Dags för Halloweenfirande

Träffade en söt tjej idag på dagiset, hon var väl runt 5 år.
Söt tjej: Vad heter du?
Jag: Trixie
Söt tjej: Jag tycker du har fint hår.
Jag: Nämen tackar :)
Söt tjej: Jag tycker du har en fin jacka också.
Jag: Men värst vad du är snäll idag :)
Söt tjej: Förresten, jag tycker du är fin hela du!

Lite söt eller? :)
Träffade också en gamal "arbets"kompis från praktiken, fick en kram och gav en snabb uppdatering på hur mitt liv ser ut just nu. Gud vad jag saknat henne! Hon är verkligen en toppen människa! :)

Nu ska jag slänga i mej lite soppa, sen packa ihop halloweengrejer och få skjuts av jossan till tom kl16. Känner mej liiiite stressad! Ska hinna fixa med grejer där, OCH hinna göra mej själv iordning. Hundra spänn på att jag kommer glömam nått hemma så att hela kvällen blir förstörd. Men då får väl johan vbara cykla dit med sakerna jag  glömt haha ;) Sen är kvällen ordnad igen. Vet inte om jag orkar med krogen, har så ont i kroppen och är helt slut! Men förfest med maskeradtvång orkar jag självfallet med ;D

Glad halloween! :D
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Snö

Det snöar ute. Åh :( Nu kan jag inte cykla till jobbet bara för det. Och hur kommer det bli med allas kostymer och sminkningar ikväll? Det här gjorde du inget bra jäkla vädergud!

Nu ska ajg duscha och skynda mej, efetrsom det tar mkt längre tid att gå än att cykla så måste jag ju vara klar snart.... FU snö!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Michael Jackson

Jag och Johan satt nyss och kolalde på den här musikvideon. Fan vad mäktig MJackson är egetnligen! Jag rös HELA TIDEN! Han är så sjukt bra egentligen. Han är den största artisten någonsin, även om alla inte vill erkänna det. Jag är inget fan, men jag imponeras ändå av honom./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Redo för halloweenparty!

Nu har jag sytt å donat med min halloweendräkt. Sydde lite fel  å skit, men det är ju faktistk så att jag ska vara hemskt ful, så det gör inget;P Här får ni några bilder på min outfit för imogron. (ska ju ha massa smink å skit  å fixa till peruken imorrn blabla).

Kolla in hur rädd Betty ser ur hahah


läschkig/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Godmorgon

Jag somnade jätte tidigt igår, tror inte ens vänner hade slutat. Jag var helt död. Jag vaknade runt 00:00, jag hade så onte i ena armen att jag nästan grinade, sen fick jag dödsångest och då sprutade tårarna. HAHA! Jag som inte gråter.. Men det hade väl vart en traumatisk dag för mej. Plus att jag trodde att jag skulle dö eftersom jag hade en strålande smärta i hela armen, och jag har hört att det blir så för många strax innan dom får en hjärtattack. Så jag var inte så pigg på att somna om! Men det gjorde jag ju tydligen endå, för jag vaknade halv7.

Jag har ont i hela kroppen. Riktigt ont. Jag hoppas verkligen verkligen att jag ska jobba på syskonavdelning idag, för jag kan absolut inte gå runt och bära på massa barn nu. Smärta! Usch fy fan vad helvetiskt ont man kan få av att rida.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Helt förstörd

Vi red ca en haltimme i upp- och nerförsbacke i skogen. Det var halt oh stenigt, min och Thildas hästar ramlade nästen flera gånger. Jag var nära att börja stortjuta. Det ända jag tänkte på var "jag kommer dö, jag kommer dö, jag kommer dö". Min häst gillade itne mej för den gick så nära träden att jag fick grener i sniktet och ögonen hela tiden. Hästen vinglade in i ett träd i halvsnabbfart, jag trodde att mitt knä hade gått ur led. Jag har ont i hela kroppen. När hela ridgruppen red långt i
ut på landet på en grusväg hände nått hemskt. Alla galloperade, sen när vi skulle svänga i en trevägskorsning (jag och thilda red längst bak), så vände min häst plötsligt håll och galloperade in i skogen. Jag fick ner farten på hästen, men den fortsatte in i skogen, den vägrade vända håll , den gick bara runt i cirklar när jag försökte svänga med den. Efter ca 5min märker dom att vi inte är med längre, så dom vänder och ride roch letar efter oss. Jag var hur rädd som helst, och förbannad på hästjäveln! Jag hatar hästar! Va fan skulle den röva bort mej för? Tur att Thilda var med, annars skulle jag dött på ritkigt. Men jag dog lite på insidan. Jag satt och fasade för mitt liv i 2½timme. Jag tänkte hela tiden på att ajg skulle dö å på hur läskigt det var. Jag satt och hoppades på att vi skulle vara framme hela tiden. Till slut var vi framme, då var ajg stelfrusen och livrädd. Jag ville bara hem till Johan.

Johan tröstade mej med lökringar, strips och mozzarellasticks från CityBurger. Det var två timmar sen jag kom hem, men jag fryser fortfarande. Är helt röd och svullenpå fingrarna, fick tom ta av mej förlovningsringen, eller ja, slita av mej den. För fingret var så svullet att ringen satt setnhårt och gjrode ont. Fötterna är också kalla. När vi klev av hästarna hade jag ingen känsel i kroppen, jag tror att allt blod gick åt till att hålla mej kvar och försöka överleva.
Nu har jag en godispåse brevid mej. Men är så mätt att jag inte orkar äta:/ Har en jättevarm vetekudde på axlarna, det är rätt skönt iaf. När jag tar bort den så har jag inget som tynger ner axlarna, och då skakar hela axelpartiet som om jag skulle ha parkisson.

Jag ska aldrig mer rida igen. Aldrig. Aldrig. Aldrig.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Roliga citat

Jag hittade lite roligheter jag sparat på min  telefon. Det är sjukt vad folket i min omgivning är osmarta ibland! :D


Konversation 1
Trixie: Barnet får mer närhet av mamman eftersom hon ammar barnet massa månader.
Johan: Vadå? Du menar att om vi skaffar barn ska jag låta den suga min kuk eller?

Konversation2
Jag och Johan pratar om katter...
Johan: Kissar dom ur pullan?
Trixie: Öh... nä ur bajshålet? *väldigt ironisk*
Johan: Jaha, men jag tänkte eftersom pullhålet är så litet.

Konversation3
Trixie: Jag vill köpa en toppmatad tvättmaskin!
Hanna: Toppmatad, är det en sån som sitter fast i taket?

Konversation4
Jag och min mor pratar om Olivers öppet hus i skolan...
Mamma: Kommer du ihåg då när vi spelade landbandy?
Trixie: Öh.... Vadå landbandy?
Mamma: Ja, vi spelade ju det i Olivers skola.
Trixie: Mamma... Det heter Badminton.

Konversation 5
Hanna och Hampe diskuterar svenska språket...
Hampe:  Jag säger skärde, inte skärt!
Hanna: Jag säger också skärde.
(För er som inte la märkte till det, så heter det skar och skurit....)

Konversation 6
Jossan: Varför är Sverige så smalt? :S
Trixie: Vart är det en karta på Sverige?
Jossan: Där! *pekar*
Trixie: Ja... Kanske för att det är en karta av Norge?

Konversation 7
Jag håller på att reta Johan när vi ska gå och lägga oss...
Johan: Men du behöver inte reta mej för nåt dom inte gjort.
Trixie: HAHA. vadå "dom" gjort, jag retade ju dej hahha!
Johan: Men åh. Jag har huvudvärk och ont i huvudet.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Det vankas ridtur...

Om två timmar ska jag sätta mej i en bil, som ska ta mej till ridturen... På islandshästar! Jag kommer inte kunna kliva varken på eller av hästen. Jag har ridit på två "rikgitga" hästar, och några gånger när jag var pytteliten och det var typ "barnens dag" och man fick rida 60m i en ring... Herregud! Nu ska jag sitta på en töltande varelse i TVÅ TIMMAR! Förstår ni vilken bra storasyster jag är alltså!? Jag skulle ALDRIG göra det här om det inte var för att hon tycker att det ska bli skitkul. Jag hoppas att det blir roligt jag med, men jag vet att jag inte kan rida och att jag kanske kommer att dö.
Så nu passar jag på att säga Jag älskar er! Utifall jag inte kommer få säga det mer, eller säga det överhuvudtaget haha! :P Jag kommer spöka för alla mina vänner, speciellt Tom. Eller nej, han skulle nog inte ens bli rädd. Men jag har aldrig sett han rädd, så det skulel vara skitkul om han blev det när jag spökar för honom! :D
Men om jag dog skulle ju jag inte behöva tänka på problem som: Telakanet som fortfarande är jätteblött, arbetslöshet, att mina doftljus snart är slut. Fast det kanske inte är värt att dö för. Men jag kommer säkerligen att göra det ! Jag kommer vilket fall få ont, träningsvärk och ramla av. Omg! Vad har jag gett mej in på?/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jag ser ut som en perser

HAHA. Kolla in den här look-a-like'n! :DNu ska jag försöka sova.
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Ingen tidig kväll i dag!

Nej. Det blev ingen tidigt kväll idag för mig. Jag gick till sängs runt 22:00, fick då massage av min sambo Johan. Det var ingen bra idé, jag skulle ha lagt mig och sovit på en gång i stället. För vi började prata och skratta, och det gjorde mig övertrött. Inte så kul! Vi busade och kittlades och tog en mängd fula kort. Det vill säga, jag blev väldigt övertrött. Mellan skrattattackerna sa jag åt Johan att han skulle lämna mig ifred annars skulle jag inte kunna somna. Men inte gick han ner! Så nu sitter jag, pigg, framför datorn. Jag verkar vara den enda pigga, för ingen har uppdaterat sin blogg, ingen har lagt ut kort på bilddagboken och ingen skriver till mig på Msn. I och för sig har jag inte kollat bilddagboken än och jag har inte loggat in på Msn än, men jag känner på mig att det är dött. Jag är kanske synsk. Det får vi se snart.

Jag har fått en hel del klagomål de senaste åren på att jag skriver som en kratta. Nu försökte jag bättra mig. Men det kändes jättetråkigt att skricva så, så nu skiter jag i det! Plus att det gick så jävla långsamt också. Nej, att skriva skolsvenska lämnade jag i skolan. Inte för att jag har glömt bort det, utan för att det tar så lång tid att srkiva om man ska "uppsats-skriva". Jag älskar förkortningar, smileys och att strunta i att sudda när jag skrivit fel. Så det så! :D Men tro inte att jag har nån skrivsvårighet, för jag HAR FAKISTK MVG I SVENSKA. hhaha. Så jävla mkt mvg att jag inte ens kan stava till den meningen! haha:D Btw, om ni tycker att det är bättre att jag skriver ordentligt, och vill plåga mina tjocka fingrar och min trötta, men dock så intelligenta, hjärna så får jag väl lov att skriva ordentligt! Men snäääälla snäääälla, får jag fortsätta skriva slarvigt och fult? :D (A)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Te i HELA badrummet!

Det är te i HELA badrummet... Jag säger bara att det var ritkgit SMART att försöka färga tyget idag, för det kommer ta lååååång tid att torka! jag är tom orolig att det itne ska hinna bli torrt tills på fredag... Gahhh! Tyget (ett dubbelsängslakan...) hänger lite rynkat på draperiestången... Försökte blåsa lite torrt med hårtork, jag gav upp efetr 10min när inget hände. Det bara droppar och droppar, och det ramlar miljontals små teblad på golvet HELA TIDEN! Tänk om katterna äter det... dom kanske dör? Det är SJUKT mkt teblad. Det är så sjukt mycket att jag nästan måste skriva hela inlägget med versaler! Herregud! Vad har jag gett mej in på? PANIK!

Som ni kanske förstår stinker det te i hela lägenheten. Tur att jag tog ett te med smak... Eller tur och tur... Jag önskar att jag inte gjort detta :( Jag blir så sur på mej själv! Vill bara kasta ut skiten! Men då kommer ja ginte ha nån halloweenutstyrsel på fredag. Och det vill jag ju! Ja menar, mitt självförtroende skulle gå lite i kras när man måte förklara för 100pers att jag "faktiskt inte är utklädd, jag kom som mej själv".... Buhu!!!

Kan man få nikotinkick av te? Jag har u ståt å hållt på med händerna i en typ 15liters hink med ångande te... Måste ju fått i mej lite ångor också! HAHA. Omg, det är ju itne nikotin i te.... Det är ju koffein haha! Men jag har iaf ont i huvudet... :(

Kolla in röran!

(Ja jag vet att jag har skitsnygga pyjamasbrallor...)


Är det bara jag som tycker att det påminner om krossadchokladglass?
Eller är jag så där tjock och hungrig igen haha?


Visst vill man bara gråta?

/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Dom tre skrattande T:na

Hahaha! Tom och Tobbe var nyss här. Vi skulle planera halloweenfesten.. På typ 2½timme kanske vi pratade om festen i fem minuter haha. Vi hade jätteskoj med min nya keamera hahahhaahha:D Tog så sjukt roliga kort, å sjukt rolgia filmer:D Hahaha! Bästa någonsin! :D Jag hade gärna lagt ut filmerna här, men då måste man väl lägga ut dom på youtube först? Och det vill jag INTE hahaha.....

Här kommer några godbitar från fikat :)


Det var väl kul? ;D Nu ska jag gå å kolla om mitt tyg till min halloween"dräkt" har blivit färdigfärgat av teet. Det måste väl se lite missfärgat å smutsigt ut om man haft det i varmt te? :)
Sen så blir det att glo på GG =)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Ny kamera:D

Yes! Nu har jag en ny kamera! En som var bättre än min "gamla". :D Canon IXUS 80IS. (tror att det är IS, annars är det 15 haha, så dumt typsnitt på kartongen;P). Den är iaf karamellfärgad. Och har lite roliga funktioner, bland annat så vänds bilden aoutomatiskt åt rätt håll (asså vrider jag kameran så "ramlar" bilden ner... haha nice förklaring). Men min favorit var ändå att man kunde byta färginställningar, den bästa var "mörkare hudton". Skitbra! Där sparade jag inte lite pengar på solkkort haha;D Man kan filma med den här kameran också :D

Nått som rä ltie småtråkigt är ju att alla mina kort som var på minneskortet försvann när jag satt i det i nya kameran... Jag som inte tänkt på att dra över alla bilderna på datorn innan jag satt i den i kameran. :'( Där hade jag flera hundra kort, bland annat de sista korten jag tog innan min kamera dog. Iofs var det mest fyllekort på mej å jossan om jag kommer ihåg rätt, men iaf.

Btw, Jossan lär ju vara den sötaste brud jag känner! Hon åkte å hämtade mej i karlbo (tar ca25min med buss) när jag slutat jobba. Sen åkte vi till djuraffärn :) Men det sötaste var ju att hon hade köpt choklad, för hon visste ju att man brukar vara hungrig när man jobbat. Jag började nästan grina! Men jag sa bara tack, villle inte ställa till en scen så att vi skulle krocka eller nått. Haha. Love you♥

Jag ska ta och ge er lite exempel på hur fina kort min nya kamera tar:D


Fiona


Mina älsklingar


Min Johan (när förvandligen är klar kommer han vara min rockerboy)

Nu ska jag se på Gossip Girl! :D
Sen kommer väl halloweengänget och ska planera det sista!

/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Färdig

Nu ska jag gå till bussen, jag behöver inte speinga för jag är i god tid :) Bussen går inte förs om typ en kvart, och det tar bara 5min att gå till busstationen. Nice :) Hoppas det går bra i dag! Det skulle bara vara vikarier på dagiset, ingen ordinarie... Kan bli lite jobbigt om ingen kan barnens namn och ingen kan rutinerna.


/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Hej på dej tisdag!

Jag kom upp nästan utan problem, snoozade två gånger. Men jag hade ställt alarmet så att jag hade några snoozizar till goda typ :) hihi. Åt "hälla-kaka" med ost, c-vitmamin, järntablett och bärry körsbärsyoughurt till frukost. Kökrsbärsyoughurten är typ den godaste jag vet! Har inte ätit den på typ flera år, men tog upp mitt lilla beroende för några dagar sedan. Jag har en liten ritual hur man äter sånna med, men det orkar jag inte berätta nu haha.
Förresten hur fan stavas "youghurt" egentlgien. alla skriver olika. När jag skriver på datorn skriver jag alltid in ett extra "u" dfär i början, men skriver jag det för hand så skriver jag inte med nått extra u... Skumt.

Drömde om att jag var på massa konstiga ställen, å att jag typ mobbade idol-alice. haha. Skumt.

Jag tror att det blir kallt idag. Så har tagit på mej dubbla tröjor.  Intressant.

Fiona är jättegosig och vill sitta i mitt knä. Men jag ska ju iväg å jobba på dagis snart, så då ska man ju helst inte pyssla om sina husdjur innan man jobbar. Blä, är värsta svårt att låta bli, det är ju inte så ofta hon är gosig. Menmen. Märker ni vilka problem jag har? haha. Tönttrillan.

Idag ska jag nog få en ny kamera. Iaf om den finns på elgiganten. Johan ska hämta ut sina sista 18års-pengar, och köpa en till mej. Han hade ju, iofs inte med flit men iaf, sönder min kamera. På fyllan. Så då har jag tvingat han att köpa en ny till mej. Eftersom jag sparat ihop pengar till en kamera, köpt min FÖRSTA kamera som jag älskade som man älskar ett barn, sen råkar han ha sönder den. När jag fått en ny bäbiskamera så ska Johan aldrig få röra den.
Det var faktiskt han som kom på det själv. För han har ingen lust att betala ännu en ny... Han är rätt klantigt. Vet inte HUR mkt elektronikgrejer han haft sönder. Mobiler och tangentbord är han värst på att förstöra. Slår han inte sönder dom för att han e arg (han blir mkt arg ibland när han spelar dator, men jag har fått pli på han så det händer inte nå ofta längre), så råkar han spilla nått på dem... Typ som när jag å johan började träffas , och han fick låna ett antikt tangentbord av mej. Tog cirka en halv dag, sen var tangentbordet fyllt av kladdig coca cola. Försiktig kille va? Men jag älskar han endå ♥

Nu vart det mkt om Johan. Och typ inget om tom. Haha... Jag brukar ju mest skriva om tom. Tror jag. haha. Jaja, om ni är nyfikna på vad vi gjorde igår kväll så läs hans blogg http://dishonour.blogg.se.

Nej nu ska jag försöka göra mej mindre spöklik genom att dra på mej lite smink. Halloween är ju inte förs på fredag och jag vill ju inte skrämma barnen!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Desperate Housewives

Såg nyss på avsnitt fem, hur rba som helst! Avsnittet började med hur det slutade, om ni förstår.. Sen fick man veta varför det slutade det så, vad som hade hänt innan liksom. Men det var jätte spännande ändå! Plus att man fick reda lite på vad som hände under de fem åren man inte fått sett. Skitbra! Undra om man fick göra det för att det var avsnitt 5 på säsong 5?

Den här grannhunder har hållt på å skällt nån timme nu igen. Jag undrar varför?

Snart är jag klar med halskragen på min stickning. Ska nog göra ärmar ändå, vad ska man ha en stickad väst för liskom? Blir nog bra, kanske, men bara kanske. Lägger ut en kass bild på tröjan när den e färdig, om den blir klart alltså.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Tom är här

Det gick superbra på mötet :) Om allt går som det ska och det inte är något problem att jag har katter så kommer jag snart vara kontaktperson :)
Efter mötet gick jag hem till tom, han låg och sov. Men det gjorde inte så mkt. haha. Efter att jag pratat hundra år i min mobil så skulle vi gå hem till mej. I hallen hittade jag det här (lite svårt att undvika högen...).

Tom ville ha hjälp att slänga sin reklam, som har för övrgt påstår har kommit dit på bara en månad. OFTA! Han måste ju ha samlat på sej allt sen han flyttade in i hans lägenhet... Vilket fall, medans jag bar två lådor skulle jag öppna porten, det gick inte så bra. Dörren gjorde värsta illa mej :( Blev svullen å fick en "inre" blödning på handens ovansida. usch vad ont det gjorde, och tom den jäveln blåste inte ens :(

Nu väntar vi på snoppjohan. Han gick nyss upp. Han ska följa med oss ut och gå. Fan, jag som hade tänkt snacka lite skit om han :/ Menmen, thats life.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Det var nog bara jag som var uppe nu...

Jag tänkte ju läsa ltie bloggar. Hmm... Två stycken! Annars brukar jag har typ 50st blogginlägg att läsa när jag går upp. Åååh, nu vill jag bara gå och lägga mej :(

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Jag är uppe sjukt tidigt!

Jag snoozade faktiskt bara två gånger! Gick upp 07:19. Oh wow! :) Hade det inte vart för att jag ska på möte halv10, så skulle jag aldrig gått upp nu... Det var halvkallt utanför täcket, typ bara jag som var vaken i hela avesta plus att jag somnade för sent för att vara pigg klockan sju på morgonen. Men, nu är jag vaken och påklädd. Gjorde ett halvtappert försök att fixa håret utan att kamma det, nu väntar bara smink och tandborstning. Tänkte sitta och njuta en stund av morgonsnusen och läsa lite bloggar först. Hinner jag så kanske jag till och med målar naglarna :O

Nu handlar det om "finanskrisen" på radion. Jag fattar noll! Kan ingen insatt människa förklara för mej? Varför betalar man massa till usa å skit? Kan man bara inte typ låta landet dö, som det verkar så grävde dom sin egen grav och då borde ju dom begravas i den också. Jag tycker itne så mkt om usa, dom tror att dom är bättre än alla andra bara för att dom kan prata felfri engelska. Plus att det är dom som kommer gasa ihjäl världen med sina jättebilar. Och hallå, dom dödade indianderna. Sen dödade dom väl massa folk i massa krig också? Vadå värsta hitlerwannaben. Fast jag gillar Mcdonalds iaf. Och billiga designerkopior på nätet (typ forever21), men det har jag ju iaf inte råd att beställa, för man måste betala massa frakt å tullavgift. Så det går bort det med. Alltså, det enda bra usa har kommit med är Mcdonalds.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Tompa

Nu är Tompa hemma i avesta igen :) Hoppas jag får träffa honom imorrn. Jag tror han har eeeen del intressant att bertätta. Det är ju adlrig lika kul att ta det på msn tycker jag. Menemn... Hoppas puddingen haft det trevligt i sthlm, men förstår att det är avesta som gäller;D

hihi jättekul bild förresten, ser ut som han runkar på en jätteliten snopp

Nu ska jag duscha å skit, för ska upp tidigt imorrn, jag ska ju på möte.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Färdigstickat för idag!

Blä vad trött jag är på att sticka nu alltså! Hade ju tänkt göra klart tröjan nu i helgen. Men för tillfället ser det ut att bara blir en väst... HAHA. Jag är såååå trött på att sticka nu, sååååå sååååå trött! Det är jättetråkigt. Jag är klar med fram- och bakstycke, nu har jag ärmar, halskrage och ihopsyning klart. Kommer jag att orka det? Inte idag iaf... Fy fitta vad värdelöst urtrist detta är... Hädanefter tänker jag bara sticka små saker, som vantar, mössor, babykläder och sjalar. Det är så tråkigt när man håller på jättelänge utan att se något resultat. Jag vill ha resultat på en gång! Annars tröttnar jag.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Pucko

Jag har en speceill relation till Pucko. Jag har druckit det sen jag var liten. Det har alltid varit min favoritdryck (delad första plats med cocacola). Nyss var älskling iväg och köpte snus, och pucko :) Jag måste alltid skaka den jättemkt, så att det är massa bubblor i så flaskan ser helt full ut. Sen vrider jag sakta på locket så man får höra det där "klicket" som visar att flaskan är oöppnad. Sen dricker jag lite, sen skakar jag i massa bubblor, och om igen tills flaskinnehållet är slut. Gud vad gott det är! :D/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Skrikig katt

Vet inte om betty håller på att komma in i puberteten eller nått haha! Hon är jättegosig hela tiden, och kan börja skrika på en utan anledning. Som alledes nyss, då låg hon i uppe i sängen, å började skrika så inåt helevete! Jag trodde hon hade gjort illa sej! Men när jag ropade på henne så visa det sej att hon bara ville gosa med nån... Så nu ligger hon PÅ mina armar i mitt knä.. Lite svårt att nå tangenbordet nu... :P Men tror ändå inte att hon är könsmogen, för hon hålle rinte på å gapar å kåtar sej på folk som Fiona gjorde innan vi började ge henen p-piller.
Nån som vet vad "felet" är?

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jag börjar min morgon med Kent

När jag var yngre var jag ett äkta kentfan. Det är jag fortfarande, även fast jag tycker att nyaste skivan inte var nå vidare. Jag gillar mest de äldsta skivorna. Nu när jag loggade in på youtube så var "ingenting" på den där "you might like" listan. Hade glömt bort att den låten var rätt okej :) Skön morgonlåt. På nått konstigt sätt tänker jag på julen när jag hör denna låt haha, visst låter den lite julig?
Inatt drömde jag om Johan Palm! ♥ Han bodde med sin familj i samma hus som jag boded i när jag var 6-9år. Fast det var andra tapeter och annan planlösning:S Han satt på sitt rum å kollade på hans senaste uppträdanden, å det ända han pratade om var sej själv. Jag tyhckte det var rätt drygt, eftersom jag hade bestämt mej för att jag skulle gilla han. JohanP och min lillebror Oliver ville ha skjuts till krylbo, för dom skulle köpa cigg. Men det fick inte oliver. Så han gick till nån bil med skumt punkarfolk. Där fick han cigg. JohanP stod samtidigt å sjöng i kioskkön, när det blev hans tur att försöka handla cigg hoppade han över disken å snodde nått ur hon som jobbade därs dator. En diskett. Han sa att hon föröskte tjäna pengar på att spela in han när han sjöng i kön. Jag tyckte det var jättepinsamt. Btw, jag hade körkort i drömmen, eftersom jag skjutsade dom överallt.

Vet inte om drömmar ska betyda nått, men om dom gör det kan man ju undra vad? På PsA-lektionerna fick jag lära mej att man bara drömmer sådant man har varit med om (eller tänkt på). På nått sätt måste mitt undermedvetna vara rätt så jävla vridet efter som jag alltid drömmer skumma och oförklarliga saker.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Ny liten minihund :D

Mamma var nyss här. Hon hade fått nippran och hämtat hem en liten chihuahuahona, sara hette hon. Så gort den såg mej klättrade den upp å la sej på mina tuttar och pussades hur mkt som helst! Lite kär jag är nu eller! Och Betty och Fiona (mina katter) blev inte alls rädda, dom var jättenyfikna och var fram och hälsade! Helt otrolgit för dom är rädda för hundar annars. Det måste ju gått så bra bara för att hunden var typ 1/3 av dom haha:P Såååå söt! Jag vill ha henne! Hon var hur gullig som helst! Såg ut som en liten guldfisk haha. Gissa hur sugen jag är på att ta mina körkortspengar och köpa en chihuahua nu eller? :D

Sara verkade inte killa män!:S Hon ville inte hälsa på per, inte på johan heller! Bara på mej och mamma, och katterna (som också är tjejer). Undra om djur kan känna av om man är kille eller tjej, och sen bara gilla ett av könen.

♥ ♥ ♥/Trixie· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Nystädat handfat

Skurade som en jäkel i handfatet nyss! Hade råkat lagt hårspännen vid tvålen, och dom hade rostat av sej på handfatet.. INte så lätt att få bort vill jag lova! Provade med massa olika medel, med klorin gick det nästan bort! Nu svider det på mina händer och dom är värsta torra :( Och jag vet inte vart jag ställt min handkräm. Anvädne rinte krämer så himla mkt... Men får jämt amssa krämer å lotions av mamma. Har en hel låda med oanvända krämer. Men där låg inte handkrämen. Jaja, mina händer kommer väl ruttna nån gång säkert iaf.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
HAHAH AMY MCDONALD

Jag satt och sjöng med i "This i the life". Men tyckte inte att det jag sjöng hade nån koppling till resten av texten, eller engelska överhuvudtaget...

Så här går orginalet:
And you're singing the song  Thinking this is the life
And you wake up in the morning and you're head feels twice the size
 Where you gonna go? Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?

Så här går min verision:
And you're singing the song thinking this i the life
and ou wake up in the morning and your hip is twisted a side
Where you gonna go away when you gonna go? Where you gonna slip tonight?
En annan låt jag också sjöng värsta fel på, men trodde stenhårt att jag sjöng rätt på (det var Balle som asgarvade åt mej när jag sjöng fel, och berättade hur den egentligen går) var "Taste of ink" med the used.

Deras verision:
The taste of ink is getting old
 It's four o' clock in the fucking morning
Each day gets more and more like the last day
Still I can see it coming

Min verision:
The taste of ink is getting old
It's four cocks and the fucking money
Each day gets more and more like the last day
Still I can see it comingJag skulle ju inte vinna om jag var med i "singing bee" iaf, det är ju helt klart! haha.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Skitcoola hus/byggnader!

Seriöst, gå in och kolla på den här länken! Hur fränt som helst! Det är typ hus som ser helt omöjliga att bygga, å helt omöjliga att komma på! :) Skulle lätt vilja åka och besöka några av byggnaderna. Nummer 1, 6, 17, 18 och 31 tyckte jag mest om :)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
ÖoB är bäst!

Vi har nyss vart på ÖB. Fan vad jag älskar att gå omkring där:D Jag älskar allt som är billigt! Vi köpte huuuur mkt hygienartiklar som helst, bra att ha på lager liksom. Sen såklart diskmedel å sånna saker å. Å godis och dricka! :D Så nu har jag laddat upp med cola på burk (det är så mkt godare att dricka burkcola än petflaskcola, vet itne varför) sockriga nappar och aftereight. Kan det bli bättre en lördagseftermiddag? =)

Kul att ALLA mina fingervantar är halvt uppätna av katternaJag är så där skitsnygg som man är om man handlar på ÖoB
/Trixie· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Godmorgon Sverige!

Imorse, eller vad man nu kallar 13:26, vaknade jag av att Johan gav mej ryggmassage :) Lite nice eller? Fattar inte vad som flög i han, jag msåte ju jämt tjata i femhundra år innan jag får massage. Det var dock inte lika nice att se att klockan var nästan halv två. Jag som hade vänt tillbaka dygnet, och nu har jag vänt på det igen:/ Måste ju skärpa mej till nästa vecka, för då ska jag faktiskt få jobba:D

Igår stickade jag massvis på tröjan. Satt nån timme med det där jävla mönstret, tar sån tid att göra "snöflings-stjärnor", speciellt när dom blir typ 20x20cm. Ska försöka få den klar till nästa vecka.

En av mina grannars hundar skäller som fan igen. Igår skällde den typ 4h i sträck! Den skäller rätt ofta fakiskt. Men mest "grinar" den. Undra vems hund det är? Jag har aldrig sett nån gå ut på promenad med hunden. Men jag hör ofta att den låter. Stackarn, tänk om den inte blir skött ordentligt? Usch. Jag hatar människor som inte tar hand om sina djur på ett bra sätt, har man inte ork eller lust att sköta ett djur ska man då fan inte skaffa ett heller!

I går åkte Loulou ut ur idol. Bra! Hon passade inte in där, hon kunde bara sjunga sin tråkiga stil, sen tog det stopp. Ingen "popidol" precis. Jag är nöjd så länge Johan är kvar♥

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Framgångsrika vänner!

Jag är så stolt över mina vänner! Det var inte många dagar sen Balle tog körkort. Och idag gjorde bästa hampe det :D Idag fick Balle även jobb på SJ (som vi för övrigt båda sökte till, men jag blev inte ens tlfintervjuad. nejnej, jag är såå inte avundsjuk)!  Hur duktiga vänner kan man ha? :) Dom är på gränsen så duktiga att jag vill ta livet av mej för att jag helt plötsligt känner mej värdelöst, men tror jag ska försöka vara stolt och glad för deras skull. Vem vet, det kanske går bra för mej nån gång i en avlägsen framtid också? haha. Jag älskar dom iaf, jag älskar dom ännu mer när dom kan skjutsa mej vart jag vill och ha råd att bjuda mej på krogrundor. ♥
Jag tycker faktiskt jag har rätt att egonisera (fint ord va?) och dra fördel från deras slit, lycka och framgång!


J&L på den tiden vi var jämställda

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Jag hjärta Ms Chris Crocker

Han kan ju vara den snyggaste människa jag skådat! Han är liksom inte snyggaste mannen, eller kvinnan, han är en blanding av båda, vilket gör han så otroligt jävla het! Lätt att jag skulle vilja ha han typ haha:D Såg nyss att han är 87:a, det förvånande mej. Han såg då ut att vara minst 25iaf. Tänkte ta mina sista kronor och beställa en chris-tröja, men dom fraktar inte till sverige :( I love Ms Crocker♥


Gud vad snygg han är !

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Chris Crocker

Nu kanske det blev lite mycket musikvideor. Men måste ju länk den här! :D Han är så jävla bra, OCH SNYGG! Låt är trallvänlig coh har så himla frän text. Im a chris crocker cheerleader! ♥/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Lindsay Lohan

HAHA fy fan vilken rolig kille:D Fattar inte hur han kommer på allt, plus att han nästan kan sjunga. I love him:)/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
I kicked a girl

Hahahha! Hur rolig var inte denna karl då? :D/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Darins nya låt

Jag var sjutk kär i han när han var med i idol. Telefonräkningen efter idolfinalen var inte billig då haha! Men nu då? är detta han stil eller vad? Låtarna han gjorde innan han var emd i idol var superbra (tyckte jag då), sen kom hans första skiva som var skit. Och nu den här låten?
Visst fan låter det som att typ Enruiqe Iglesias skulle kunna ha gjort den?/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jag har städat:D

Dammsugit och torka golven har vi gjort:D Kanske inte så jättenoga... Men alla råttor å lik försvann iaf;D Nu luktar det jättegott av rengöringsmedel och värmeljus. Mysigt. =) Plockade undan lite skor från hallen också, kanske var dags att lägga in sommarskorna i garderoben nu?

Nu har jag gjort rycket för idag, så det blir nog bara att slappa som vanligt resten av dagen haha.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Jag skulle behöva städa

Finns det nått tråkigare än att städa? Jag skulle verkligen behöva göra det.. Men jag orkar aldrig sätta igång! Jag är för slö för att göra nått annat än att sitta framför datorn idag känner jag. Johan tycker inte "att det ser så falrigt ut" att vi "kanske behöver dammsuga"...  tror han är så pass inbiten datanörd att han inte ser nått annat än datorn.... Jag kan ju iaf erkänna att det är skitigt och rörigt här. Menmen. Man kanske skulle ta å sätta pojkvaskern i lite syssloarbete iaf;D

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jobb nästa vecka

Wihoo! :D Först ringde en tant å frågade om jag kunde komma på möte med henne för att bli kontaktperson! Så klart jag vill det, så ska dit å träffa henne på måndagmorgon. Sen strax efter det ringer en vikariekvinna och bokar upp tisdag, torsdag och fredag nästa vecka:D Känns liiite härligt! Var typ 2månader sedan jag hade minst 3jobbdagar per vecka.
Det här var verkligen en bra start på veckans skönaste dag!

Snart kommer pappa på besök :)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Ny blogg till Puddingen

Har nyss hållt på å pillat med en blogg till min pudding! :) Vi får hoppas på att han skriver lite nu också! Är rätt säker på att bloggen kommer inehålla ironiska, råa och elaka historier - så glöm inte att kolla in http://dishonour.blogg.se då och då.

Jag och Tom har nått gemensamt, båda vill ligga med Carolina Gynning! ;D Haha. Härligt!


Skönheten & Odjuret irl/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
23/10-08 = 2år tillsammans

Tänkte skriva ett inlägg om det tidigare idag, men det har vart fullt upp idag. Som 2årspresent bokade Johan nämligen tvättstugan åt mej hela dagen HAHA. Romantic or what? Sen har mamma vart här, tom och tobbe har vart här och vi har även hunnit köpt nya skor åt mej och handlat mat...

Jag älskar Johan värsta mkt iaf! Vi ska försöka luska ut det där med att skaffa en liten vovve. Jag tror vi kör det innan barn faktsikt. Vi hade ju planerat att bli gravida nu i höst. Men när jag väl hade tagit ur min p-stav kändes det inte rätt längre. Vi bestämde oss för att vänta tills vi har en någorlunda ekonomi. Vi kan som sagt knappt mätta våra egna magar. Eller jorå, den här månaden har det vart lugnt. Det är från och med november vi kommer svälta och flytta ut till en skokartong på gågatan./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Fula Uggs

Nu har jag också köpt ett par ugg. Haha fy fan vilka fula skor. Men dom kostade ju bara 199kr :D Plus att dom var skitsköna och varma, så blir perfekta mysvinterskor.
Så här se mina fula skor ut, fast beiga./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jag vill ha en hund :(

Har kollat runt lite på blocket. Men har inte råd, ja menar typ 7000kr för en hund som "inte ens" är renrasig? Och minst det dubbla om det är en rashund. En vanlig katt som inte har stamtavla kan man liksom få för typ 50kr eller gratis.. Varför ska det vara sådan prisskillnad? Katter å hundar är dräktiga typ lika länge, lever typ lika länge.. Vad är skillnaden? Fattar inte.

Jag skulle vilja ha en liten hund, helsst en flicka. Som passar bra ihop med mina katter, annars skulle det ju inte funka. Nån som har nått bra tips på ras osv? =)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Ny gästbok!

Jag är så trött på att folk skriver inlägg i kommentarerna. Därför har jag lagt till en gästboksfunktion här på min blogg:) Du hittar min gästbok till vänster ovanför mina länkar.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Gårdagens bravader

Vad betyder bravader förresten? haha. Det låter ju bra iaf. "Berts bravader"... Hmm. Då borde man ju kunna säga "gårdagens" bravader också.. JAJA, det var itne det jag skulle skriva om. Utan jag ska skriva om hur trevligt det var igår:)
Efter en hel tids väntande kom Sellberg och Hallgren. Johan och David fick ansvaret att laga mat medans jag och jossan smuttade vin och snackade skit. När maten var klar åt vi tacos. Jag orkade bara en, så min måltid gick typ ut på att ta fula kort på dom som åt. Förstår inte hur man vågar äta bland folk egentligen, man är ju så himla ful när man äter! Speceillt när man äter tacos, eller hamburgare.

Sen drog vi igång med lite alkohol. Tom kom hit också:) Vi tog lite kort och snackade ännu mer skit. Btw, så tog jag kort med jossans kamera. Och om hon nån gång skulel få för sej att ladda över korten på henens dator och skicka till mej så kan ni få se dom :) Fångade en del härliga ögonblick på kort!

Runt tolvtiden drog vi ner till Kingen. Det var smockat med folk där! Fattar inte att det var så många ute. Visst att det brukar vara många ute på onsdagar, men inte dagarna innan löning:S Vi hittade iaf på ett bord och beställde lite att dricka. Jag fick prata med Toms nya ragg, trevlig kille lät det som :D Haha.. Tom gav mej han tlf (med ragget i) när han  skulle kissa i en buske. Jag sa typ "Hej, det är trixie, toms kompis. Jag skulle prata med dej för tom behöver använda båda händerna när han kissar" HAHA. Det verkade vara lite mer info än ragget behövde, tror nog han vill utforska den delen av tom själv. Men vafan. Nu fick han ju nått att se fram emot;D

När krogen var slut så skulle jag å jossan gå å kissa högst upp på en liten nedförsbacksparkering bakom en lastkaj. Det tyckte vi var skitroligt. Jag lovar, det rann floder minst 50meter. Haha. Lättroade ;)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Fyllesnack

HAHAHHA.
Tom: "Du jag tar en till klunk av dej. Alltså om du inte ahr skabb eller herpes?:O"
Jag: "hahaha"
Jossan: "Ja, det måste man ju fråga först!"

HAHAHAH:D
lol. egentligen är det bara jossan som är full, och jag är på väg. tom håller sej "nykter". :) Men men, jag är skitful fast jag inte har hunnit sega ne rmej i vinet.

Jajajajajaajaja.aa.. I love my friends! Jag är ju tjockisen i gänget, alla gillar mej. Ni vet väl, om det typ är nån på idol osc, så gillar man aoutomatiskt den feta! Det bara är så. Man tycker alltid att dom smo e feta e roliga å sånt. Thats life. Jag e roliga. Jaja, jag har samma fel som tom, dyslexi.

Nu svpete tom ett vinglas. Tvivlar på att han ska va nykter ikväll. Bara vi inte gör om samma sak som förra onsdagen.......... Not my thing!!
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
4 kommentarer
Parmiddag?

Idag eller imorgon? Man vet aldirg med ballgern/sellberg. Haha. "Vi kommer vi 6 halv7" HAHA. jaja. Dom dyker väl upp nån gågn :) Först blir det tacos sen blire en liten billig krogrunda :) Tror jag kan bli trevligt. Skönt att få ut johan från datorn iaf!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Gymmat med Tom

Så! Nu har jag gymmat me tom. Eller... jag kollade egentligen bara på. Medans jag åt en bounty.. Haha. Jaja jag får hoppas jag blir lite smal av att vara passiv gymmare. Ja menar, det är ju händer ju nått med kroppen när man är passiv rökare, så då borde det ju hända nått om man är passiv gymmare? Har jag inte rätt så säg?! ;)
Efter styrketräningen drog vi hem till mej och åt macka å te. Nice :) Min lilla gulleplutt, världens bästa elakaste tom :)

Haha.. Gympaläraren tyckte btw att tom såg smal ut å frågade "äter du nånting då?"
Tom sa efteråt att han hade tänkt säga "Öh nä, jag är rädd för att se ut som hon *peka på mej*" HAHAHA. Han är så rolig tom :) Vilken tur att jag är småfet, hade jag inte vart det hade vi garanterat skrattat mindre haha:D
Min pudding
/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Snowflakes

Väldigt skön låt :)
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Nypromenerad

Blä nu är jag trött och luktar illa. Jag har även lovat tom att följa med till skolan kl16, för då ska han gymma. (Han pluggar upp sin idh). Känns mindre kul just nu haha, men det kommer nog kännas bra när det är klart.
Vi skulle ha druckit te efter promenaden, men det glömdes helt bort. Får ta det efter gymningen ist./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
GG

Oh senaste gossipgirl var ju nååågot bra! :D
Och jag är ännu mer kär i Chuck Bass nu ♥/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Snart snö?

Sitter och kollar igenom förra hösten på min bdb. Fan vad mkt kort jag har laddat upp! .O Tar sån tid att kolla igenom allt. Men nu är jag på 26okt07. Då kom första snön. Det är ju snart! Tänk om det börjar snöa idag? :O OMG!

Btw. Ringde tom kvart i 10. Hahah, han låg å sov :D Han skulle logga in på msn när han vaknat. Jag väntar med spänning. Min lilla elaka tom ♥

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
So far away/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Halvzombie

Fan jag snoozade! Tänkte gå upp kl8, men inte fan orkade jag det... Gick upp strax efter halv9, åt frukost och läste avestatidningen. Det var en dödsannons på en kille född 88:a. Jag har en svag aning om vem det var. Men jag började småtjura ändå alltså, var så jobbig dikt i annonsen.. Typ att han inte var död, han gav sej av. Blä vad hemskt! :/ men tror jag liet extra känslig när jag är trött, plus att jag tror jag håller på att få pms snart.

Jag hade lite sentimentala drömmar inatt. Skitskumma hela högen :S Bland annat drömmde jag att det var skolavslutning, och det var massa folk på en gata som liknanade den jag bodde på när jag gick på lågstadiet. Jag sprang till nå hus för att träffa nån, och massa gamla klasskompisar från nian stod utanför huset och väntade på mej. Inne i huset och på gräsmattan bakom huset  blir jag stucken av bin, det gör jätteont och börjar svida på kroppen. Sen sträcker jag armarna framför mej och ser hur dom blir röda, sen sväller upp. Jag ropar att jag är överkänslig mot getingar, sen kommer gabriella (vi gick på högstadiet tillsammans) och fångar upp mej, för jag bara faller, faller, faller. Och jag gråter för jag märker att getingsticken har förlamat min kropp.
När jag vakande var jag helt svettig! Skitskum dröm...

Jag lyssnar på samma musik som förra hösten just nu... Känns konstigt. Jag saknar några jag umgicks med ett tag där.. Speciellt saknar jag höstlovet. Jag hade så kul, det hände så mycket och allt gick så fort! Nej fan snart börjar jag böla igen. Vad är detta? (Jag måste fan få mens snart alltså...) Vilket fall tror jag aldrig att jag kommer glömma det. Menmen, allt var ju bara en dagslända. Fast jag tycker jag har rätt att sakna det ändå.
Gud.. Vad jobbigt det är att inte gå i skolan, kontakten med omvärlden minskar brutalt! Mitt kontaktnät har då verkligen gallrats ur.

Snart ska jag ringa och väcka Tom, jag tror han sover. Men vi bestämde igår att vi skulle gå ut å gå kl10 idag. In my ass tror jag haha. Men jag är färdig iaf. Nu får jag bara bli färdig med allt bölande också! Det är SÅ inte min stil att gråta.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
REKORD!

Nytt rekord på harpan!! :D 68sekunder :D


/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Sötaste katten ever

Fiona ligger breve mej i soffan. Fan vad söt hon är! Brås på sin mamma kanske? ;D Hahah knappast.
Men kolla in denna liggställning, kan ju knappast vara skönt? :P ♥/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Klagomål på mitt skrivande?

Haha. Förmodligen min lillebror som tycker jag skriver som en analfabet, för han brukar kommentera anonymt.. Haha. I vilket fall så kan jag ju bara förklara att jag orkar inte hålla på att sudda ut när jag skriver fel, vilekt jag gör OFTA! kolla bara på senaste mingen hahah. Jaja, ögat läser ju inte bokstav för bokstav, utan början å slutet å sen känner den igen vilket ord det är. Så däröfr orkar jag inte slänga extra sekunder på att skriva rätt. Utan istället stoltserar jag med ett MVG i svenskaB. HA!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Hämpie- och Jossandag

Hittade en tröja på hm :) Efter alla rabatter och bonuscheck på 50kr blev priset 38kr :D (egentligt pris 198kr). Gjorde ett ritkigt kap :D Efetrsom jag gillar att dokumentera mitt liv med kort så gör jag det även fast min kamera är död :( Min mobilkamera räknas ju nästan som död den också iofs, med tanke på hur sugiga kort den tar... Vi fikade i på pluscafet också, åt goda mackor som var starka. Stackars lilla hampe fick svidningar på läpparna ;)

Vart tog mina fötter vägen? :O


När Hampe hoppade in i sin mors bil hoppade jag in i Jossans bil. Vi for till donken för att äta glass och dricka kaffe. Det satt ett gäng småkillar (eller ja dom såg små ut, men en av dom körde bil så dom kan inte vart så små...) och kollade på oss. Sen pekade jossan på en brud å sa "Visst passar hon bättre i brunt hår än i blondt?" Jag kollade dit och viskade ett "ja" som svar. Killarna som att framför bruden vi snacakde om måste trott att vi pratade om dom... Lite pinsamt. För sedan började dom glo och blåsa sugrörspapper på oss. Jättemoget eller hur? Kanske därför jag tog dom för att vara småkillar... Men då blev jag trött och så åkte vi hem. På hemvägen satt jossan å böt låt 36gånger tror jag.. DET är alla fall en sak hon är snabb på, att byta låt alltså. Men tror snabbheten börjar avta där också haha;D


♥Dagens hjärtan går till mina underbara vänner Josefine och Linda (balle och hampe alltså) för att dom tycker om mej och jag tycker om dom massor *ey fjortisvaring, men jag älskar dom f a k t i s k t* ♥

/Trixie· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Kattgodis

Betty satt och grät i sängen, så tänkte muntra upp henne med lite godis. Självklart fick Fiona några bitar också :) Dom är så söta när dom får godis haha. Står på bakbenen med frambenen uppsträckta i luften haha. Riktiga cirkuskatter :)/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Grannens dåliga musiksmak

Japp... Jag har nämt det förut. Men för er som inte hängt med kan jag berätta att mina grannar (både nedanför och på sidorna) har sjukt skum musik smak. Alledes nyss sjöng en av mina grannar högt med till "George michel - wake me up (before you go go). Sen 10sek på nån konstig raggar låt, och nu nån okänd elviskopia. Eller det kanske är elvis, jag har ingen aning. Hon/Han spelar iaf sjukt högt och sjugner med. Blä. Undrar om  jag ska leta på ett par gamal hörlurar å lägga i dennes brevlåda.

Nu började jäveln spela nån 50talsballad. Blir trööööööött!
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Hej Tärningsvärk!

GUD vad ont jag har i hela kroppen! Speceillt i nacken och armarna, var en riktig workout att måla tak igår kväll vill jag lova!
Jag var sjukt trött när jag kom hem, därför blev alla mina planera inställda, men jag simmade iaf igår förmiddag iaf :)
Jag hade tänkt kolla bloggen och skriva nått inlägg när jag kom hem, men precis när jag var igång så skulle johan möblera om bland sladdarna och POFFS så råkade han dra ur modemet... tog 20min för teknikjäveln att fungera igen, så jag blev sur och gick å la mej ist. Fick en lång massage innan jag somnade, det var behövligt :) Btw, somnade kl2200 typ och det var läääänge sen jag somnade innan 3! :D Kändes superskönt, sov nio timmar.

Inte så jävla kul att måla tak...


Idag har jag vart å pratat med vikarietanten på kommunen, så förhoppningsvis kommer jag få lite mer jobb nu. Det tråkiga var ju att jag typ inte hann fixa mej, hann inte blåsa håret helt torrt och slängde bara på mej foundation och mascara... Det ångrar jag nu... För hon tog nämligen kort på mej (en riktig ful närbild) som hon ska plasta in å skicka till mej. Man ska tydligen sätta upp ett krot på sej själv där man är vikarie, så att föräldrarna vet. "Hej, jag heter trixie och är vikarie. Jag är så ful att din unge blir rädd". Känns ju nice. Eller inte.
Skickade in min ansökan till ky-utbildningen igår. Tänkte att jag lika gärna kunde göra det, bra att ha en resvervplan liksom :)

Idag kommer hämps till mej :) Det ska bli trevlgit, var ju minst hundra år sedan!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Nybadad

Trött i kroppen och svidande ögon samt klorsmak i munnen... Men kul var det :) Dock trodde jag att badhuset skulle vara större. Var nån vattengympa å massa tanter där, det var ju lite störigt men annars var det okej. Tror ajg orkade simma 8längder eller nått haha. Sen vart ajg trött i armarna och ville leka lite ist. Som avslutning badade vi i bubbelpoolen. =)

Om nån timme ska jag hem till Mattias och hjälpa han måla taket. Dit och hem ska jag få övingsköra, det behövs då verkligen om ajg någonsin ska kunna ta det där jävla omtalade fittkörkortet. Inte för att jag behöver bil eller någonsin kommer ha råd att ha en, ännu mindre köpa en, men det är ju tydligen jätteviktigt... och har ju redan lagt ut typ 6500kr på det redan... Utan framgång haha.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Eller inte...

Kändes lite tight att ha i tunneln, örat är ju liksom svullet.. Så böt tillbaka till staven igen haha. Vilken pussy jag är!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Töjningen är klar:D

Men inte läkt såklart... Men nu är det iaf 5mm och tunneln sitter i :) Känns jättebra, går inte ont heller, men är ju lite sårvätska.. Tänker inte börja töja på andra örat förs det här är helt läkt! Lägger in en bild se.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Monstertrillan

Your Monster Profile
Shadow Nightmare

You Feast On: Grass

You Lurk Around In: Candy Factories

You Especially Like to Torment: Pop Stars
What's Your Monster Name?

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Sjukt skön morgonlåt

Hello Saferide - Anna/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
6 kommentarer
All-nighter

Det är så vi kallar det här på Mattsbogatan, en allnighter. Nightrunner går bra det med. Jag tror vi har kommit på ordet själva, ingen korrekt engelska och innebörden har vi också hittat på. Det betyder iaf (enligt mej och Johan) att man aldrig går och lägger sej, utan är vaken minst 1½dag. Som nu tex, idag (läs igår) gick jag upp efter 1400. Gick och la mej runt 4snåret. Kollade på mobilen 0637,( <----- HAHAH nu försökte ajg väl bättra på sanningen en aning!? vaknade nästan tjugo i sex om jag ska vara ärlig)  fortfarande vaken! Vad är det då för vits att fortsätta försöka sova?
Min übersmarta hjärna talade till mej:  "Trixie, varför sova *konstpaus* när man kan vara vaken?"
Jag svarade min hjärna lite fint:  "Men det är så skönt att sova bort hela dagarna!"
Min übersmarta hjärna: "Fast då får du sådan ångest över att du sovit bort hela dagen."
Jag: "Jo, det är ju sant..."
Min übersmarta hjärna: "Du vill väl inte bli en vampyr?"
Jag: "Öh dah, vafan snackar du om? Jaja... jag går väl upp och läser avestatidnignen och käkar frulle då... Nöjd?"
Min übersmarta hjärna: "Mycket bra där Trixie! Va trött hela dagen nu!"
*end of conversation*

/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
KY-utbildning

Det blev en sen natt det här med... Jobbigt imorrn, för då ska jag upp tidigt :(
Men det är nämligen så att jag har varvat mitt harpan-spelande med att kolla efter utbildningar.
Jag hittade en som hette "Försäljning inom detaljhandeln". Jag har nästan bestämt mej för att söka den tbildningen, men har ju till 3december att fundera. Utbildningen börjar i februari och håller på ett år. När jag är klar kan jag jobba som butiksäljare, innesäljare, säljchef/gruppchef eller butiksägare. Det låter väl okej? Tydligen är man nästan garanterad jobb också. Känns ju bra :) Då vet man ju iaf att man inte pluggar i onödan...
Utbildningen är i uppsala btw, så då har jag nog bostad också :) Då behöver jag nog inte ta så mkt lån heller. Eller ja, det blir inte så mkt lån när man bara pluggar ett år endå så.
Däremot känns det rätt onödigt att slösat tre år på barn- och fritid om jag inte ens kommer att arbeta med det.. Menmen, finns det inga jobb som barnskötare så finns det inte! :/

Tror jag ska gå och sova nu iaf, ska bara sepla några parti harpan först haha.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Kvällsfika

Tom, Tobbe och Regina var nyss här och fikade :) Tom hade med sej kakor, det var mkt uppskattat från min sida haha ;D Satt och kollade igenom en skolkatalog från 06-07, gud vad mkt fult folk det finns alltså! haha. Riktigt roligt.

Imorrn ska jag både simma, sola och gå på promenad :) Känns som att det kommer bli en bra start på en ny vecka!

På torsdag har jag och Johan vart tillsammans 2år. Undra hur man ska fira det då? Några förslag?

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Filippa Bark

HAHA! Här får du veta allt du behöver veta om sex :) haha lol/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Sim City 4 - igen

Nu har jag setat å spelat typ 2½timme igen. Jag var nära att förlora så då stängde jag av. Fan vad tråkig jag är alltså! Nu behöver jag verkligen göra nått! Kanske ta en promenad med tom om han har tid? Annars blir det nog lite pyssel. Var ett tag sen jag fixade i mitt album.

Har skitont i nacken btw.

Nån som har nå tips på roliga krotspel? Tänkte spela med johan, men vi kan typ vara vändtia och poker haha.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Rensning av kyl och skafferi

uuuh! kräkvarning! Hittade en påse lidlris - inköpt i januari07 då jag bodde i min första lägenhet... HAHA. Ussch! Och gamalt kaffe, gamalt hårdbröd, nå äckliga antika konservburkar och äckliga gamla dressingar! Känns skönt att få slänga lite, och proppa in massa nytt :) Fyra kassar mat blev det! Ca 100kr påsen, tycker jag är bra jobbat :D Nu har vi iaf mat minst 2veckor fram. Tråkigt att det är så kort datum på mejeriprodukter bara, annars hade man ju bara behövt handla en gång i månaden.

Ni som känner mej vet att mina små bäbisar aldrig vill sova brevid mej, dom sover alltid på Johan. Men imorse när jag vakande låg både vid mitt huvud :) Och när jag skulle gå upp låg dom på varsin sida av mina ben, skitsöta! Och mjuka, och varma ♥ Som tack för att dom var så söta när jag sov, så köpte jag en burk med sheba blötmat (dom får annars bara dyr hårdmat, dom har så känsliga magar). Katterna låg i soffan och sov, och jag stod i köket och öppnade burken. Jag sa på mitt töntiga bäbiskattspråk "Mmm, namnam vilken god kattmat". Katterna kom som två små spjut inspringades i köket och började klättra på emj och jama. Haha,  vadå fjäsk? ;) Jag älskar mina missar. Dom är de härligaste missarna man kan önska sej!

Betty Boop och Balle


Fiona


Betty Boop/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Godmorgon Sverige!

Inatt har jag sovit jättedåligt. Gick inte å la mej när jag sa att ajg skulle göra det... satt å spelade harpan 73ggr, sen kom jag på att mamma varit hit med de nya fredagstidningarna. Så fick ju lov att läsa Klick! också. Somnade tidigast fyra. Vaknade hundra gånger. Först av nån som började duscha ca0415, sen av att det började spelas sån där jävla muslimmusik eller vad det är, typ låter som att man sitter inne i en moské. Inte kul tidigt på morgonen när man e trött... Nu på förmiddagen fram till nu har en annan granne spelat gammal ragg- eller countrymusik, helt säker på att dom spelar gramofonskivor. Det skrälar och rispar så mkt. Jag gillar inte mina grannars musikval.

Idag ska jag och "hjärtat" (läste att det var ute att skriva älsklingen så hoppar väl det då..) storhandla på Coop. Det är lite tomt i kylsåpet. Eller nä det är det egentligen itne, men inget vi har passar till något annat. Så man kan inte slänga ihop nått gott. Coops suger, speceillt på söndagarna. Och deras frukt är alltid gamal och vidrig. Men det är ju ända stället som har shopexpress, och jag ÄLSKAR att beepa mina saker själv. Plus att min slipper stå i kö. Och ingen dryg kontakt med de i kassan, det är skönt! För hur irriterande är det inte när dom inte säger "hej"? DET SKA MAN GÖRA! Eller när det står nån gamal skrutt före en och praaaatar och praaaatar med personen i kassan. Så  s e g t ! Och personer som inte lägger en "nästa-kund-pinne" är typ värst av allt! VI VILL JU ALLA DÄRIFRÅN så snälla, underlätta för dina medmänniskor som tvingas stå och  vänta i kön!

Nu ska jag gå och trycka in mina små pattar i en bh, kanske lägga på ett lager foundation och måla fransarna. Jaja, jag ska väl borsta tänderna och byta ut mina mysbyxor till vanliga byxor. SEN är jag redo för att gå och handla med shopexpress :D


/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Sim City 4

Haha... Jag vet inte varför jag gillar sånna spel.. Men nu har jag spelat mer än två timmar, å tröttnat helt. Menmen, var ju kul att prova iaf.
Tror det är dags att krypa ner i sängen brevid Johan och katterna nu, känner mej lite sliten.
Sov så gott!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Middag

Har nyss vart hos pappa och monica. Dom bjöd på porterstek och potatis :) Skitgott!
Tänkte se på "Stjärnor på is", men missade nog det med flit. Visst, gynnig e skit bra. Men annars e det rätt så tråkigt.
Min dag idag förövrigt är rätt tråkig å lame. Har inte ens nått att srkiva om.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Krig

Worldwar3 - not so fucking fun.

Och du tror du kommer få det bättre utan mej?
I din lilla bubbla kanske

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Nattliga äventyr i Västerås

Dom tre T:na och Vagina den Brede tog en tripp till Västerås mitt i natten. Som vanligt ringde dom mej eftersom dom hade en  baktanke med det.. haha. Det kostar att få vara med i gänget, smo regina sa! 200kr fick man låna ut. Men kul hade jag! Haha:D Illa när man måste köpa sina vänner? Yäyä, jag fick ju vara cool i nån timme iaf.
Beställde mat på donken, betalade och började gå min väg. Utan maten. Haha, lite trött kanske? Efter en nästan utebliven måltid på mcdonalds dansade vi vägen tillbaka till bilen. Sen blev det allsång på vägen hem.

Om du har ett äpple vill du dela det med mej? Eller "i like chickenbits". Lite roliga filmer och ljudinspelningar blev det haha.
Tack för ikväll snyggingar!

Har fixat om lite på bloggen, vette fan om det blev bättre. Men orkar inte göra om den så mkt nu, väntar nämligen till december så att jag kan fixa lite julkänsla här på bloggen. Just ja, vi sjöng julsånger i bilen också. MEN jag har inte lyssnat på några jullåtar än. Tycker inte min å reginas skönsång räknas. ;)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Mindre bröst??

http://www.metro.se/se/article/2008/10/16/17/4949-45/index.xml

Läs detta! Fatta om jag skulle börja dricka kaffe regelbundet, då skulle kanske mina pattar försvinna helt och hållet! Värsta hemskt. Man får säkert mindre bröst av allt jag dricker efetrsom jag har så små. Tack Gud!

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Johan Palm

♥Johan Palm♥Jag heter Trixie och är 14vårar
Johan Palm ger mej glädjetårar
Han är så himla cool
Jag vill bada med han i en bubbelpool
Lilla Johan så bäst
Du får komma på min nästa fest
Ikväll har jag röstat på dej
Puss Trixie, din nya tjej

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
3 kommentarer
Proppmätt

Nu har jag ätit grillad kyckling, kroketter och tzatziki å beasås. Plus lite godis och dricka.
Jag är fetingmätt! Men gott vare.
Snart börjar idol! Hoppas robin åker ut, eller loulou. Jag är nog lite kär i Johan Palm, kom på att jag drömde om han inatt. Det var en fin dröm. Min lilla JohanP. Så söt! ♥

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Nysolad

Jag har nyss vart och solat med Tompa :) Tror det gick bra. Innan studenten solade jag j sönder mej, kunde inte duscha på typ 1månad för att huden kliade så mkt när den blev blöt:S Solade för typ 1½månad sen, blev lika då med! Fast det höll inte i sej lika länge.. Ska prova att duscha nu, om det går bra så ska jag börja sola igen. Har saknat det som fan, jag älskar ju när det blir varmt :) Plus att jag typhar genomskinlig hud nu... Så blek är jag.

Hade en skitkonstig dröm inatt. Jag drömde att jag hade missat  när jag hade rakat benen, en del strån var typ 15cm långa!!!:O det märkte ajg när jag var på en fest och hade kjol. Hela drömmen gick typ ut på att hitta en rakhyvel. HAHA. SKum dröm.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
HAHAHA

Öveertrött nummer ett är jag och johan!
vi har rebus- och rittävlingar på msn. Detta är mitt bidrag, nnå som kan lösa rebusen? ;D
det svarta är johans. nån som har en aning om vad det är? :D hhahahahhaha. lol/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Missade Fringe igen!

Jag hade faktiskt tänkt försöka se en serie på tvn åtminstonne.. Men går ju bra när man alltid glömmer bort det. Gah. Får väl ladda hem det sen då. Önska mej bättre lycka nästa torsdag kl21! :D
Kanske dags att sova snart, vet inte.
Har iaf ont i halsen å johan säger att jag har stora hårda snorbusar i min näsa.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
HAHA nya språk

The Humour has left the buildning!!!
Jag, Johan och Oliver sitter å asgarvar. VI övar på påhittade språk och snackar klickspråket.
Ni vet dom där afrikanerna långt in i djungeln som inte använder ord, untan typ klickar med tungan. Ni vet som negerdoktorn i Grandmas boy.
Hittade inget bra klipp, men så här låter det, och det är på ritkgit. Helt jävla sjukt!


/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Nya MSN och en dikt

Var rätt snyggt :) Blev lättare att se sina kontakter (shit jag fick tänka typ 4gånger hur kontakter stavaas... lite lol jag är i hjärnan idag). I alla fall för dom som inte har nå många kontakter, lär bli en riktigt lång lista för vissa nu n''r man kan v'lja att se deras bilder i listan. Fattar dock inte vad det är för poäng att ha funktionen "nyheter".

Johan blev jättesötfräncool i håret. Han har ju både färgat, slingat och klippt håret nu!
Oliver ska sova här, snart kommer nog han å johan börja slåss.


En fin dikt
Lite blod och sårvätska
kommer det ur hålet det färska
jag sade då aj
för jag är född i maj
hålet är nog 2milimeter
töjning är vad det heter
jag har tvättat med flera tops
och jag hatar att se på cops
av Trixie
/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Trött som skit

Igår runt 9-snåret kom jag och tompa på att vi var sugna  på att checka läget på stan. Dum idé haha! Men hade väl lite trevlgit iaf ;D

Är iaf skitseg idag. Typ vill bara äta en bautastor tårtjävel och dricka läsk! Tappade en hudnring igår btw. Lite surt. Nu är jag ännu mer fattig.
Ska krypa ner med en bok i soffan nu. Tända ljus och dra en filt över mej. Ah lät bra, men tror nog att det blir att se nått avsnitt LAink ist för bokläsning:P

/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
James Blunt

Jag hade helt glömt bort hur bra jag tyckte Mr Blunt var! Kommer ihåg när jag hade en skiten mp3-spelare med trasig display och typ 128mb eller nått... Lyssnade mkt på hans skiva då. Om jag kommer ihåg rätt kunde jag relatera mkt till låtarna då, och mitt liv var lika dystert som hans låtar.
Jag är glad att mitt liv är bättre än så nu. Visst, jag är arbetslös, fet, finnig och tråkig, men för övrigt har jag det utmärkt. Visst finns det saker i mitt liv som inte är perfa, men jag har ingen makt över dessa. De dåliga sakerna kan jag inte styra över, eftersom det inte är jag som gör dem.. Haha invecklat kanske. Men nån känner säkert igen sej i vad jag menar.

Den här låten har en vacker melodi iaf. Iofs är typ hela den skivan vacker, även om jag blir lite ledsen när jag lyssnar på den./Trixie


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jag är en god flickvän.

Disken är Johans ansvar, mitt ansvar är tvätten. Rätt okej deal för mej om man säger så ;) Idag var han dock urless på att diska.. Vaknat på helt fel sida om man säger så... Så när han gick iväg till frissan (han ska också få håret färgat) bestämde jag mej för att vara en god flickvän och städa upp i köket, även fast han var så sur och otrevlig. Tog nästan en timme!
Ni som vet hur mitt kök brukar se ut kan ju se en stor skillnad ;P btw, det finns en anledning till att jag bara tog kort på just den här delen av köket... haha./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Bilder från imorse

Fetingkassa bilder eftersom det är taget med mobilkameran... :(/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Tillbaka från frisörlillebror

Jajjemen! Håret blev jättebra :) Det tog låååååång tid men det var det värt, plus att jag ahde trevligt sällskap :)
BEhövde inte betala nått för färgningen, skitnice för min ekonomi vill jag lova. KÖpte dock ett nytt serum till mitt hår, 160 jävla kronor. Men det är jag nog värd./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Uppe med tuppen!

Såhär tidigt har jag itne vart uppe på läääänge! Gick upp åtta för att äta frulle med  lillebror. Om ett tag ska jag följa med han till hans prao. Han praktiserar hos Jenny, vår frisör. DOm ska fixa lite med min frilla osv :) Lägger ut nån mobilbild sen, har ju ingen kamera.....
Jag är skittrött.
Måste tipsa om Zoegas Pasión Colombia, skitgott faktiskt! :)
Jag är skittrött.
Nej nu måste jag ta och snygga till mej lite här.
Hörde ryktas om att det var svinkallt ute och på salongen, så blir nog nån stickad tröja idag. Synd att jag inte är klar med min än, för då hade jag kunnat skryta lite om hur bäst jag är. :D

/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Gossip Girl

Var lika bra som vanligt :) Jag bara älskar chuck bass, lite han ägde dom där killarna eller? :D
Tror jag hoppar popcornen btw, är fetingmätt.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Nice kväll

 • Ansiktsmask √
 • Färga ögonbrynen √
 • Noppa ögonbrynen √
 • Klippa naglarna √
 • Måla naglarna √
 • Kolla på GG √
 • Äta varm nyponsoppa med vaniljglass √
 • Äta popcorn och dricka cola
Detta är min to-do-lista för ikväll. Jag kommer bli ett riktigt fetto, men kommer iaf ha snygga ögonbryn och ren hy./Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Nytt harpan rekord igen!

YEY! Fan vad givande liv jag har alltså ;D
Slog mitt gamla rekord med 4sekunder! :D/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Finbesök av Tom och Tobbe

Vi är dom tre T:na som äger på att planera halloweenparty. Vi är speceillt superduktiga på att fixa inbjudningslista haha;D Blev iaf sockerkaka och kaffe och massa skoj prat :) Jag ska pyssla som fan, känns liiiite som att jag blir utnyttjad? haha. Tom gjorde narr av mej för att jag gjort en pysselhörna :'( Det var "så typiskt" mej sa han... Jag tror han tycker att jag är en stor fet tönt. Men jag vet att han gillar mej, fast inte lika mkt som han gillar snopp.

Nu är lillebror här, han gör mej fattig. Men vad gör man, han tror ju att han ahr blviit vuxen nu. Rakgel- och kaffeberoende. Plus att vi bara har äcklig mat hemma enligt han, så måste köpa nytt.. Jag har väl nämnt nån gång förut att han är en bortskämd snorunge? But i love him anyway. ♥/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
GG

Yes :D Nu har det kommit, men måste vänta tills älsking kommer hem så vi kan se det ihop. Jag och Johan är nämligen som två pratsjuka tantpensionärer när det gäller serier. Här är bara några serier vi typ sönderanalyserat och följt stenhårt tillsammans:
 • Desperate Housewives
 • Lost
 • GossipGirl
 • Eli Stone
 • Greek
 • OC
 • Heroes mm.
Fast heroes såg vi aldrig klart på, måste nog se om det från början. Johan är btw för pussy för att se på weeds, det är ju skitbra! Sista avsnittet var ju något spännande! Synd att man måste vänta så länge innan det kommer en ny säsong bara.Om en stund kommer nog Tom och Tobbe, vi ska planera lite halloweenbestyr. Tänka skrämma dem lite så skiter i att duscha å sminka mej, orkar nog int ens klä på mej. Men BH lär jag nog ta på mej iaf, dom ska ju inte få ha hur kul som helst!

/Trixie


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Töjningar och Radiotjänst i Kiruna

Vad roligt! =) Men inte så snyggt att ha en lång, röd uv-stav i örat haha. Måste ju dock stå ut, för tunneln jag köpt är ju jättefin:)
Jag är ännu sjukare idag, illa mår jag också. Jossan ringde å väckte mej för en stund sen, hon sa att sj ringt henne igen. Dom har fortfarande inte ringt mej, men henne två gånger :'( Jaja, ingen överraskning, för det står ju "arbetslös ♥ trixie = sant" i pannan på mej.
Såg nyss lite inkomna e-fakturor... Buhu, tele-bredband och tv för typ 1300kr denna månad.. :'( Jävla Radiotjänst i Kiruna. Vad ska det vara bra för? Jag vill inte betala 508kr i kvartalet för nått som ändå suger. Ja menar, det enda som är bra är p3's webbradio och julkalendern. Men den kommer ju säkert inte ens sändas på ettan i år, blir väl hatade barnkanalen. Vilket fall, sjukt att man ska betala så mkt till dom om man inte vill åka i fängelse å få en snigel på ögat. Kan dom inte dra det från skatten btw? Ja menar, alla människor som är så pass civiliserade att de har jobb lär ju lyssna på radio och se på tv. Fuck Sverige.

Nu ska jag försöka hitta på nå frukost, cvitamin ftw iaf.
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Halloween

Det verkar som att det kommer bli maskerad i år med, förhoppningsvis kommer denna vara bättre än förra;P Har funderat på nått som ska vara billigt å man kan sy ihop själv, efetrsom jag e så fattig. Så nu har jag kommit på den simplaste å billigaste dräkten haha! Och nej jag ska inte gå som mej själv... Det är en läskig tjej iaf. ;)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Love

I love you


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Vettfan vad det är egentligen, men måste väl testa ;)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Sockerkaka och flädersaft

Det måste vara en bra medecin :) Dock smakade kakan lite ägg.. så blir det alltid när jag bakar! Varför? Jag följer ju receptet:S Fattar iiinget.
Btw, nån mer som väntar på GG? :) Längtar som fan.
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Snor i min hjärna

Blä vad seg jag  är! Allt går i slowmotion och jag har allmänt tråkigt och ett stort begär av mat, även fast jag är mätt. Plus att jag har ett jättestort begär av att berätta för andra hur synd det är om mej. Försökte övertyga thilda om att jag var mej sjuk än johan, det gick inte hem. "JAG blev sjuk först, så jag är mest sjuk" sa hon. Jaja...
Halv åtta hos mej, eller vad programmet heter, är rätt pinsamt. Men jag blir allafall sugen på god mat :'(

Nej nu ska jag spela spindelharpan och grina en skvätt.
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Höstens första förkylning

Nu är både jag och Johan sjuka. Inte så trevligt, jag nyser och snorar hela tiden. Var nyss ner å handlade, glömde det viktigaste - halstabletter! Får lov att dricka mkt te ist, för mjölk kom jag ju iaf ihåg. Tråkigt som fan att vara sjuk, skulle ju åkt å badat idag :( Menmen.

Min kamera är fortfarande död :(

/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Tråk

Den här veckan har gått så himla fort! Man tycker ju att tiden står still när man är arbetslös och går hemma hela dagarna. Men jag tycker den endå bara flygit förbi, jag kommer knappt ihåg vad jag gjort. Kanske inte finns så mkt att komma ihåg iofs...
Imorrn blir det förmodligen aquanova med jossan, david och johan. Blir säkert skoj. Jag hoppas på träningsvärk ;D
Känns som att jag håller på att bli sjuk för övrigt. Inte så skoj. Blä blä.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Styla din pulla

Hahah vad roligt:D  http://fiffi.rfsu.com/

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
RIP min kamera :(:(

Igår kväll mördade johan min kamera ( och nästan min mobil) när han la ner två cider i min handväska, varav en cider var trasig... Allt mitt smink, pengar, mobilen, kameran å allt man har i en väska simmade i ½liter flirtcider... Jag är jätteledsen:(
Hade ju haft min kamera i typ 1månad, jag var jättenöjd med den. Och nu är den död. Det är hemskt. Jävla killar.
Och btw, min väska luktar som ett fyllo och är helt kladdig, så nu har jag ingen väska heller. JÄTTE kul. :'(

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Goda bullar till vinet

Sitter hemma hos Jhallgern. :) Jag försvann upp till datorn med tre jättesmaskiga bullar, balles mamma hade bakat typ 300bullar eller nått. Både vanlij och kanel : mumsigt. Nu är jag överlycklig!
Snart ska vi ta och korka upp tetraförpacningarna;P Hoppas på en rolig kväll! :)
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Britneys nya video

Visst fan har hon blivit het? Videon sög dock.

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Världens bästa film


· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Prins till salu?

Nån som har en prins till salu? Han ska helst ha slott i Schwiez, men det går nästan lika bra med ett slott i England. Det skadar dock inte om han har slott i både Schweiz och England.
Prinsen måste vara mycket vacker, men ännu vackrare på insidan. Han ska kunna leva i nuet och visa sin kvinna respekt och kärlek. Han ska vara bra i sängen, han får gärna orsaka några blåmärken.
Att prinsen tycker om djur och äger en vinodling är mycket viktigt.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Idol


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Idol 2008

Fy fan vad dåliga dom vart hittills! Förtum Alice då, hon ägde! Kanske en ny favorit? =)

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Blondinbella

Satt nyss och läste lite på hennes blogg... OMG säger jag bara! Asså bruden är 17år, snart 18. Hon ska köpa en "födelsedagsklänning" för 12000kr.. OCH, jag säger bara och, HON HAR TYP HYRT EN TALLINKBÅT där hon ska ha sin 18årsfest. Är det inte lite smått sjukt? Ja menar... Hallå. Är man avundsjuk eller är man? Jaja.. Vissa har det bra å andra mindre bra.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Harpanrekord!!!

Haha har så jävla tråkigt. Tänkte slå mitt rekord på 90sek, nu är mitt rekord 79SEKUNDER!!!
Undrar utifall man kan vinna pengar eller bli känd för att spela harpan mkt och fort haha. hmm.


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Piercing

Nu har jag tryckt i en gamal läppstav i örat, gick rätt så skitlätt faktiskt. Iofs är dom ju bara 1,6mm. Menmen, örat är tomatrött iaf haha. Skitfult. Är btw lite småpartyugen. Kanske blir utgång imorrn eller så ändå rå? =)

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jossans frihetsdag (igår)


Nyss tagit körkort

Jag var galet glad för hennes skull (och min egen haha)Köra om kunde hon också göra. WOHOVi åkte ju till Donken, Johan fick en uppenbarelse eller nåttSen drog Jag och Balle hem till mamma och fikade.
Hatar hennes pose.
OrginaletOch Kopian HAHA· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
God morgon

Oliver kom å plingade på i 180 vid typ elva. Han och johan gick å köpte "lunch" på det där nya hamburgerstället. Hamburgarn var väl god, men stripsen helt mjuka.  Min lillebror är för härlig btw, även om han håller på med lite mindre bra saker. Han är då en arg tonåring, men tror nog ändå jag var värre. Jaja, han hade ju iaf en fin (och svindyr) tröja på sej idag, den bortskämda snorungen. <3

Farfar var nyss här en snabbis å hämtade lite skti han skulle slänga åt oss. Blev ltie rensat i förrådet, plus att nu åkte den fula jävla skinsnurrfåtöljen ut! :D Jag känner mej mycket lättad.

Nu ska jag dricka ett jätteglas med c-vitamin, nån nya smak med rosa färg. Jag är ju lite nyttig iaf (A).

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Älska Family Guy

HAHAHAHAHAHAHAHAH avs2 på senaste säsongen. Så sjukt roligt! :D hahahah


· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Musik

Brittans nya låt är fan bra den med :)· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Big city life

Hörde den nyss på radion när jag satt å scrappade.
HAHA. Sjukt dålig och gamal låt, killen kan ju inte sjunga för fem öre. Men den är trots det pinsamt skön.Gug vad jag längtar till allt som jag bestämt kommer :D Ska pyssla ihop minst 2 julklappar av det jag beställde, känns kanske inte så kul att få sånt som nån har gjort själv... Men jag tycker att det är kul att ge saker man gjort själv. Jag menar, de flesta har ju redan allt de vill ha och behöver. Vi är ju fan vuxna männskor nu liksom haha. Tror presenterna kommer bli bra iaf. Har ju gjort en present halvtsjälv, och den kommer inte bli uppskattad. Men det är ju inte så konstigt eftersom han fått samma sak (bara olika färger och former) varje jul i ca:5år. Haha. Det är härligt med jul <3

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Panduro

Yes :) Nu har jag beställt lite grejer, typ 260kr allt som allt. Var ju värsta rean! :D Gick kanske inte så bra med mitt köpstopp med tanke på att jag köpte massa garn igår och beställde piercingsmycken, plus att jag beställt idag med...
Illa!
 

Jag och johan skulle börja leva vårt hälsosamma liv idag, gick inte nå vidare. Jossan hade ju tagit körkort idag, så blev ju en brunch på mcdonalds... haha. Jaja, vi var nog ändå inte redo för att bli nyttiga.

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Jag är mycket stolt

Min älsklingsballe har tagit körkort! I smyg! Är så himla stolt över dej gumman <3jagåjossan

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Töjning på G

Jajjemen! Skulle egentligen bara beställa nya tungstavar, men det slutade med att det bara var johan som gjorde det. Jag bestämde mej istället för att köpa töjningsgrejer. Jag har ingen aning om hur det fungerar, men köpte iaf en på 3mm å en på 5mm. Sen köpte jag även en tunnel eller vad fan det heter :) Spännande.

t
f

Nej nu är det dags att borsta tänderna sedan lägga sej i sängen å läsa en bok innan john blund anländer.
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Betty Boop

Någon av dessa hade jag nog tänkt mej, men vet inte vilken som skulle passa bäst som tatuering.

bb

Eller den här, fast med en katt ist för en hund
b

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Tatueringsdags snart eller?

Har nyss sett fyra avsnitt av LAink. Är värsta sugen på att tatuera mej igen! Synd att det kostar pengar...
OM jag blir rik nån gång ska jag anställa en personlig massör och en personlig tatuerare. Jag har bestämt mej för tre motiv, elelr ja jag har ju inte hittat tre bilder men har dom i huvudet. Jag vill ha en pinuppa med stora tuttar och stort hår. Och sen vill jag ha Betty Boop och så vill jag göra nån form av katt. Har inte ritkigt besämt mej för om jag vill ha en "riktig" katt eller typ bara kontuererna av en katt. Jag vill också göra nå små tatueringar på några fingrar.
Nån som vet en bra och billig tatuerare? Har gjort alla mina i hedemora, och kan inte dirket säga att jag är speceillt nöjd med nån av dem så vill inte tatuera mej där någe mer.

Btw, är klar med bakstycket till tröjan nu, men har itne orkat ta nå kort.

/Trixie· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Garnfeber

Jag bara stickar å stickar och stickar. Var ner på stan idag och köpte 7 nystan till. Räcker inte det repar jag upp hela skiten och stickar mössor istället. Jag och Jossan sökte job på SJ igår, idag ringde dom henne och hade tlfintervju. Dom sa att dom ringde till alla som hade sökt. Men dom har inte ringt till mej:'( Fatta om jag å balle skulle få jobb på samma ställe, fett kul:D

Har fortfarande sår i munnen, det svider till en annig när man äter djungelvrål.


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Illamående

Lika jobbigt varje morgon. Tror jag är alergisk mot frukost eller nått, får jämt ont i magen och vill spy. Jobbigt värre. O/ch om jag ska klaga lite till kan jag ju ta upp att jag har, förmodligen pga snuset, fått sår längs tandköttet i typ hela mun... Värsta blödde igår kväll. Och ja, jag är noga att borsta tänderna så jag vet inte varför det har blivit så. Ont gör det iaf.

Satt uppe och stickade till halv3 igår haha. Jag måste ju vara tant i hjärtat iaf. Igår köpte jag fyra nystan för 134kr, å trodde att det skulle räcka, jag har inte ens gjort halva framsidan än och det har redan gått åt 2nystan. Kommer bli dyyyrt det här. Men det är ju roligt, plus att ingen kommer ha en lika tröja som mej. Fast det kommer nog ingen att vilja ha heller haha :)

Hittade nyss en låt som en i min klass i typ trean på mellanstadiet sjöng, och som jag letat efter sen dess. Värsta vacker låt :)

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Påbörjat en tröja :)

Ohyes! Går i naturvit, ljusgrå och varm ljusbrun. Basen är vit å sen kör jag mönster med de andra färgerna. Lite irriterande är att jag efter att ha stickat ca4h hittar ett skitsnyggt mönster på nätet... Ofta jag tänker repa upp och börja om.. Jag fortsätter att köra på mitt egendesignade och simpla mönster ;P

Köpte 4nya korgar till köket idag, och två lådor med lock till nya byrån. Så jag är rätt lycklig. Jag älskar förvaringssaker <3

Men är fortfarande lite sur för att gg inte släpptes idag:(

HAHAHA här ska ni få se nått riktigt skoj! :D/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Inget GG

WTF? Jag är helt säker på att jag igår såg att gossip skulle komma idag:S Men inte förs den 13? :O Det är ju om en VECKA! :'(

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Skitglad!

Humöret går upp och ner haha!
Men jag blev faktiskt överlycklig när jag öppnande ett stort brunt kuvert som låg i posten! :D:D:D
För typ en månad sen eller nått skcikade jag en dosa med snus till tillverkarn å klagade lite snällt på att dosans inheåll var trasigt... Idag fick jag svar från dom, ett ursäktsbrev och "några smakprov". HAHA smakprov? ÅTTA DOSOR FÖR FAN! Det klirrade skönt i kassan nu när vi är så fattiga. Jag som skulle sluta snusa.. Tror jag skjuter upp det ett tag till ;)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Vart har min smärtgräns tagit vägen?

Eller är det så att när man har riktig mens (alltså när man itne käkar preventivmedel) blir man känsligare?
Imorse, för typ 15min sen, höll Betty på att hoppa upp på min rygg och ville ha mat flera gånger. Sista gången hon skulle hoppa upp överraskar hon mej genom att fastna i min rygg med klorna. Och vad händer då? Jo jag börjar BÖLA! Som en liten unge, jag kunde varken stoppa det eller prata med normal röst. Jag liksom bara "jo-o-o-han, ho-ho-ho-n rev me-ej på ryggen".  Herregud alltså. Visst får man skylla på mensen? Ja menar seriöst. SÅ ont gjorde det ju inte.

Ska snart ner i tvättstugan, min tid började för 10min sen. Fast det gör inget för jag har tid ända till 2100ikväll :) Man måste fan dubbelboka, annars blir det inte tort. Vår tvättstuga (som vi delar med 100personer varav några finnar som inte kan prata svenskar och som absolut ska tvätta sammtidigt som oss...) suger nämligen.

Har ont i nacken idag, tror det är för att jag har en ny kudde. GOSA HÄGG från Ikea, en sån där med memoryfoam. KÖP DEN INTE! Jag är alltid nöjd med Ikea, men inte nu alltså. När man köpte den var den vakuumförpackad. När man tog bort plasten ska kudden växa, det gjorde den också. 3centimeter. Är det skönt att ligga på en näst in till platt kudde, som blir ännu plattare när något tungt (huvudet) gör ett så kallat "avtryck" i foamen så att kudden blir så platt att den nästan försvinner?

Ska kolla posten på väg ner till tvättstugan, har jag inte fått nån kommer jag säkert börja böla igen.
/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Två Julkort klara

Haha orkade inte hålla på så mkt, trodde att jag hade skumgummikuddar (som man sätter bakom bilderna så att det ser ut som dom står ut) men det hade jag inte :( Hade jag haft det hade det sett asfränt ut, menmen.
Är sjukt sugen på att slå på ett avsnitt Sunes Jul. Finns ju typ inget roligare än pulkapappan, teckningen med stjärngossestruten på rekotorns snopp och håkan som gömt pepparkaksdeg i sockorna. Och man får ju inte glömma när Pappa Rudolf förstör hela jävla köket när han ska koka knäck! Haha jag sitter som en liten fjortisunge å fnittrar bara jag tänker på det :) FAN VAD JAG ÄLSKAR FAMILJEN (OH MY GOD JAG HAR GLÖMT VAD DOM HETER I EFTERNAMN!!!!)......

ÄR DET ANDERSSON SUNE HETER I EFTERNAMN? SNÄLLA SVARA!!!! *panikpanik* Karl Sune Rudolf Andersson? är det så han heter?/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Julklappar

Har nyss slagit in lite mer julklappar och pimpat upp en present till Mattias:) Riktigt fulcoolt blev det haha.
Är sedan tidigare klar med tre julflickor i trä och 5 ulltomtar. Och ett julkort:P Har rätt tråkigt nu så ska nog pyssla ihop några julkort till. Jag älskar verkigen julen :) Eller kanske inte julen i säg, den går ju över rätt fort. Men alla förberedelser, musiken, fikat, levande ljus och såklart Kaspar i Nudådalen, Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm.
Jag kom ihåg sommarlovet till ettan på gymnasiet när jag å hampe satt å lyssna på julmusik haha. Vi  två är lika knäppa hon å jag, julfreaks ♥ Men i år var jag först med julpyssel å julklappar, men tror nog hon redan har börjat lyssna på julmusik. Fast jag försöker vänta så länge som möjligt med julmusik och julkalendrarna. Men det är svårt.

Lägger upp lite bilder på julkorten sen.

Just dom här tomtarna har inte jag gjort, för mina är snyggare ;). Men har iaf sånna här hemma att göra (och som sagt några som redan är klara)

och 10små ulltomtar som jag köpte på rea

/Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Bäbis ♥

♥ Fiona ♥

Hur söt är hon inte? :) Hon ligger och sover brevid mej. Och drömmer haha! Skakar i benen och i mungipan. Hon är så söt min lilla prinsessa.
· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Pysselhörna

Det vart inte "skit" bakom draperiet :) Kom på att vi hade ett gamalt skrivord på vinden, så tog ner det och gjorde en liten pysselhörna åt mej :) Väldigt bra tycker jag. Annars har ju allt mitt pyssel legat i olika panduropappkartonger över hela lägenheten.
Förut har katternas "klätterträfsgrej" stått där, så Betty var inte speceillt förtjust över att det står ett skrivbord där nu.


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Gossip Girl

Imorrn blir det att se avs6, lite man längtar! Tycker det är feting kasst att sverige måste vara så sega med att sända serier. Tycker att alla borde få se alla serier man vill på nätet, helt olagligt. Alltså typ att det fanns en protal med alla serier i världen, sen fick man liksom klicka sej fram till de serier man vill se och sen är allt skitbra. Ja menar som tex gossipgirl i sverige, sänds kl1900 på söndagar.... Vilken höjdartid? knappast. Plus att här har dom väl inte ens börjat på säsong två än?
Jaja. Spela roll.
Sverige suger ju vilket fall.
Men GossipGirl är underbart.
Min favorit är btw ♥chuck♥.
Och sen blair.
Men mest ♥chuck♥.
Jag liksom har värsta crushen for him ♥/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Tråkigt med måndag

I alla fall när alla dagar här hemma ser typ lika ut... Sova länge ---> Äta frukost ---> Sitta vid datorn ---> Äta nått ohälsosamt ---> Kolla på disney channel ---> Sitta vid datorn ---> Läsa en bok ---> Sova. Det lät väl jätteskoj va? Verkligen en givande tillvaro. Då och då trycker jag väl in en fika eller ett telefonsamtal i mitt pressade schema.
Eller så kanske jag pysslar en stund. Hade jag haft ett jobb så hade jag ju knappast gjort tomtar och julkort i september om man säger så. I fredags fick jag hem lite kort jag beställt, så ska väl fixa in dom i mitt scrapbookalbum.

Nu har hösten verkligen anlänt i mitt hjärta för nu är det sockor, doftljus och te för hela slanten:) Nått positivt iaf haha.

Hade tänkt gå ner på stan och köpa garn å mat, men orkar nog inte. Trivs bra i min pyjamas framför datorn, även om det suger.  Är lite småjobbigt att man måste se anständig ut så fort man lämnar lägenheten. Men skulle jag gå som jag ser ut just nu (och alla andra hemmadagar) så skulle nog var och varannan person som mötte mej slå en pling till säter sjukhus och tipsa om en rymling från psykavd. Ser nämligen inte så fräsch ut. Men jag luktar gott iaf, för jag duschade igår kväll OCH använde deo även fast jag bara är hemma. Haha.

/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Arbetslös för evigt

Satt nyss och kollade på arbetsförmedlingens hemsida... Ser ju inte så ljust ut lär jag säga! Jag har ju ingen bil och inget körkort, och jag och johan äger en bostadsrätt i avesta plus att han inte gått klart gymnasiet ännu, dvs så kan jag inte flytta eller pendla. Tänk ändå om man var snuskigt rik eller hade föräldrar med egna företag man kunde få jobb hos... Men icke, jag är för evigt arbetslös. Visst, jag är vikarie, men man tjänar inte nå stora summor på det när det inte är sommar. I september jobbade jag tex bara TVÅ dagar... Blir inte nå shopping nästa månad om man säger så :'(

MEN jag har listat ut några sätt jag kan klara nästa månads hyra:
 • Sno från mina undansparade körkortspengar
 • Vinna på bingolotto (fast har inte råd med en sån, så får lov att vinna på en tianlott ist)
 • Råna en bank
 • Sälja sexuella tjänster och få gonnoré i hjärtat
 • Rea ut allt jag äger på blocket
 • Leta under mina vänners madrasser och sno deras spargrisar
 • Bli vräkt och få anmärkning hos kronofogden, som säkert kommer ta alla mina saker också
 • Knacka dörr och fråga efter en slant till tex "skolresa"
 • Sitta på gågatan och sjunga samt försöka spela gitarr
Nej fan asså. Det är nog helt kört det här.
/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Got your number

Helskön låt


· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer
Hemkommen från Uppsala

Till lunch fick vi världens godaste gulaschsoppa (med fläskkarré i) och till efterrätt äppelpaj med vaniljvisp. Skitgott :)
Efter maten gick jag och johan in till stallet. Hans mamma har ju tre hästar, varav ett föl som är skitgulligt. Jag är lite småskraj för hästar, men jag vågade tom PUSSA Corella på huvudet! Helt sjukt, trodde hon skulle naffsa i sej mitt huvud.

häst


Blev förresten klar med min mkt coola mössa igår natt. Garnet tog tyvärr slut halvvägs, därför är den "tvårandig" haha.
Johan fick den av mej, jag ska tvinga han att ha den på sej varje dag till skolan :) Han kommer nog inte att skämmas det minsta... ;P
Ska köpa garn å göra en mössa till mej snart också, om jag orkar gå ner på stan nån dag.

mössamössa


När jag kom hem till Avesta igen skruvade jag ihop vår  nya Billybokhylla. Det blev faktiskt rätt bra, iaf bättre än när vi hade den fula och halvtrasiga snurrfåtöljen där... Pappa kom hit och borrade upp typ en slags gardinstång i taket, och jag sydde draperier. Pappa frågade vad jag skulle ha bakom draperiet, jag svarade "skit".  Han tyckte jag var lite sjuk i huvudet som ska ha utrymmet till skrot. Tror inte han förstår det braiga med att ha ett gömställe man kan kasta undan massa skit bakom när det kommer folk;P

draperibilly


Ha en bra kväll mina två läsare haha :)
/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer
Regnväder.

Vaknade nyss, trodde klockan var typ 0715 eller nåt, men ack så fel jag hade. 1200!! :( Det regnar massa, tycker att det är en bra grej att skylla på när man sovit länge eller bara sitter vid datorn;P

Johans mamma gör äppelmos. Luktar värsta gott :)

Hörs sen/
Trixie

· Kommentera inlägget här ·
2 kommentarer
Nu har jag också fallit för grupptrycket...

Ja precis, jag har också skaffat blogg. Dels för att "alla andra" har det, dels för att jag sett många F10:or inne på bilddagboken. För typ ett år sedan gjorde jag en blogg, skrev två inlägg sen tog jag bort den. Hoppas jag kommer ha mer tålamod med denna. =)

Idag har jag varit på ikea, köpt massa skit som vanligt. Mycket trevligt! Att vara i Uppsala är trevligt det med. Svärföräldrarna är så söta så, lagar svingod mat och servar med drycker och efterätter :) Vi såg på "Stjärnor på is" idag, kan inte påstå att det var det bästa jag sett, men man får väl lov att glo efter som Gynning är med. Hon är ju iaf bland det bästa jag skådat på svensk TV.

ikea

Igår började jag sticka på en mössa med flätmönster till Johan. Det tar tid! Men är nog klar imorgon, lägger upp en bild då på härligheten. Som det verkar nu kommer alla jag känner få hemgjorda och förstora mössor, som aldrig kommer att användas, i julklapp ;) Sov så gott, så kanske jag skriver något imorgon om bloggen fortfarande finns kvar;D
/ Trixie

· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer