Menmen, det är inte varje dag bästa Tompa fyller 20år!

VIlket fall, lördagen mådde jag skit, sen på kvällen åkte jag till Papi&m. Träffade Denise för första gången på länge! Fan, nu börjar hon se levande ut igen :) Hennes ex har ju vip-plats i helvetet.... Jaja, tur att vi slipper han nu! Jag lyssnade på en nyförälskad denise som snackade om den dääääär nyyyya kiiiiiillen, löste sudoku, kollade lite på "tillbaka till framtiden" och umgicks med mina nya fredag&lördagskompisar;P Haha. Jag tror jag har vart hos papi&m säkert 4helger i rad nu, OCH JAG STORMTRIVS!

Min söta pojkvän kom och HÄMTADE mej! Och HAN körde! Han hade vart hos grabbarna i brunnbäck, och vart NYKTER en LÖRDAG! Jag är så himla stolt! Han har inte vart nykter en lördag någonsin sen jag träffade han! Eller möjligtvis på alla hjärtans dag, det var ju en lördag, men jag är inte säker;P Hur som helst, han var superduktig som inte avslutade lördagskvällen med att kräka ur sej massa morgan&cola. Och det bästa av allt vet ni var det var? När vi kom hem till mej sent på kvällen, så slog han av mobilen:D Han var bara MIN då. Ibland blir man så där lycklig att man knappt förstår det själv.

Snart ska hela högen (inklusive Niklas) åka iväg till klintboklack. Det är ett jättestort berg (eller, det är så jag kommer ihåg det iaf haha), som man klättrar/går uppför. Sen på toppen grillar man krov å banan med choklad i, å sen letar&gömmer man enkronor. Jätteskoj! Det har vart en familjetradition sen pappa var pytteliten. Dock har inte jag vart med på några år nu, har väl vart för cool för sånt;) Så jag har ingen aning om vart jag gkömde min krona sist! Wish me good luck att hitta den haha! :D

PS. Bilder från i fredags kommer upp på facebook inom kort.


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Fredag!

Nu har man ätit matlåda och duschat. Hår och smink är det som återstår. Och två flaskor vin ;) Nej nu lär jag skynda. Lägger upp en bild på min "suuusiga" klänning som lilltjejen valde ut till mej i måndags hhihi=)

Jag gillar dej <3

ps. GRATTIS ZANDRA!

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
My love

Älsklingen skickade nyss en bild på hans tatuering :) Så här niiiice blev det:Sen ska han göra en coverup över den sjukt ovälgjorda tatueringen på underarmen. Han kommer bli snyggare ä snyggast :) Och han är min! Lär ju börja påpeka det lite oftare så alla jävla fjortisungar låter han vara och behåller kläderna på! :@ gaaah. Jaja. HAN ÄR MIN. Och risk för att låta svartsjuk, H A N  Ä R  M I N ! ! ! Ja, jag är svartsjuk, så mitt budskap kom förhoppningsvis fram med rätt klang! min min min min min min min.

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Hej kära dagbok

Jag känner mej inte nå trött alls, men mina ögon svider å vill blunda. Så jag kanske är lite trött ändå. Men inte i hjärnan. Problem jag har eller hur? =) Det lättaste av alla mina jävla problem iaf haha:D

Tompis och jag var på en kvällssolning och gjorde oss lite fina inför morgondagen (P A R T Y).  Jag skulle köpa en sån där smörj som gör att man blir brunare från en automat. Jävlar vad sur jag blev! Smörjen fastnade å ramlade aldrig ner!!!! Å det enda som inte var dyrt i aoutomaten var center, 5kr st. Centrarna var ovanför smörjen, så jag tänkte att om jag köper en sån kommer båda ramla ner. MEN NEJ. Fick lov att köpa TVÅ chokladbitar för att den där jäklarns brunsmörjen skulle ramla ner. Tänk om man bott i usa, då hade jag stämt open sun. Tom fick iaf en av chokladbitarna, så jag slapp bli jättefet gånger 2.

Ikväll ska jag sova själv=) Tänkte att älsklingen skulle vara lite mer snäll och gosig med mej om han fick sakna mej ett tag;P Men förmodligen träffar vi väl på varandra på krogen, å eftersom han bor närmare krogen än vad jag gör kommer jag säkert sova hos han imorn. Det hinner han ju knappast börja sakna mej på haha. Jaja, värt ett försök iaf;)

Btw, JAG VILL HA PHOTOSHOP SÅ JAG KAN BLI LÅTSASSNYGG OCH GÖRA OM MIN BLOGGDESGIN!!!!

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Nya tröjor

Idag hämtade jag ut mitt paket med famous stars and straps tröjorna. Är väl lite halvnöjd. Är ju så jävla fet så varenda bilring och litet veck syns :( Blä! Jahapp, vad ska vi göra åt det då? Eh, tar väl å proppar i mej lite extra mat å onyttigheter så känns det väl bättre;P

Eftersom jag har sån superblixt på kameran som fångar alla fettveck så fick jag lov att ändra färgen på bilderna så att man inte ska tänka på mkt på bilvecken. Har ju inte ps, så kunde ju inte photoshopa mej smalare :( Blä. Inte ens kan man få vara låtsassnygg längre! Hemsk värld jag lever i.
Niklas var å tatuerade sej idag:) Blev skitbra! Och jag blev sjukt sugen på att fixa till typ rosetter eller nått ovanför mina bokstäver på benen. Men hur fan ska man skaffa pengar till det då? Ja, hade jag inte beställt dessa tröjor som visar exakt hur tjock jag är, så hade jag väl haft råd... Dagen visdom: Det är lätt att vara efterklok.

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Önskelista

Nu är det så här att jag fyller TJUGO ÅR om en månad och en vecka. Sug på den ni!
Ni förstår väl att jag, som ÄLSKAR att göra listor, självklart gjort en önskelista:D
Här har ni den!


BröstförstoringPresentkort på IKEAMorgonrockConverse strl 38

Intensivkurs


Nu orkar jag inte leta bilder till varje jävla sak jag önskar mej, så nu kommer resten av önskningarna i en vanlig lista;)Stekpanna i teflon
Hårklippning & färgning
Persiener
120lakan med resår
MarilynMonroe tavla
Verktyg
Mysdress
Arbetsskor
Vindbyxor&Vindjacka
Töjningssmycken 6mm
TomasSaboberlock


TACK PÅ FÖRHAND ♥· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer